This version of the page http://ford.ua/Tourneo_Connect (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-05. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Tourneo Connect

Tourneo Connect

Тест-драйв Завантажити каталог

Tourneo Connect

Модель Tourneo Connect, що демонструє достатню багатофункціональність та рівень безпеки для вирішення складнощів у повсякденному житті, отримала найкращий у своєму класі п'ятизірковий рейтинг від Euro NCAP і має п'ятимісний салон, у той час як у версії Grand Tourneo Connect достатньо місця для сімох пасажирів.

Оновлений Tourneo Connect – це особливий вид транспортного засобу, адже його можна назвати розумним мінівеном.

Розумний тому, що багатофункціональний: у Tourneo Connect можуть розміститися п'ять пасажирів, а у версії Grand Tourneo Connect – до семи. Завдяки 16 конфігураціям розташування сидінь можна легко створити простір для вантажу та обладнання, що може колись знадобитися.

Розумний тому, що надає вам можливість насолодитися неперевершеною потужністю та виключною паливною економічністю завдяки удосконаленим бензиновим і дизельним двигунам. Наприклад, революційний бензиновий агрегат EcoBoost витрачає до 8,0 л / 100 км у 1,5-літровій версії потужністю 120 кінських сил з 6-ступінчатою автоматичною трансмісією та до 5,6 л / 100 км у 1,0-літровій версії потужністю 100 кінських сил з 6-ступінчатою механічною коробкою передач. Удосконалені дизельні версії витрачаюьб 4,4 л / 100 км.

Розумний тому, що забезпечує ваш душевний спокій: 5-місна модель Tourneo Connect – це перший та єдиний автомобіль у своєму сегменті, що досяг максимального 5-зіркового рейтингу безпеки відEuro NCAP.

Додайте безліч технічних рис і засобів комфорту, які ви очікуєте від пасажирського автомобіля преміум-класу, а також дизайн і якість збірки, що виконана для надійного використання протягом тривалого часу – і Tourneo Connect стане для вас розумним вибором.

Технічні особливості Tourneo Connect

Чому б ви не віддавали перевагу – бензину чи дизелю, механічній чи автоматичній трансмісії – оновлений Tourneo Connect надасть вам безліч можливостей. Який би варіант двигуна та трансмісії ви не обрали, він забезпечить безкомпромісні технічні характеристики та виключну паливну економічність.

Завдяки технічно досконалому дизайну шасі та підвіски, а також передньому приводу та підсилювачу рульового управління легко забути про те, що ви знаходитеся за кремом просторого пасажирського автомобіля.

Отримайте максимум від вашого бензинового двигуна

Новий 1,0-літровий 3-циліндровий бензиновий двигун EcoBoost у комплексі з 6-ст. механічною трансмісією забезпечує потужність 100 кінських сил і крутний момент 170 Нм. У поєднанні з іншими технологіями паливної економічності, такими як система автоматичної зупинки та запуску двигуна, цей титулований агрегат забезпечить для вас таку ж потужність, якої можна очікувати від звичайного 1,5-літрового двигуна, але при цьому він досягає приблизно 24% поліпшення паливної економічності та на 25% зменшує викиди СО 2, обсяг яких складає лише 129 г/км. Якщо ви бажаєте отримати автоматичну версію, то 1.5 TDCI 120 к.с. обладнується 6-ст. автоматичною коробкою передач.

Потужні та паливно-економічні дизельні двигуни

Якщо ви віддаєте перевагу дизельному пальному, то ви можете обрати з трьох версій 1,6-літрових дизельних двигунів Duratorq TDCi: 75 к.с. з крутним моментом 220 Нм і 5-ст. механічною трансмісією, 95 к.с. з крутним моментом 230 Нм і 5-ст. механічною коробкою передач або 115 к.с.з крутним моментом 270 Нм і 5-ст. механічною трансмісією. Двигун 95 к.с. може бути обладнаним додатковими пристроями для економії пального, до яких входять: система автоматичної зупинки та запуску двигуна, функція управління акумуляторними батареями та інтелектуальна система рекуперативної підзарядки.

Використовуйте менше пального з системою автоматичної зупинки та запуску двигуна (Auto Start Stop)

Коли ваш автомобіль зупиняється на світлофорі або працює вхолосту у заторі, ця технологія, що встановлюється у деяких комплектаціях, здатна автоматично глушити двигун, продовжуючи при цьому постачати електричну енергію у такі важливі пристрої, як система вентиляції, радіоприймач і Ford SYNC. Коли ви готові рухатися далі, просто натисніть на педаль зчеплення та, як зазвичай, включіть першу передачу, і двигун запуститься знов. Система автоматичної зупинки та руху (Auto Start Stop) особливо ефективна на вулицях міст, де вона може скоротити споживання палива до 10% (у міському циклі).

Інтелектуальна інформаційна система, що зробить вашу поїздку ефективнішою (Ford Eco Mode)

Інноваційна система екологічного режиму руху від компанії Ford (Ford Eco Mode) постійно оцінює вплив вашої манери водіння на споживання палива. Вона аналізує швидкість, перемикання передач, гальмування та рівень прогнозування майбутніх подій, а також кількість коротких і довгих поїздок, що ви здійснюєте. Після цього інтелектуальне програмне забезпечення дасть вам поради щодо шляхів покращення паливної економічності.

