This version of the page http://ford.ua/kuga (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-04. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Kuga

Kuga

Тест-драйв Завантажити каталог Завантажити прайс-лист

НОВИЙ FORD KUGA.

Яскравий, надсучасний дизайн і стиль ззовні та всередині. Неперевершена динаміка та безумовна ефективність. Вражаючий перелік смарт-технологій, систем і функцій. І 
максимальна практичність, гнучкість та вигода — все, про що ви могли тільки мріяти.

Якщо ви бачите можливості там, де інші бачать перешкоди, з новим Ford Kuga вам не потрібно буде більше себе стримувати.

Технології голосового керування

Інформаційно-розважальна система Ford SYNC 3 дозволяє вам завжди залишатися на зв'язку та керувати своїм телефоном, музикою, навігаційною системою за допомогою інтуїтивно зрозумілих голосових команд або через 8-дюймовий кольоровий сенсорний екран.

Мережею Wi-Fi можна скористатися через наявні точки доступу за допомогою USB-модема. А функція допомоги в екстрених ситуаціях Ford Emergency ssistance допоможе викликати аварійні служби у випадку зіткнення.

Паркування та виїзд без проблем

Використовуючи комбінацію різноманітних технологій, система паралельного паркування Active Park Assist допомагає не тільки автоматично припаркуватися, а й виїхати з парковки теж завдяки технології Park Out Assist.

Система паралельного і перпендикулярного паркування Parallel and Perpendicular Parking знаходить вільне місце, поки ви рухаєтеся по паркувальному майданчику. Далі автоматично скеровує авто, а вам потрібно лише контролювати педаль акселератора, передачу та гальма (керуючись простими та розумілими інструкціями на екрані та звуковими сигналами).

Задля уникнення зіткнень на низькій швидкості в автомобілях Ford

Інноваційна система гальмування Active City Stop допомагає водієві уникнути зіткнення у повільному потоці транспорту або під час руху на низьких швидкостях до 50 км/год. кщо система виявляє, що автомобіль попереду несподівано зупинився, автоматично 
вмикаються гальма.

Візьміть керування в свої руки

За кермом нового Kuga саме ви керуєте цілим рядом систем, функцій і технологій. Всі вони створені для покращення вражень від кожної вашої поїздки. Тому просто насолоджуйтеся відчуттями у повній мірі.

Впевненість в мінливих умовах

Встановлена в авто інтелектуальна система повного приводу Intelligent All-Wheel Drive (AWD) визначає необхідний рівень зчеплення, балансу на повороті та чутливості на 
мокрій, сухій або слизькій дорозі, а також під час руху по пересіченій місцевості. Ця інтелектуальна технологія здатна спрямовувати потужність на передню або задню вісь, залежно від потреби. А завдяки функції «крутний момент на вимогу» система забезпечує винятковий рівень контролю і підвищену ефективність для безпечного і невимушеного керування.

Камера, яка завжди дивиться вперед

Маленька фронтальна камера, розташована за салонним дзеркалом заднього виду, забезпечує огляд дороги далеко попереду та безпосередньо перед автомобілем. Так система може розпізнати дорожні знаки, смугу безпеки та світло від інших автомобілів. Передня камера має такі функції: систему сповіщення про виїзд за межі займаної смуги руху Lane Keeping Aid, систему сповіщення водія Driver Alert, систему допомоги при нічному керуванні Auto High Beam та систему контролю за знаками Traffic Sign Recognition.

Відстежує дорожні знаки, які ви могли не помітити

Незалежно від місця розташування знаку (збоку або над дорогою) та його виду ( постійний чи тимчасовий), система контроля за знаками Traffic Sign Recognition відстежує їх. На дисплеї з'являється зображення знака, обмежуючого швидкість або заборони обгону, знаки відстежуються кожного разу, як ви в'їжджаєте в зону дії чергового знака.

