This version of the page http://te.20minut.ua/kriza-v-ukrayini (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-23. The original page over time could change.
Криза в Україні, новини стосовно кризи в державі - 20 хвилин Тернопіль

Криза в Україні

Чим закінчилися вчорашні феєрверки на Острівку кохання (оновлене)

Вкрав телефонний кабель, щоб здати на мідь

Кримінальне провадження за фактом крадіжки відкрили працівники Зборівського відділення поліції. Правоохоронці встановили,...

Кожен десятий VS кожен третій: який реальний рівень безробіття в Україні

Тернопільщина - на четвертому місці в Україні за рівнем безробіття: Держстат

Коли в Тернополі не буде перебоїв з гарячою водою

Аби не відключали гарчу воду в місті, треба модернізувати обладнання. 60% теплотрас наразі вже зношені та потребують заміни....

Підозрюваного у крадіжці «видали» двері, які сильно скрипіли

«Почули, що в підвалі двері сильно скриплять, відразу набрали 102, – розповіли мешканці вулиці Богдана Лепкого патрульним,...

На Тернопільщині чоловік постраждав від шахраїв, купляючи трактор через інтернет

50 тисяч гривень втратив мешканець Теребовлянського району. Чоловік хотів придбати китайського тракторця за привабливою ціною, а натомість втрапив у тенета шахраїв.

Накрав решіток вуличної зливової каналізації більш як на десять тисяч гривень

«Невідома особа намагається викрасти каналізаційну решітку на вулиці»  - таке повідомлення поступило до чергової частини Тернопільського відділу поліції від місцевого мешканця. Крадія поліцейські спіймали на гарячому.  

У тернополянки вкрали дитячий возик, який вона залишила під маркетом

Поплатилася за власну необачність мешканка Борщівщини. Жінка залишила свою сумку на зупинці громадського транспорту в селищі Скала-Подільська. Коли ж схаменулася та повернулася назад, її вже не знайшла.

Вкрав мобілку в гостях після того, як разом випили

35-річний тернополянин спокусився на майно знайомого. Тепер працівники Тернопільського відділу поліції інкримінують йому крадіжку майна

Поки батьки вживали алкоголь в парку, не помітили, як зникла дитина

10-річна дівчинка залишила батьків, які пиячили в парку Нацвідродження, і пішла на "Східний" до бабусі За недогляд дитини батьків оштрафували

play_circle_filled Допоможіть встановити особу квартирного крадія

Допомогти встановити особу зловмисника просять працівники Тернопільського відділу поліції. Невідомого підозрюють у крадіжці з квартири на вулиці Лучаківського.

Тернопіль на колінах зустрів Руслана Муляра (оновлено)

Сотні людей на Збаразькому КП зустріли підполковника СБУ Руслана Муляра, який загинув на Луганщині.  

На Луганщині загинув підполковник Руслан Муляр

Зустрічають тіло загиблого сьогодні, 27 травня, близько 22-ї години, за попередною інформацією, на КПП зі сторони Кременця. Час волонтери ще будуть уточнювати.

У Тернополі активізувалися кишенькові злодії

Протягом останньої доби на лінію «102» звернулось кілька заявників. Всі вони потерпіли від одного роду злочинів - кишенькових. Зловмисники знаходять слушну нагоду, аби непомітно поцупити чуже майно.

play_circle_filled Поліцейські впіймали серійного квартирного крадія

42-річний житель Буковини викрадав комп’ютерну техніку, дороговартісне хутро та інші цінні речі.  

Свіжий випуск

№ 38 від 17 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up