This version of the page http://ford.ua/Mondeo (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-04. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Mondeo

Mondeo

Тест-драйв Завантажити каталог Завантажити прайс-лист

ПОВНІСТЮ ОНОВЛЕНИЙ FORD MONDEO

Елегантний, ефектний, сучасний дизайн створює динамічний силует: яскраве візуальне втілення надзвичайних динамічних якостей та економічності цього автомобіля. 

Додайте до цього витонченого і продуманого дизайнупідвищену увагу до деталей та передові технології, і ви отримаєте найсучасніший та найдовершеніший Mondeo за всю історію цієї моделі. 

КЕРУВАТИ АВТОМОБІЛЕМ СТАЛО ПРИЄМНІШЕ

Використовуючи інтелектуальні технології, автомобіль постійно реагує на те, що відбувається навколо нього, безперервно враховуючи дорожні умови, інші транспортні засоби та вашу власну манеру керування. Низка передових систем теж може зробити життя легшим.

Фари, що допомагають вам зазирати за ріг

Фари повністю оновленого Mondeo, які використовують технологію динамічних світлодіодів, не просто мають ефектний вигляд; вони розумні. Вони точно повторюють вигини дороги під час поворотів керма, забезпечуючи вас вражаючою видимістю. Вони також здатні змінювати форму світлового пучка залежно від швидкості, умов довкілля та інших умов. Серед восьми наявних режимів є такі як режим для міських доріг, сільських доріг, автомагістралей або несприятливих погодних умов.

Легший рух заднім ходом завдяки кращому огляду ззаду
Дорожні стовпчики, перила, низькі стінки… Опціональна камера заднього виду виводить усе, що розташовано за вами, на екран, вмонтований у центральну консоль, та автоматично вмикається, коли ви вибираєте передачу заднього ходу. Система також відображає віртуальні лінії-орієнтири, допомагаючи вам паркуватися в найтісніших місцях. (Система пропонується лише в комбінації з опціональними передніми та задніми паркувальними датчиками чи Активною допоміжною системою паркування).

Паркування та виїзд зі стоянки без стресу
Використовуючи комбінацію різних технологій, Активна допоміжна система паркування не тільки спрямовує ваш автомобіль у місця, придатні для паралельного паркування; завдяки функції допомоги під час виїзду зі стоянки (POA) вона також допомагає вам виїхати з цих місць. Система паркування під прямим кутом (PPA) здатна помітити місце, де поміститься ваш автомобіль, та допомогти припаркуватися там, рухаючись заднім ходом. А якщо наявні перешкоди, Допоміжна система паркування з боковими датчиками (SPA) попередить вас про них.

Комфорт та зручність

Комфорт, зручність і невід'ємне відчуття, якщо подорожуєш на оновленому Ford Mondeo

Панорамний дах робить салон світлішим та візуально збільшує простір

Вам достатньо натиснути кнопку, й електронно керована шторка даху зсунеться, впускаючи сонячне світло крізь панорамний дах. При цьому сонцевідбивне скло зберігає прохолоду в салоні та захищає вас від шкідливих ультрафіолетових променів. Для різних типів кузова встановлюються різні варіанти даху: великий, стаціонарний панорамний дах на 5-дверній версії, двосекційний панорамний дах на універсалі та звичайний люк даху на 4-дверній версії.

Пелюсткові перемикачі: швидке перемикання передач для автоматичної коробки
Пелюсткові перемикачі автоматичної коробки передач, що звичайно встановлюються лише на елітних спортивних автомобілях, постачаються разом із двома коробками передач повністю оновленого Mondeo: 6-ступінчатою автоматичною таPowerShift. Завдяки цій технології, запозиченій з автоспорту, ви можете легко і швидко перемикати передачі, не знімаючи рук з керма. А оскільки перемикачі встановлюються на кермі, ви можете вчасно переходити на іншу передачу під час поворотів.

Установіть ідеальну температуру для себе та свого пасажира
Двозонне електронне автоматичне регулювання температури (DEATC) дає вам змогу вибирати дві температури: одну для вас, а другу для вашого пасажира. Система підтримує задані температури за допомогою сучасної технології кондиціонування повітря.

Безпека та охорона

Задній надувний ремінь безпеки
Два задні крайні сидіння можна оснастити спеціальним засобом безпеки – заднім надувним ременем безпеки. У разі зіткнення ремені надуваються та розподіляють сили зіткнення, охоплюючи площу тіла, яка в п’ять разів перевищує робочу площу звичайного ременя безпеки. Зменшуючи тиск на грудну клітку та краще контролюючи рух голови та шиї, ця новаторська технологія може допомогти знизити ризик травми.

