This version of the page http://www.rex.ua/?pid=69 (77.120.124.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-04. The original page over time could change.
REX Friends - друзі виставки : REX Friends
REX 2018 25-27 вересня

REX Friends

Rex Friends

Advertising.UA - це удосконалений і легкий у використанні бізнес-довідник рекламного ринку України.
Головною особливістю Advertising.UA є те, що завдяки зручному online-механізму у користувачів є можливість самостійно та оперативно оновлювати інформацію у своїй візитівці (про послуги, історію і нагороди, портфоліо, команду).
На сьогодні на Advertising.UA розміщено 1 400 агенцій і 970 мас-медіа.

Specdruk.com.ua – локальний український проект, створений в 2007 році. Сайт містить вичерпну інформацію про обладнання та методи друку рекламно-сувенірної продукції.
Основною спеціалізацією проекту є:

  • Продаж і сервісне обслуговування обладнання для спеціалізованих видів друку, що використовується у рекламно-сувенірної галузі.
  • Навчання персоналу, а також здійснення віддалених консультацій щодо спеціалізованих видів друку.
  • Продаж витратних матеріалів.

TIPOGRAFIA.com.ua – всеукраїнське поліграфічне інтернет-видання про пропозиції і нові технології ринку поліграфії для фахівців і споживачів.
Поліграфістам, постачальникам обладнання, комплектуючих, витратних матеріалів на порталі TIPOGRAFIA.com.ua надаються широкі можливості представлення компанії та видів діяльності:

  • персональні сторінки,
  • прайс-листи,
  • новини,
  • оголошення,
  • статті.
Мови: російська, українська.

Інформаційний сайт Publicity працює в інтернет-просторі понад 5 років, висвітлюючи актуальні питання, тенденції, події і новини на стику громадських зв'язків та ключових сфер життєдіяльності суспільства (держава, бізнес, культура, медіа та інші).
Розділи: Новини (10 рубрик), Статті, Інтерв'ю, Аналітика, Критика, Каталог компаній, Наші проекти.
Особлива увага приділяється живим новинам українського ринку, аналітики, експертних оцінок. Publicity.kiev.ua відрізняється наявністю власних матеріалів та інформації "з перших рук".
Сайт виступає інформаційним партнером значущих заходів в галузі маркетингових комунікацій — як в Україні, так і за кордоном.
Аудиторія та кількість передплатників сайту постійно зростає — це керівники, фахівці і топ-менеджери з різних сфер діяльності, журналісти і студенти.
Приєднуйтесь до нашої аудиторії! Додайте адресу news@publicity.kiev.ua до своєї адреси розсилання новин!

Київський Міжнародний Фестиваль Реклами - дзеркало українського рекламно-комунікаційного ринку. Включає конкурсну, семінарську і вечірню програми.

Компанія "Український Медіа Монітор" (UMM) займається консалтингом у галузі зовнішньої, внутрішньої реклами і реклами на транспорті.
Виконує:

  • моніторинг будь-яких об'єктів;
  • аудит адресних програм;
  • бази даних площин зовнішньої реклами міст;
  • програмне забезпечення для керування базами даних;
  • дослідження ринку зовнішньої реклами;
  • дослідження медіаефективності (OTS, GRP, Reach, Frequency) поверхонь, конструкцій, місць передбачуваного розміщення нестандартної зовнішньої і внутрішньої реклами, реклами на транспорті, в тому числі динамічної і на ТВ-панелях;
  • дослідження якості постерів, відеороликів;
  • вимірювання та аналіз пасажиропотоків;
  • інші дослідження, опитування.

Маркетинг-група OS-Direct – локальна українська компанія, заснована у 1998 році.
Спеціалізація:

  • Збір адресної інформації і створення баз даних з листів, зворотних форм шляхом моніторингу ЗМІ; здавання в оренду і продаж баз даних В2В, В2С.
  • Call-центр: проведення вихідного ТМ, організація "гарячих ліній".
  • Директ-мейл — кур'єрська адресна і безадресна доставка, поштове розсилання.
  • Сервіс абонентської скриньки.
  • Розробка і проведення комплексних ДМ-кампаній.
  • Проведення авторських семінарів з ДМ і щорічної міжнародної події — Днів директ-маркетингу в Україні.
  • Консалтингові послуги для нових бізнесів в Україні.

Новинний портал Sostav.ua створений з метою розвитку інформаційного простору рекламної індустрії України та є майданчиком для спілкування професіоналів в області реклами, маркетингу та зав’язків із громадськістю. Його редакторську політику формує виконавча дирекція Всеукраїнської рекламної коаліції. Технічну підтримку здійснює Sostav.ru.

Перший портал про рекламу в Донбасі — каталог рекламних агентств і ЗМІ Донецької області. Усі рекламні агенції на єдиному порталі. Проведення тендерів. Новини рекламного ринку Донбасу і України.

«Рекламастер» - перший український портал про маркетинг і рекламу. Головна мета проекту — повне і всебічне інформування про всі важливі новини, тенденції розвитку рекламного ринку в Україні, у країнах СНД, у світі і у світовій «павутині». На сьогодні Reklamaster.com пропонує своїм відвідувачам щоденні новини, новинки рекламного креативу, інтерв'ю з метрами рекламної галузі, репортажі з місця найважливіших подій у житті рекламного співтовариства, велику бібліотеку статей з найрізноманітніших питань реклами, маркетингу та менеджменту.

