This version of the page http://www.de-novo.biz/?page_id=394 (185.9.40.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-28. The original page over time could change.
De Novo (Де Ново) - оператор хмарних сервісів і ЦОД - Київ, Україна
(044) 200-93-39
  • (044) 200-93-39
ua
  • Ru
  • Головна
  • Дата центр | Колокейшн
  • Хмарні сервіси IaaS
  • Системи резервного копіювання та хмарне сховище
  • Native Cloud Disaster Recovery
  • Блог
Вхід/Реєстрація
  • Головна
  • Дата центр | Колокейшн
  • Хмарні сервіси IaaS
  • Системи резервного копіювання та хмарне сховище
  • Native Cloud Disaster Recovery
  • Блог
SPECIAL OFFER

Стійко-місце тільки 12 000 грн.

Ресурси в хмарі БЕЗКОШТОВНО!

Детальніше
De Novo

оператор №1 хмарних сервісів і ЦОД в Україні

DATA CENTER

Дата центр з найвищим рівнем надійності і безпеки в Україні!

Детальніше
H-CLOUD

Найбільша Хмара в Україні за моделлю Trusted Cloud

Детальніше
PRIVATE CLOUD

Фізично ізольована віртуальна інфраструктура з перевагами хмарних технологій

Датальніше
  • Спеціальна пропозиція оренди шафо-місця
  • Оператор хмарних сервісів і ЦОД в Україні
  • Дата центр | Сolocation
  • Хмара для корпоративних інфраструктур | H-Cloud
  • Приватна хмара як сервіс

De Novo – національний провайдер хмарних сервісів та ЦОД

Продукти

Дата центр | Колокейшн
Послуга colocation передбачає розміщення обладнання в індивідуальному екранованому модулі або розміщення стійок у загальному машинному залі.
Хмарні сервіси IaaS
Обираючи хмарні сервіси De Novo, ви отримуєте всі переваги хмарної моделі IT. А широкий набір платформ дає змогу обрати хмару для вирішення будь-яких задач вашого бізнесу.
Приватна хмара як сервіс
Фізично ізольована віртуальна інфраструктура vSphere, що надається в ексклюзивне використання замовника по моделі як сервіс.
Хмара для корпоративних інфраструктур H-Cloud
Хмара H-Cloud побудована за моделлю Trusted Cloud. Вона не є публічною та невидима з Інтернету. Доступ до ресурсу можливий тільки при багаторівневої ідентифікації.
Хмара для державних структур G-Cloud
Хмара G-Cloud має сертифікат КСЗІ (комплексна система захисту інформації)СЗИ з можливістю підключення до захищенного вузла інтернет-доступу (ЗВІД).
Мультифункціональний All BackUp як сервіс
Фізично ізольована віртуальна інфраструктура vSphere, надана у ексклюзивне користування замовнику за моделлю як сервіс.
Резервне копіювання хмарної інфраструктури
Інструменти резервного копіювання дають змогу організувати захист даних у хмарному дата-центрі від логічного руйнування.
Репозиторій резервних копій Veeam Cloud Repository
Користувачі Veeam Backup & Replication можуть розміщувати резервні копії в Хмарі De Novo, що забезпечує збереження даних у разі cбоя роботи власного ЦОД.
Системи зберігання даних у хмарі
Блочне, файлове або об'єктне сховище будь-якого об'єму для підключення до віртуального дата-центру чи наземної інфраструктури.
Спеціальна пропозиція оренди шафо-місця
Орендуйте шафо-місце в ЦОД з найвищим рівнем надійності та отримайте хмару в подарунок!
Попередній
Наступний

Чому ми?

Безперебійна робота дата центру
0
днів
0
годин
0
хвилин
0
секунд
#1
Оператор хмарних сервісів і ЦОД в Україні
10 років
досвіду
KM Core, Intel Capital, IFC
Інвестори De Novo
50 %
карткових транзакцій України в ЦОД DeNOVO
4 Хмари
для організацій будь-якого масштабу

ДАТА ЦЕНТР DE NOVO

Оцініть усі переваги
хмарного сервісу
від De Novo
до 30 днів!
Оцінити зараз

Відгуки

Health24
Гарна мама
Оксі Таксі
Державне агентство з питань електронного урядування України
ДП «Укрспирт»
ProZorro
Universal Bank
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Одеська обласна державна адміністрація
МТСБУ
HELSI.ME
Львівська міська рада
ДТЕК
Київстар
UPC
АПК-ІНВЕСТ
Укргазбанк
УКРСИББАНК
Мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта»
Компанія «Метінвест Холдинг»
Креді Агріколь Банк
Страхова компанія АХА
Страхова компанія «УНІКА»
ABBYY Україна
“Нова Лінія”
НБУ
ПУМБ
Fabrikant.ua
TBC Bank Грузії
Амадеус Україна
ПРАВЕКС-БАНК
Піреус Банк
Райффайзен Банк Аваль
Health24

В Україні умови технічного захисту персональної медичної інформації зафіксовані на законодавчому рівні і, безумовно, повинні виконуватися Health24. Сертифікат відповідності вимогам Комплексної Системи Захисту Інформації (КСЗІ) був найважливішим аргументом на користь De Novo. 

