This version of the page http://www.lvivpost.net/zdorovya/n/38609 (195.211.84.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-01. The original page over time could change.
Який гарантійний термін має взуття і хто відповідає за його ремонт? - Львівська Поштa

Який гарантійний термін має взуття і хто відповідає за його ремонт?

«Нещодавно купила зимові чоботи. Як запевняв продавець, взуття якісне, фабричне. Та буквально за два тижні тріснула підошва. Віднесла чоботи до майстра, але він сказав, що взуття, яке ще має гарантійний термін, можна повернути у магазин. Скажіть, будь ласка, який гарантійний термін зазвичай має взуття і хто повинен його ремонтувати, якщо гарантійний термін ще не вийшов?» Мар’яна Синюк, м. Львів

Олена Дубровіна №150 (1909), вівторок, 27 грудня 2016
Василь Ріпка, 
начальник Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області:
– Відповідно до законодавства, гарантійний термін взуття становить не менш ніж один місяць з моменту його купівлі. Якщо впродовж цього часу взуття, яке ви придбали, пошкодилося – тріснула підошва, відклеїлися носики, розійшовся замок тощо, насамперед треба звернутися до продавця, в якого ви купили товар. Обов’язково мусите мати чек! У таких випадках продавці чи власники магазинів пропонують зробити безкоштовний гарантійний ремонт. Але я би радив діяти по-іншому: якщо ви впевнені, що взуття зіпсувалося не з вашої вини, а це був фабричний брак, вимагайте проведення експертизи. Якщо вона доведе, що це дійсно фабричний брак, тоді ви зможете вимагати або повернення за товар грошей, або щоб вам дали іншу пару взуття такої ж вартості.    

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.7191 / 4.34MB / SQL:{query_count}