Система сповіщення водія Driver Alert попередить вас, якщо визначить, що ви втомилися

Корисна система допомоги при керуванні вночі Auto High Beam тимчасово перемикається на ближнє світло фар, коли виявляє транспортні засоби, які наближаються, або автомобіль попереду, щоб не засліплювати інших водіїв. Після цього система повертається до дальнього світла автоматично, забезпечуючи максимальну видимість. Систему Auto 
High Beam можна встановити додатково в комплекті з системами попередження при виїзді за межі своєї смуги руху Lane Keeping Aid/Alert.

Динаміка, яка принесе вам задоволення, ефективність, яку ви оціните.

Потужні динамічні характеристики та висока чутливість у поєднанні з неймовірно ефективною економією пального та низьким рівнем викидів — все це новий Kuga пропонує в єдиному ретельно продуманому механізмі.

Більше динаміки, більше ефективності

Новий Kuga оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном EcoBoost потужністю 150 к.с. Цей двигун видає потужність, якої можна чекати від стандартного 1,6-літрового двигуна, при цьому споживання комбінованого пального становить 6,2 л на 100 км*, а рівень викидів CO2 — усього 143 г/км*. Поєднання безпосереднього вприскування пального під високим тиском і системи подвійного незалежного регулювання фаз газорозподілу забезпечує плавну, чутливу і приємну динаміку.

* Дані випробувань, проведених компанією Ford (передній привід з ручною коробкою передач, модель із потужністю 150 к.с.).

Лінійка дизельних двигунів

Надаєте перевагу дизельним двигунам? Тоді обирайте — 1,5-літровий або 2,0-літровий TDCi. Обидва двигуни оснащені найсучаснішими технологіями для покращення показників потужності, крутного моменту, економії пального та зменшення викидів. 1,5-літровий TDCi забезпечує вихідну потужність у 120 к.с., а 2,0-літровий — 150 к.с., досягаючи навіть ще вищої потужності — 180 к.с.

Двигуни, які відповідають найсуворішим вимогам

Незалежно від того, який двигун ви оберете для вашого Kuga, він відповідатиме вимогам стандарту з контролю викидів Euro Stage 6. Згідно зі стандартом Euro Stage 6 бензинові 
двигуни можуть виробляти не більше, ніж: 1,0 г/км моноксиду вуглецю, 0,10 г/км вуглеводню, 0,06 г/км оксидів азоту і 0,005 г/км атмосферних твердих часток.*

* Стосується тільки двигунів з безпосереднім вприскуванням.

Швидке перемикання передач вручну

6-ступінчаста механічна коробка передач забезпечує високий крутний момент і плавне, швидке і точне перемикання передач. Індикатор на панелі приладів підказує, коли слід перемикати передачу, допомагаючи таким чином оптимізувати економію пального.

Дарує комфорт. Забезпечує зручність користування.

Кожна функція нового Ford Kuga призначена в першу чергу для задоволення ваших потреб. Тож влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся поїздкою, поки ряд смарт-технологій працює замість вас.

Передова технологія hands-free

Інформаційно-розважальна система Ford SYNC 3 з голосовим керуванням і сенсорним екраном надає можливість керувати музичною системою, а також здійснювати й отримувати дзвінки по мобільному телефону за допомогою зрозумілих і простих голосових команд. Також ви можете відтворювати пісні з флеш-пам'яті USB або плеєра MP3/iPod® або слухати потокове аудіо на телефоні з використанням технології Bluetooth®*. Система навіть здатна зачитувати вголос вхідні текстові повідомлення. Окрім того, ви можете скористатися 8-дюймовим сенсорним екраном, який підтримує жести змахування та зведення/розведення пальців для простої і зрозумілої навігації. В цю інноваційну «інфорозважальну» систему також вбудовані технології Applink, Apple CarPlay і Android Auto, які відображають на екрані інформацію з вашого смартфона.

* Торгові текстові марки та логотипи Bluetooth® надані компанією Bluetooth SIG, Inc. і є її власністю. Будь-яке використання таких марок компанією Ford Motor Company Limited і її дочірніми підприємствами здійснюється за ліцензією. Іншими торговими марками та торговими назвами володіють відповідні власники.