Ми віддаємо перевагу інноваційним, економічно обґрунтованим рішенням, тому відмовилися від традиційної інфраструктури і розмістили наші ІТ-сервіси в Хмарі De Novo. Ми обрали хмарного провайдера з репутацією найбільш надійного постачальника, який працює вже багато років без збоїв.

Сервіс «Оксі Таксі» – наочна ілюстрація того, що практично будь-який міський сервіс може ефективно працювати, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. У роботі служби ми використовуємо тільки максимально ефективні рішення, що дозволяють давати пасажирам якісну послугу за привабливою ціною. 

В умовах інформаційного суспільства відкриття якісної державної інформації та її подальше ефективне використання є вагомим джерелом конкурентної переваги для країни. Експертиза De Novo та високий рівень послуг цього оператора сприятимуть розвитку відкритих даних в Україні та їх доступності для громадян та бізнесу.

Ми прагнемо до максимальної ефективності процесів. Хмара – це інструмент, який дозволить нам досягти поставленого завдання. Завдяки новій ІТ-структурі в ДП «Укрспирт» вже створена єдина система звітності. 

Ми дуже вдячні De Novo за підтримку та надання хмарних ресурсів. В результаті нашої роботи ми отримаємо можливість розгорнути систему в будь-якому сучасному промисловому ІТ-середовищі. Ми виступаємо за прозорі тендери і рівні умови для всіх учасників, тому робимо систему ProZorro незалежною від конкретних апаратних рішень.

Розвиток банку потребує постійного вирішення нових бізнес задач, що реалізується за допомогою автоматизації процесів у нових ІТ-системах. Інтенсивне тестування різних конфігурацій нових продуктів є абсолютно необхідним для визначення поведінки цих продуктів у існуючому ІТ-ландшафті. 

Одне з наших завдань – зробити адміністративні послуги для громадян та представників бізнесу максимально простими і доступними в отриманні. Значним кроком до реалізації концепції електронної держави стала пілотна версія Єдиного державного порталу адміністративних послуг. 

З метою скорочення поточних витрат, компанії вже давно використовують треті сторони для отримання послуг, що необхідні для життєдіяльності бізнесу, але знаходяться поза їх фокусом. 

Реформування галузі – складний процес, пов’язаний з безліччю законодавчих, правових і технологічних факторів. Ми вважаємо, що успіх цієї реформи багато в чому буде залежати від якості інформаційної системи «Електронний поліс» МТСБУ, її доступності, швидкості відгуку, продуктивності. 

Хмарні рішення De Novo володіють трьома вирішальними для нас властивостями. По-перше, атестатом Комплексної Системи Захисту Інформації (КСЗІ), виданим Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України. Цей атестат гарантує відповідність сервісу вимогам інформаційної безпеки. 

Місто активно розвивається, і темп цього розвитку потребує застосування інноваційних рішень. Саме тому стратегічним вектором для нас є перетворення на технологічно просунутий орган влади, що гарантуватиме найвищий рівень якості обслуговування львів’ян. 

Ще два-три роки тому ДТЕК був орієнтований на будівництво власного наземного центру обробки даних. Але за цей час відбувся стрімкий розвиток хмарних сервісів, виросли їх продуктивність і надійність, підвищилася якість обслуговування. І, як новий етап, на ринку з’явилися пропозиції, що максимально відповідають вимогам клієнтів.

Головними завданнями проекту були підвищення надійності ІТ відповідно до корпоративних вимог до безперервності бізнесу, а також висока ефективність відновлення роботи інформаційних систем при виникненні позаштатних ситуацій. 

Утримання власної інфраструктури для забезпечення серверних майданчиків вимагає великих зусиль і з технологічної точки зору дуже складним. Тому все більше компаній і банків у всьому світі використовують послуги аутсорсингу. Крім того, кооперуючись з іншими клієнтами, можна досягти кращого ефекту масштабу. 

Перенесення корпоративних систем до Хмари De Novo та розміщення у найбільшому українському ЦОД ядра нашої мережі дозволили вийти на принципово новий рівень надійності і продуктивності корпоративних ІТ-сервісів, знизити витрати і забезпечити мінімальний час відгуку. 

Криза – це гарний привід переосмислити вимоги до подальшого розвитку ІТ-інфраструктури підприємства. Ми обрали шлях, який цікавив нас вже досить давно, але вимагав рішучих заходів. Наша мета – це забезпечення більш високого рівня надійності, зниження витрат, а також можливість роботи в умовах постійних змін.

