This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-dorogi/ (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-24. The original page over time could change.
Дороги — новини України та світу - Укрінформ

Дороги

24 вересня

Омелян: Німеччина може дати гроші на автобан Маріуполь-Запоріжжя

Німеччина розглядає можливість виділення фінансування на побудову автобану у Східній Україні, вірогідно, це буде шлях Маріуполь-Запоріжжя.

22 вересня

Омелян запустив кампанію проти “гонщиків” на дорогах

Міністерство інфраструктури спільно з проектом, що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ), «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні», розпочинає інформаційну кампанію з безпеки дорожнього руху «Віч-на-віч».

21 вересня

Рахункова палата перевірить якість ремонту місцевих доріг

Рахункова палата України у 2019 році здійснить перевірку якості ремонту доріг місцевого значення, здійсненого за рахунок бюджетної субвенції.

20 вересня

На ремонт дороги Миколаїв-Кропивницький запланували 1 мільярд - Укравтодор

Наступного року на капітальний ремонт автодороги  Н-14 Миколаїв – Олександрівка – Кропивницький у держбюджеті закладено 1 мільярд гривень.

Мільйон на ямах: головного автодорожника Дніпропетровщини взяли під варту

Начальнику Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, який підозрюється у привласненні понад 1 млн грн бюджетних коштів під час ремонту доріг, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

19 вересня

У Херсоні освоїли 90% виділених коштів на ремонт доріг - мерія

У Херсоні на проведенні поточного і капітального ремонту міських доріг вже освоєно майже 90% виділених на це у 2018 році з міського бюджету коштів.

18 вересня

Ремонт доріг у столиці: чиновники показали, де "латають"

У столиці тривають ремонтні роботи на вул. Академіка Заболотного, Сім'ї Кульженків, Алматинській, просп. Академіка Палладіна, бульварі Вацлава Гавела, мосту Метро через Русанівську протоку.

Перша в Україні дорога за євростандартами може з'явитися на Донбасі - Омелян

У разі реалізації проекту з Німеччиною зі створення сучасної інфраструктури на Донбасі, перша автотраса в Україні, що відповідає всім європейським стандартам, може з'явитися саме в цьому регіоні.

Рада зробила крок до посилення відповідальності за створення загрози життю на дорозі

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про адміністративні правопорушення на дорогах, збільшивши адмінвідповідальність за  ігнорування ременів безпеки та мотошоломів.

17 вересня

Омелян розповів про початок реалізації транспортної стратегії Drive Ukraine 2030

Міністерство інфраструктури розпочало реалізацію перших елементів "Транспортної стратегії 2030".

15 вересня

Аброськін приїхав до селян, які перекрили міжнародну трасу

Автомобільний шлях міжнародного значення M-12 (Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка) жителі села Суботці перекрили та вимагають від поліції активніше шукати зниклу 24 серпня 17-річну Діану Хріненко.

14 вересня

Через ремонтні роботи на бульварі Шевченка змінили рух тролейбусів

У зв’язку із ремонтом проїжджої частини бульвару Тараса Шевченка до 17 вересня тимчасово змінили роботу тролейбуси №№ 5, 7, 8, 17, 93Н, 94Н.

У проект держбюджету заклали 56 мільярдів на дороги

Кабінет міністрів планує у 2019 році виділити на будівництво, ремонт та утримання доріг 56 млрд грн. З них 17,7 млрд грн буде спрямовано на розвиток доріг місцевого значення.

Голова Франківської ОДА обіцяє до кінця року відремонтувати дорогу, яку блокували

На Прикарпатті дорогу Яблунів-Делятин, через поганий стан якої жителі проводили акції протесту, завершать ремонтувати до кінця року і скерують на ремонт додаткові кошти.

Миколаївщина реалізує пілотний проект Євросоюзу з безпеки доріг

На Миколаївщині реалізовуватиметься пілотний проект із підвищення безпеки дорожнього руху на автошляхах за кошти Європейського Союзу.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-