This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-23. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Знає секрети театральних ляльок

Тернополянка розповіла, чому на іменини попросила копицю сіна

Ольга Закорчемна, інженер-програміст за фахом, виготовляє оригінальні вінки-обереги та іграшки з сіна

10-річна школярка ліпить мініатюрні фігурки з пластиліну

10-річна тернополянка Оленка Котенко виготовляє мініатюрні вироби з пластиліну, ліпить глечики з глини, пише вірші та казки.

Як святкують іменини тернопільські Марії

Ім’я Марія має давньоєврейське походження, варіанти значення — «гірка», «бажана», «безтурботна». Це найпоширеніше ім’я в...

“Відчуваю себе на 20”. Як пенсіонерка Людмила перевтілилась у салоні краси

Проект «Красуня за один день» створили у Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення....

"Янголи у білих халатах”: нагородили тернопільських лікарів, які рятували людей на Сході

Сьогодні їх нагороджували відзнаками та медалями, а ще місяць тому вони лікували людей в епіцентрі війни. Тернопільські лікарі-добровольці Едуард Ремезюк, його син Артур Ремезюк та Сергій Заячківський отримали відзнаки Міністерства оборони України та медалі за сприяння Збройним Силам України.

У медовий місяць Заставні планують на скутері "дослідити" Балі: екслюзив від "20 хвилин"

Нещодавно одружилась зіркова пара Тернополя – син колишнього мера міста Петро Заставний та інтернет-блогерка Аліна Френдій. Весілля було довгоочікуваним як для самих закоханих, так і тернополян, які хотіли побачити високий рівень організації свята. Тепер у закоханих медовий місяць.

«До нас на танці приходять цілі родинні клани»

У Любові Гриневич-Борисяк більше 20 років танцювального стажу. В дитинстві вона займалась гімнастикою, мріяла стати істориком або археологом, вчилася на банкіра, та врешті присвятила своє життя хореографії.

photo_camera Тернополянка Ольга Чайка знає 320 рецептів сала

Ольга Чайка знає свої рецепти мало не напам’ять і може сказати, чи є такий рецепт у її книжці про сало, коли читає інші рецепти. Якщо назбирується багато новинок, тернополянка випускає у світ нове видання своєї книги про сало, яких вже є чотири

Як дружина актора Ігоря Сачка від нього "відбивалася", але потім здалася

Ігор Сачко цінує у дружині глибокий розум та жіночність. Він є головою та опорою сім’ї. Дружина – берегинею обійстя. На роботі разом, вдома разом, та і на відпочинок завжди разом.

Тернопільська журналістка Зоряна Биндас спить по 5 годин на добу

Жінки-лідери – вони демонструють неабияку силу волі та впливають на суспільні зміни. У кожному випуску «RIA плюс» - продовження серії публікацій про відомих тернополянок, які пройшли через терни до зірок, здолали багато перешкод заради свого успіху.

Вона щодня бореться з рідкісною недугою. Як живе тернопільська дівчинка-«метелик»

Її шкіра тендітна і тонка, як крила метелика. У маленької тернополянки рідкісна та невиліковна недуга - бульозний епідермоліз. Мама дівчинки шукає людей з такою ж хворобою на Тернопільщині, аби допомогти їм інформацією та психологічно

Як святкують іменини тернопільські Наталії

Наталія – ​​жіноче ім’я, яке виникло в перші століття християнства. Воно походить з латини і означає «рідна». Іменини відзначають 8 вересня, на честь святої Наталії Нікомидійської, день пам’яті якої припадає на 8 вересня. 

Від чого захищає свою дружину тернопільський депутат Павло Бич

Тернопільський депутат Павло Бич оберігає свою дружину Анжеліку від будь-якого політичного негативу. На його думку, жінка має створювати затишок у домі та мати власну справу для саморозвитку та для душі.

Смаколики, які спекла тернополянка Настя, знають по всій Україні і навіть за кордоном

Макаронс різного смаку та кольору, оригінальні торти випікає тернополянка Настя. Її смаколики вдомі під брендом «Настя спекла».

Свіжий випуск

№ 38 від 17 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up