Вибір надійного ЦОД був стратегічно важливим рішенням для Банку. З компанією De Novo ми знайомі не перший рік, а ЦОД De Novo має відмінну репутацію на ринку. На користь De Novo говорить також досвід і довіра інших великих українських банків, які користуються ресурсами компанії вже кілька років.

ROC привернув нас простотою і зручністю впровадження – для початку використання потрібен тільки доступ до Інтернету, а роботу з інтерфейсом програми можна освоїти за кілька годин. До того ж, хмарна модель надання ROC не вимагає придбання якого-небудь устаткування. В результаті, ми наростили продажі в стислі терміни.

Завдяки спільній роботі професіоналів «Метінвест Холдинг» і De Novo ми отримали збалансоване та ефективне рішення, що поєднує необхідні для централізованої бізнес-критичної системи надійність і продуктивність, зберігаючи при цьому високу економічну привабливість проекту. 

Висока доступність ІТ-сервісів і стійкість до відмов є найважливішими вимогами до ІТ-систем банків. Відмовостійка ІТ-інфраструктура дозволяє нам відповідати очікуванням наших клієнтів, які довіряють свої кошти і бізнес тільки найбільш надійним і стабільним фінансовим установам. 

Успішність бізнесу нашої страхової компанії безпосередньо залежить від якості роботи ІТ-інфраструктури. Ще кілька років тому впровадження систем, що забезпечують доступність і безперервність ІТ-сервісів, вимагало значних капіталовкладень, а інфраструктура ставала громіздкою і незграбною.

На початку 2013 року Центральний офіс УНІКА переїжджав у новий будинок, і ІТ-департамент Компанії мав забезпечити безперебійну роботу основних ІТ-сервісів у цей період. Як наслідок, потрібно було перенести частину обчислювальної інфраструктури Компанії.

Завдяки хмарним сервісам De Novo витрати на закупівлю серверів, створення і установку ІТ-інфраструктури, а також проектні ризики залишаються у минулому. Таким чином, бізнес зможе швидше отримати економічну віддачу від систем обліку та управління, якщо ці системи надаються за хмарною моделлю. 

Коли ринок наближується до фази насичення і загострення конкурентної боротьби за найвигіднішу та найякіснішу пропозицію для покупців, ми фокусуємося на ефективності при виборі ІТ-рішень для актуальних бізнес-задач мережі. І головні фактори оцінки ефективності рішень добре знайомі – це час і гроші.

Планований перехід до моделі приватної хмари – масштабний і складний процес, але саме ця модель – найбільш ефективне рішення наших задач.

Консолідація ІТ-інфраструктури є одним з найважливіших етапів у реалізації стратегії розвитку ІТ та інформаційної безпеки ПУМБ. Конвергентна мережа дозволить банку оперативно і з мінімальними ресурсами реагувати на зростання бізнесу, розширювати функціональність сервісів, а також впроваджувати нові послуги в найкоротші терміни.

Наша компанія професійно займається організацією електронних торгів, а не створенням ІТ-інфраструктур. Тому делегування цієї складної функції професіоналам – відмінне рішення для нас. Використовуючи Хмару De Novo, ми гарантуємо нашим користувачам збереження даних і безперебійну роботу.

Наш банк працює на динамічному ринку, який висуває високі вимоги до складових ІТ-інфраструктури, у тому числі – до систем зберігання даних. Співпраця з De Novo дозволила нам будувати плани розвитку ІТ-складової на основі об’єктивно складених планів.

Компанія Амадеус є провідним провайдером технологічних рішень і процесинговим оператором для світової індустрії туризму та авіаперевезень. Тому ми безперервно інвестуємо в технології, спрямовані на створення переваг для наших партнерів.

Головне завдання ПРАВЕКС-БАНКУ – забезпечити надійний сервіс для клієнтів. Тому ми послідовно підвищуємо рівень своїх технологічних стандартів.

«Піреус Банк»в Україні обрав ЦОД De Novo для розміщення частини своїх обчислювальних і комунікаційних потужностей, оскільки він є, на нашу думку, найбільш привабливим і унікальним проектом, що пропонує клієнтам найсучасніші технології управління комерційними (аутсорсинговими) дата-центрами.

«Погляд збоку», рекомендації сертифікованих експертів De Novo, а також рішення провідного розробника дозволять нам отримати максимум користі від технологій віртуалізації. Кінцевий результат відчують наші замовники, адже вони зможуть отримати більш оперативні, доступні та якісні послуги.

В Україні умови технічного захисту персональної медичної інформації зафіксовані на законодавчому рівні і, безумовно, повинні виконуватися Health24. Сертифікат відповідності вимогам Комплексної Системи Захисту Інформації (КСЗІ) був найважливішим аргументом на користь De Novo. 

Попередній
Наступний