Ефективніший спосіб зарядки акумулятора (Smart Regenerative Charging)

На відміну від звичайних систем функція інтелектуальної рекуперативної підзарядки поповнює заряд акумулятора тільки тоді, коли потрібно, і вона по мірі можливості уникає цього, коли ви натискаєте на педаль акселератора. Технологія допомагає зекономити ще більше палива та додатково зменшує обсяги викидів.

Неперевершена керованість, що забезпечить незмінний контроль

Конструкція автомобіля, спроектованого так, щоб надати вам максимальний контроль і комфорт під час керування, забезпечує також упевненість на високій швидкості, на вологому дорожньому покритті, з пасажирами у салоні чи без них. Завищена система підвіски та стабілізатор поперечної стійкості забезпечують відмінну їзду, керованість і стабільність. Кермо можна налаштувати як за вильотом, так і за нахилом, а тому ви можете легко встановити найзручнішу для вас позицію керування. А з компактним та ідеально розташованим важелем перемикання передач ви зможете насолодитися чудовою прийомистістю та зворотною реакцією під час управління.

Легке управління та малий діаметр повороту

З 5- або 6-ст. трансмісією та високим крутним моментом ви отримаєте необхідну потужність з меншою кількістю перемикань передач. Завдяки діаметру повороту лише 11,3 м ви прикладете менше зусиль для розвороту автомобіля на завантажених вулицях.

Заспокійливо безпечний та надійно захищений

Tourneo Connect обладнується цілим рядом найсучасніших технологій, що захищають вас, інших учасників дорожнього руху, пішоходів і навіть самих себе. Ці системи у поєднанні з інноваціями у дизайні та проектуванні настільки досконалі, що 5-місна модель є на даний час єдиним автомобілем у своєму сегменті, який отримав максимально можливий 5-зірковий рейтинг безпеки від Euro NCAP.

Що стосується захисту, в автомобілі встановлені системи, що дозволяють блокувати та розблоковувати двері окремо, роблять дублювання брелока для ключів майже неможливою справою та можуть подавати сигнал тривоги навіть при відключеному акумуляторі.

Ваш автомобіль загальмує сам, уникаючи зіткнень на малій швидкості (Active City Stop)

Зіткнення під час руху з постійними зупинками або у повільному транспортному потоці трапляються надзвичайно часто. Система активної зупинки у місті – це удосконалена технологія, створена з метою допомогти вам уникнути аварії або пом'якшити силу удару. Якщо система виявляє, що автомобіль попереду раптово зупинився, а ви продовжуєте рухатися на швидкості до 30 км/г, то вона автоматично застосує гальма. Доказом інноваційного підходу системи активної зупинки у місті є те, що вона отримала особливу винагороду за безпеку від Euro NCAP.* 
*Винагороду отримала система, встановлена на автомобілі Ford Focus. 

Додаткова керованість при рушанні вгору (Hill Start Assist)

Система допомоги при рушанні вгору тимчасово зупиняє відкочування автомобіля перед стартом на похилій поверхні. Технологія працює за допомогою підтримки тиску у гальмівній системі на додаткові 2,5 секунди, що надає вам більше часу та керованості у той момент, коли ви переставляєте ногу з педалі гальм на акселератор. Крім того, вона корисна при зупинці або рушанні на слизьких поверхнях.

Електронний контроль стійкості допомагає підтримувати керованість за будь-яких умов (Electronic Stability Control (ESC)

Система електронного контролю стійкості постійно спостерігає за рухом автомобіля, відчуває будь-які відхилення від обраної смуги руху (наприклад, коли вас починає заносити) та автоматино допомагає виправляти позицію на дорозі. Система спроектована з метою допомогти вам зберегти контроль над автомобілем, а також сприяє у зменшенні гальмівного шляху у разі надзвичайної ситуації.

Сприяння безпеці дітей

Якщо ви подорожуєте з дітьми у салоні, ви можете отримати кріпленняISOFIX для дитячих автомобільних крісел на двох зовнішніх сидіннях у другому ряді.

Унікальна 5-зіркова безпека

Як доказ здатності захищати вас і ваших пасажирів Tourneo Connect (5-місна) є першим і єдиним автомобілем у своєму сегменті, що отримав 5-зірковий рейтинг безпеки від Euro NCAP.

Поліпшена система подушок безпеки Tourneo Connect

обладнується подушками для водія та пасажира, а також шторками безпеки та боковими подушками безпеки. Крім того, у спеціальних місцях автомобіля розташовані удосконалені датчики, що забезпечують швидке та контрольоване реагування.

У новому Tourneo Connect  ви побачите сміливий сучасний стиль кожного елементу дизайну. Починаючи від зовнішнього кінетичного дизайну Ford, до гіпоалергенного інтер'єру - всі деталі є гнучкими і практичними. Це автомобіль, в якому ви і ваші пасажири будуть приємно проводити час.

5 та 7-місні модифікації

Стильний дизайн

Інтелектуальні технології

Якісні матеріали

Простір для перевезення вантажів

Додаткові кишені у дверях

Race Red

Magnetic

Moondust Silver

Panther Black

Tectonic Silver

Solar

Deep Impact Blue

Frozen White

Blazer Blue