Великий панорамний дах дарує відчуття простору та світла

Особливістю нового Kuga є можливість встановити розкішний панорамний дах з двома скляними стулками, які можна відчинити повністю, або зсунути під хвостову частину даху, щоб створити відчуття простору та світла у салоні. Хоча денне світло і потрапляє всередину, світловідбиваюче скло не дає температурі в салоні підвищуватися і захищає вас 
від ультрафіолетових променів. За допомогою жалюзі з електричним керуванням можна закрити або відкрити дах — достатньо лише натиснути кнопку.

Зігріє вас у холод

Оберіть шкіряні сидіння — і передні, і задні пасажирські сидіння підігріваються, забезпечуючи максимальний комфорт. А водіям морозні дні здадуться більш приємними завдяки керму з підігрівом.

Ваш захист — наш пріоритет

У новому Kuga безпека і надійний захист для вас і ваших пасажирів — на першому місці. Можете бути спокійними: переконливо довгий список засобів безпеки гарантує високий рівень захисту.

Задля уникнення зіткнень на низькій швидкості в автомобілях Ford Kuga встановлена автоматична система гальмування

Надто часто зіткнення відбуваються саме під час руху з частими зупинками або з низькою швидкістю. Система автоматичного гальмування Active City Stop — це передова 
технологія, створена для того, щоб допомогти водієві уникнути зіткнень або зменшити серйозність пошкоджень. Якщо система визначає, що автомобіль попереду раптом зупинився, а ви рухаєтеся зі швидкістю нижче 50 км/год, вона автоматично застосовує гальма.

Безпека для ваших дітей

Новий Ford Kuga гарантує безпеку і захист ваших малят під час кожної подорожі. Система кріплення дитячих крісел ISOFIX дозволяє легко закріпити два дитячих крісла на задніх 
пасажирських місцях.

Система Electronic Stability Control допомагає тримати ситуацію під контролем

Система покращення контролю стійкості Electronic Stability Control створена для того, щоб допомогти водіям зберігати контроль над автомобілем. Вона постійно відслідковує 
роботу авто, виявляє будь-які відхилення від обраної смуги руху (наприклад, у випадку ковзання) і автоматично допомагає виправити положення на дорозі.

Еталон впевненості

Дизайн нового Kuga дає зрозуміти, що автомобіль постійно перебуває в русі, навіть коли стоїть на місці. А ці плавні лінії та контури створені не просто заради стильного вигляду – вони забезпечують виняткові аеродинамічні характеристики.

Що ж до впевненості — це відчуття невід'ємне. 

А в якому кольорі бачите себе ви?

Обирайте один із запропонованих, адже вони створені для того, щоб задовольнити ваші смаки та вимоги вашого стилю.

Race Red

Magnetic Grey

Ingot Silver

Guard

Copper Pulse

White Platinum

Blazer Blue

Absolute Black

Frozen White

Ruby Red

Deep Impact Blue

Green Instinct

Прекрасне поєднання

Гармонійні кольори, високоякісні матеріали, ретельна увага до деталей — все це ви отримуєте незалежно від того, який з варіантів оббивки оберете.

Текстиль Boost і View в сіро-чорній гамі Chromite Grey & Charcoal Black

Текстиль Groove і Lux в комбінації зі шкірою Salerno в сіро-чорній гамі Chromite Grey & Charcoal Black

Шкіра Rapton і Salerno в ебеново-вугільній 
гамі Ebony & Charcoal Black

Диски, які доповнять спортивний образ

Широкий вибір дисків забезпечує комфортне керування, спортивні характеристики та потужний зовнішній вигляд.

17" легкосплавні диски сріблястого кольору Sparkle Silver, 5 подвійних спиць

18" легкосплавні диски матового сріблястого кольору Sparkle Silver Machined 5-спицеві

18-дюймові легкосплавні диски матового чорного кольору Black Machined, 5 подвійних спиць

19-дюймові легкосплавні диски кольору Lustre Nickel з 5 Y-подібними спицями

19-дюймові легкосплавні диски матового чорного кольору Black Machined, 5 подвійних спиць

19-дюймові легкосплавні диски чорного кольору Black, 5 подвійних спиць