This version of the page http://uaz-upi.com/kremenchutskii-kolisnii-zavod (195.64.225.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-30. The original page over time could change.
«Кременчуцький колісний завод» | Укравтозапчастина
  • Трактори
  • Сільгосптехніка
  • Спецтехніка
  • Автобуси та вантажівки
  • Причепи до легкових автомобілів
  • Шини та диски
  • Акумуляторні батареї
  • Оливи, мастила, автохімія
  • Запчастини, паси, підшипники
  • Запасні частини до імпортних автомобілів
  • Реєструватися / Зарегистрироваться
  • Запит нового паролю / Запрос нового пароля
Кошик
Шини та диски

«Кременчуцький колісний завод»

«Кременчуцький колісний завод» - сучасне спеціалізоване підприємство в сфері виробництва холодноштампованих сталевих коліс (колісних дисків) для автомобілів і сільськогосподарської техніки.

Досконала геометрія, максимальна міцність, точне балансування - колеса з такими характеристиками можуть бути створені лише в умовах високотехнологічного виробництва. Сталеві колеса виробництва «Кременчуцького колісного заводу» витримують будь-які дороги та умови, використання таких дисків - безперечна умова безпечного пересування.

Виробнича потужність заводу розрахована на виготовлення більш ніж 6 000 000 дисків на рік. Асортимент продукції підприємства налічує сотні позицій, серед яких сталеві колеса для легкових автомобілів, диски для причепів і мікроавтобусів, диски для вантажівок і сільгосптехніки. Крім цього, завод реалізує широкий спектр деталей для сталевих коліс: кільця, заготовки дисків, фланці і багато іншого. «Кременчуцький колісний завод» випускає більше 500 видів коліс, дисків і деталей.

Технологічне обладнання дає можливість виготовляти ободи коліс великої вантажопідйомності з прокату товщиною до 8,5 мм. На підприємстві також застосовується технологія порошкового фарбування коліс, що дозволяє забезпечити корозійну стійкість лакофарбового покриття в агресивному середовищі. Стійкість лакофарбового покриття складає 800-1000 годин у камері сольового туману. Покраска коліс проводиться як електростатичним (CORONA), так і трібостатичним (TRIBO) методами на комплексних технологічних лініях.

З лютого 2002 року підприємство стало повноправним членом Європейської технічної організації по шинам, дискам та ободам (ETRTO) і увійшло до складу Європейської асоціації виробників коліс (EUWA).

CHERY
FORD
GELLY
HYUNDAI
KIA
LIFAN
MAZDA
MITSUBISHI
OPEL
RENAULT
SKODA
ВАЗ
ГАЗ
УАЗ

Новини

07.09.2018
15 вересня 2018 року трактори Ландіні попрямують на Хмельниччину для участі у Хмельницькій XXXI агропромисловій виставці Агро Поділля 2018. Місце зустрічі: ТСЦ «Поділля», м. Хмельницький, вул. Камянецька. Запрошуємо всіх бажаючих. Будемо раді зустрічі.
07.09.2018
16 років назад перший трактор МТЗ зійшов з новенького конвеєру Тракторного заводу ТОВ «Укравтозапчастина».
06.09.2018
ТОВ «Укравтозапчастина» взяла участь у черговому заході демо-туру тракторів Foton (Lovol) Східною Україною.
10.08.2018
ТОВ «Укравтозапчастина» візьме участь в Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки «AGROEXPO-2018», яка буде проходити 26-29 вересня 2018 року в місті Кропивницький (КІРОВОГРАД).
25.07.2018
День поля у Лозовій!

Споживачам

По маслу до Буковеля разом!!!

ТОВ "Укравтозапчастина" спільно з ТМ "Neste" презентує акцію "По маслу до Буковеля!"

Професійні сервісні послуги з встановлення будь-якого додаткового навісного обладнання

Клієнти ТОВ "Укравтозапчастина" мають можливість скористатися професійними сервісними послугами з встановлення будь-якого додаткового навісного обладнання на придбану техніку.

Італійська якість за доступними умовами оплати

Компанія "Укравтозапчастина" спільно з компанією Landini S. p. A. пропонує фінансові програми кредитування та розстрочку на техніку Landini.