This version of the page http://www.lvivpost.net/kultura/n/42646 (195.211.84.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-01. The original page over time could change.
До 27-річчя – 27 артистів - Львівська Поштa

До 27-річчя – 27 артистів

Співзасновники та хедлайнери проекту “Українська пісня/Ukrainian Song Project” розповіли, чим дивуватимуть 18 серпня на “Арені Львів”

Марічка Ільїна №45 (2057), субота, 9 червня 2018
Проект “Українська пісня/Ukrainian Song Project”, який відбудеться 18 серпня на “Арені Львів”, потроху розкриває таємниці цьогорічного шоу. Днями про особливості і новизну проекту розповіли співзасновники та співорганізатори “Української пісні”, головний режисер дійства Василь Вовкун та генеральний продюсер проекту Тарас Курчик.
Національний проект “Українська пісня/Ukrainian Song Project” проходить у Львові вже третій рік поспіль. Цього року унікальне пісенне шоу об’єднає на одній сцені 27 виконавців – напередодні 27-ої річниці української Незалежності.
Разом із відомими артистами на грандіозну сцену на “Арені Львів” вийдуть молоді виконавці та гурти – десять переможців відбірного туру, який триватиме до 15 червня. Станом на 7 червня до оргкомітету надійшло понад 250 заявок. “Цього року ми отримали багато заявок із Харкова, Запоріжжя, Одеси та Києва. Дуже активно цікавиться участю в проекті схід України, – каже Тарас Курчик. – Що й не дивно, адже для молодих артистів “Українська пісня/Ukrainian Song Project” є чудовим стартовим майданчиком і шансом проявити себе перед широкою аудиторією слухачів”.
Якщо думки експертів не зійдуться, дамо можливість визначити найкращих глядачам
Переможців відбору “Української пісні – 2018”, а їх має бути всього 10-12, визначатиме експертна рада, до якої цього разу ввійшли музичний продюсер Руслан Квінта, музичний продюсер телеканалу “Україна” Геннадій Вітер, композитор Михайло Некрасов, засновник лейбла “Контрамарка” Олександр Порядченко, продюсер каналу “М2” Роман Муха, головний редактор онлайн-журналу Karabas Live Ігор Панасов і генеральний продюсер “Української пісні/Ukrainian Song Project” Тарас Курчик.
“Якщо думки експертів не зійдуться, дамо можливість визначити найкращих нашим глядачам. Пісні тих виконавців, стосовно яких експертна рада не визначиться, представимо в інтернеті – на сайті й у всіх доступних в Україні соцмережах, – додає генпродюсер проекту. – Впродовж 15 днів люди зможуть обрати кращих з кращих через голосування. Ті з учасників, які наберуть найбільшу кількість голосів, також зможуть представити свої пісні на “Арені Львів” з уже відомими зірками”.
Сподіваюся, наша пісня “Герой”, яку представлятимемо на фестивалі, припаде до душі українцям
Серед вже оголошених хедлайнерів концерту – “Воплі Відоплясова”, Pianoбой, О.Torvald і Alyosha. Імена ще понад десяти зірок оргкомітет тримає в таємниці. Відомо також, що, окрім популярних українських артистів, учасниками “Української пісні – 2018” будуть музиканти з-за кордону, які разом із піснями з власного репертуару ексклюзивно підготують по одній україномовній композиції. Серед них буде й польський гурт Chemia. Аби розповісти про участь цієї музичної команди в “Українській пісні/Ukrainian Song Project”, спеціально до Львова приїхав її засновник, гітарист Войцех Бальчун, більш знаний у нашій країні екс-очільник Укрзалізниці (2016-2017 рр.). Цього року він зі своїм гуртом стане одним із хедлайнерів концерту на “Арені Львів” і серед інших виконає українською пісню Chemia під назвою “Герой”.
“Без вагань погодився на участь у фестивалі. Мені надзвичайно приємно, що я разом зі своєю музикою можу приїхати в Україну. Тримаю кулаки за те, щоб ви побудували європейську країну, щоб усе вдалося. Завжди підтримуватиму це, – пояснює Войцех Бальчун. – Поки керував Укрзалізницею, обіцяв, що не співатиму. Та зараз я вільний і повернувся до музики, пишу новий альбом. Сподіваюся, наша пісня “Герой”, яку представлятимемо на фестивалі, припаде до душі українцям”.
Цього року проект “Українська пісня” відбуватиметься за підтримки телеканалу “Україна”. У День Незалежності України, 24 серпня, популярне шоу каналу “Музична платформа” презентує всій країні найграндіознішу подію літа. А от квитки на великий концерт “Українська пісня – 2018” 18 серпня на “Арені Львів” можна придбати вже зараз за посиланням.

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.8020 / 4.38MB / SQL:{query_count}