This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-23. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Посол Індії, прощаючись з Україною, завітав у Тернопіль

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.  

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Змагання зі швидкісного складання кубика – Рубика, XVІ Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори. Дебют»,...

Передплатіть газету «RIA плюс» і отримайте квиток на концерт "Лісапетного батальйону"

Почути нові хіти колоритного українського гурту “Лісапетний батальйон” тернополяни зможуть 23 вересня у ПК "Березіль", початок...

За фото зі смайликом давали цукерки

Цікавий флешмоб провели в ТНЕУ з нагоди дня народження «смайлика», який відзначають 19 вересня.

Відео дня: пасажири тролейбуса №11 співали народні пісні

За словами пасажира тролейбуса, спочатку пісню почали співати двоє людей, потім - допомагали інші. Як виявилось - у тролейбусі їхали хористи аматорського хору ім. Ів.Кобилянського.  

Тернополяни побачили «Ножі в курях» і збагнули чому влада, як секс

Філософську виставу за п’єсою сучасного шотландського драматурга Девіда Гарровера «Ножі в курях, або Спадок Мірошника» та політичний детектив «Кафе Республіка», написаний і поставлений молодим драматургом Богданом Гнатюком, побачили тернополяни 16-17 вересня. Фестиваль «Тернопільські театральні вечори. Дебют» відбувається вже у шістнадцяте на сцені драмтеатру імені Тараса Шевченка.

Першокурсників юридичного факультету посвячували у студенти на даху семиповерхівки

Неординарну посвяту вчорашніх абітурієнтів у справжні студенти організували на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету. Урочистості відбулись нещодавно на даху семиповерхової будівлі.

Як маленькі тернополяни зі слонами мандрували

Незвичайна презентація-гра книжки Святослава Чернія «Пригоди Хоботовичів. Як слони до України мандрували» відбулась нещодавно в бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля».

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

"Щоб цікаво писати, потрібно спершу багато читати", - радить юним авторам літературознавець Ростислав Семків

Агата Крісті взяла чимало сюжетів із життя. натомість Рей Бредбері подарував усьому світу реалізації мрії - політ на Марс - кожен письменник залишив по собі рецепти успіху, як зацікавити читача. Про всі нюанси від визнаних світом письменників розповідає у своїй книзі "Як писали класики" Ростислав Семків.

Двоголовий орел і зайчик - герої нової казки тернопільських авторів

Сучасну казку для дітей від тернопільських драматургів презентували у Коломиї.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

XVІ Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори. Дебют», Чемпіонат Тернопільської області з лову хижої риби спінінгом з берега, Tamerlan_Alena у нічному клубі Pulse, «Ярмарок спорту» у «Подолянах», тематична екскурсія «Білі плями і темні місця історії Тернополя», OPEN AIR у парку ім. Т. Шевченка, а також  фільми, вистави і виставки чекають тернополян цими вихідними, 15-16 вересня.

Що тернополяни везуть на Львівський форум видавців

25-й Форум видавців відбудеться 19-23 вересня. Тернопільські письменники та видавництва везуть до Львова чимало цікавого.

Чим дивував фестивальний Борщів

Частували борщем, проводили цікаві майстер-класи, дивували розмаїттям автентичних та сучасних стилізованих борщівських сорочок, піснями, танцями, встановлювали рекорди на ХІ Всеукраїнському фольклорно-мистецькому фестивалі «Борщівська вишиванка» 8-9 вересня у місті Борщів.

Свіжий випуск

№ 38 від 17 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up