«Рекламный вопрос». Вузька спеціалізація — реклама і споріднені їй напрямки дозволяють зосередити в одному місці максимум корисної таі потрібної споживачеві інформації, позбавляючи від довгих пошуків виробника або підрядника. Реалізація проекту проста —до нас звертаються покупці рекламних продуктів — ми направляємо їх до виробників цих продуктів. База на порталі www.otvetim.com.ua — близько 3 000 компаній.

Рекламний Український Портал - проект, створений як для професійних менеджерів, так і для тих, хто тільки робить перші кроки в освоєнні індустрії реклами, поліграфії або маркетингу.
Основними завданнями Рекламного Українського Порталу "Рекламний простір" є:

  • створення інформаційного і аналітичного ресурсу для менеджерів-рекламістів;
  • формування середовища ділового спілкування;
  • сприяння у формуванні позитивного образу українських брендів;
  • висвітлення проблем і тенденцій реклами в Україні та за її межами.

Сайт AdReport став піонером серед інтернет-ресурсів рекламної тематики. І зараз у його архіві можна віднайти історію українського рекламного та медіабізнесу початку 2000-х. Демпінгові війни сейлз-хаусів, битви фул-сервісних агенцій за мережеві вивіски, новини фестивалів реклами, обіг агенцій і динаміка рекламних бюджетів — усе це можна знайти в архіві видання за період 2001 — 2007 рр. Тепер сайт називається AdReport Digital і присвячений інтерактивному маркетингу. Сайт також є офіційним онлайн-представництвом Міжнародної інтернет-премії Propeller Digital.

Prom.ua — найбільший в Україні Інтернет-портал, що дозволяє компаніям розміщувати інформацію про надані товари і послуги, а відвідувачам її знаходити і здійснювати покупки. Кожен день Prom.ua об'єднує покупців і постачальників з усієї України, допомагаючи їм робити бізнес онлайн просто і ефективно.

PULT - незалежний проект РА Kaffeine Communications, присвячений рекламі як бізнесу.
PULT пропонує аналітичний огляд тенденцій і процесів у рекламній сфері в Україні та за кордоном, відкриваючи нове вікно у світ медіа для професіоналів і споживачів, надає найбільш актуальну інформацію у сфері мас-медіа.

Communications.kiev.ua – незалежний інтернет-проект, присвячений маркетинговим комунікаціям. До структури інтернет-проекту входять сайти PULT (сайт про рекламу), mobilemarketing (професійний блог про мобільний маркетинг).
Наші матеріали корисні всім, хто цікавиться сферою реклами, PR, мобільного маркетингу, мас-медіа, Інтернету, BTL. На сайті розміщено свіжі рекламні ролики України та світу, кейси топ-фестивалів, креативні блоги, аналітичні матеріали, інтерв'ю експертів, щоденні новини реклами і багато іншого.

Галузеві асоціації

Всеукраїнську громадську організацію «Всеукраїнська рекламна коаліція» було створено в 1997 році з метою розвитку рекламного ринку України. Сьогодні організація об'єднує понад 130 індивідуальних і колективних членів.

Асоціація зовнішньої реклами України (АЗРУ) є Всеукраїнською громадсько організацією, яка об'єднує компанії, що працюють на ринку зовнішньої реклами. Сьогодні Асоціація є найбільшім і найвпливовішім органом саморегулювання у цій галузі: 17 повних учасників, 5 асоційованих членів та 2 професійні дослідницькі компанії, обласні організації у Запоріжжі, на Волині та Закарпатті. Місія АЗРУ — захист і лобіювання інтересів учасників об'єднання, взаємодія з органами центральної та місцевої влади, налагодження конструктивних взаємовідносин між суб'єктами рекламної галузі України, побудова позитивного іміджу зовнішньої реклами, сприяння розвитку соціальної реклами в Україні.

Міжнародна Асоціація Маркетингових Ініціатив - — офіційна громадська організація галузі маркетингових сервісів України, яка об'єднує ключових представників компаній, що працюють у сфері non-ATL-індустрії, у маркетингове співтовариство, що сприяє розвитку маркетингових комунікацій України.

Асоціація Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України
Асоціацію створено для того, щоб підсилювати і підтримувати коректні торгові взаємини між виробниками, імпортерами рекламно-сувенірної продукції, згуртування галузі та зміцнення взаємодопомоги між її учасниками.
Асоціація здійснює свою діяльність на принципах рівноправності учасників, колегіальності в прийнятті рішень і нейтралітету в питаннях конкурентної боротьби компаній, які входять до її складу.

Спілка рекламістів України. Створено у 1993 році. Це Всеукраїнська незалежна творча громадська організація, яка об'єднує на добровільних засідках за професійними інтересами творчих виробників реклами та інших спеціалістів. До складу Спілки входять 17 обласних організацій, які налічують понад 600 членів. Основним її завданням є об'єднання рекламістів для розвитку та популяризації рекламної творчості, захисту авторських i професійних прав, підвищення статусу професії рекламіста.

Український PR-альянс (UPRA) - добровільне недержавне некомерційне професійне об'єднання, створене з метою надання підтримки компаніям, що працюють у сфері зав’язків із громадськістю, формування позитивної репутації українських PR-агенцій і зміни громадської думки щодо значущих соціальних питань.