Щоб допомогти уникнути зіткнень на низькій швидкості, автомобіль гальмує сам
Зіткнення під час повільної їзди з частими зупинками трапляються надто часто. Активна система зупинки в міських умовах – це передова технологія, призначена допомагати вам уникати цих зіткнень або принаймні пом’якшувати удар. Якщо система виявляє, що автомобіль попереду несподівано зупинився, а ви їдете на швидкості 40 км/год чи нижче, вона автоматично застосовує гальма. Новаторство Активної системи зупинки в міських умовах визнано організацією EuroNCAP, що відзначило систему нагородою Advancedза безпеку.*

Автоматичне керування дальнім світлом. Максимум видимості, не засліплюючи інших
Автоматичне керування дальнім світлом станеться в пригоді під час нічної їзди. Коли ця система виявляє інший транспортний засіб, що рухається попереду чи їде назустріч, вона автоматично перемикає фари на ближнє світло, щоб не засліпити світлом водія попереду. Потім система автоматично повертається в режим дальнього світла, забезпечуючи максимальну видимість. Автоматичне керування дальнім світлом встановлюється як додаткове обладнання разом із Системою запобігання виїзду на іншу смугу руху.

Двигуни

Гама двигунів повністю оновленого Mondeo потішить вас динамічними якостями. А модернізована підвіска, в комбінації з розумними технологіями, надасть вам повний контроль над цією чудовою потужністю. Результат: автомобіль чітко виконує команди водія в будь-якій ситуації. Економічність цього автомобіля не поступається його динамічним якостям. Адже комбінація продуманого дизайну та передової конструкції дає вражаючу економію та низький рівень викиду CO2.

EcoBoost: максимально використайте свій двигун
Три варіанти бензинового двигуна EcoBoost використовують поєднання безпосереднього впорскування палива та турбонаддуву, забезпечуючи таким чином вражаючі рівні динаміки та економічності: 
• Новий EcoBoost 1.5 л виробляє 160 к. с., а його витрата палива дорівнює 6,8л/100 км (комбінована траса). 
• EcoBoost 2.0 л має вражаючу потужність, 203 к.с. та 240 к.с., а його спеціально налаштований акустичний резонатор дає вам змогу чутив салоні особливий звукцього двигуна, коли ви різко розганяєтеся. 

Ряд дизелів
Бажаєте дизель? Тоді обирайте з лінійки, куди входять 1.5 TDCi (виходить у продаж у другому кварталі 2015 р.), 1.6 TDCi та 2.0 TDCi. В усіх цих двигунах застосовано найсучасніші технології для поліпшення показників потужності, крутного моменту та економічності та одночасного зниження рівня токсичних вихлопів.

Супер економічні дизельні версії ECOnetic
Обидва дизельні двигуни пропонуються в версіях ECOnetic, що мають ще кращі показники економічності. Наприклад: 1.5 TDCi ECOnetic (виходить у продаж у другому кварталі 2015 р.) та 1.6 TDCi ECOnetic. – рівень викиду CO 294 г/км; 2.0TDCi ECOnetic, 150 к. с. – рівеньвикиду CO2від 107 г/км, а 180 к. с.– 115 г/км.

Дизайн

Дизайн автомобіля було створено не заради чистої естетики; він виконує певні функції. Власне кажучи, цьому автомобілю було надано таку форму, щоб розсікати повітря з мінімальним опором, знижуючи витрату палива.

Насолоджуйтеся затишком та комфортом салону Mondeo. Усюди використано високоякісні матеріали, а завдяки декільком варіантам оформлення інтер’єру ви можете надати своєму авто додаткових індивідуальних рис. Пасажири задніх сидінь також можуть відкинутися на спинку сидіння та насолоджуватися вільним простором біля ніг, голови та ліктів.

Frozen White

Moondust Silver

Techtonic Silver

Lunar Sky

Ruby Red

Deep Impact Blue

Blazer Blue

Magnetic

Shadow Black

White Platinum

Guard

Колісні диски сталеві, R16

Колісні диски легкосплавні, R17

Колісні диски легкосплавні, R18

Колісні диски легкосплавні, R19

Колісні диски легкосплавні, R16

Колісні диски легкосплавні, R17

Колісні диски легкосплавні, R18