This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-19. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

У медовий місяць Заставні планують на скутері "дослідити" Балі: екслюзив від "20 хвилин"

Нещодавно одружилась зіркова пара Тернополя – син колишнього мера міста Петро Заставний та інтернет-блогерка Аліна Френдій. Весілля було довгоочікуваним як для самих закоханих, так і тернополян, які хотіли побачити високий рівень організації свята. Тепер у закоханих медовий місяць.

Залізничний вокзал через блискавку залишився без двох годинників

Два циферблати на тернопільському залізничному вокзалі пошкодила блискавка ще у серпні. Обидва табло досі на ремонті. 

Аераційний фонтан заливає Набережну. Що робити перехожим?

На те, що аераційний фонтан заливає Набережну Ставу, не вперше скаржаться тернополяни. У редакцію “20 хвилин” звернулася тернополянка Євгенія. Дівчина розповіла, що у вітряну погоду аераційний фонтан завда' незручностей пішоходам, які гуляють Набережною. 

Адвокат радить батькам "нетернопільських" дітей не підписувати договори про оплату з дитсадками

Останнє підготовче засідання у справі про скасування наказу міського управління освіти №261 про встановлення плати за відвідування дитсадків дітьми без тернопільської реєстрації відбулось 18 вересня у Тернопільському окружному адміністративному суді. Розглядала справу суддя Дерех. За підсумками підготовчого засідання призначено основний розгляд справи на 14.00 17 жовтня.

У центрі демонтували рекламу "Золото і срібло", "Піца з п'єцу" та "Конфісклад"

Муніципальна поліція та робоча група з проведення демонтажів демонтували рекламні засоби на Чорновола.

21-річного юнака, який напідпитку злетів з тераси ресторану «На небі», не каратимуть

Адмінматеріалів на хлопця не складали, адже ніхто, в тому числі і керівництво закладу, до нього претензій не мав.  

Іногородніх дітей братимуть у садки, якщо батьки підпишуть договір

До міської електронної черги включатимуть лише тих незареєстрованих у Тернополі дошкільнят, за яких батьки  погоджуються оплачувати освітні послуги. Ці малюки автоматично потраплять в кінець черги, пріоритетом для садків є тернопільські дітлахи.

Смітник під мостом. Як дати йому раду, ламають голову комунальники

Сміття везуть і з навколишніх сіл. Тернополян просять фотографувати порушників та їхні авто і надавати інформацію муніципалам. Відходи сюди несуть чи не всі жителі приватного сектору, а це і обрізане гілля, і городина, і звичайне хатнє сміття.

В Тернополі оштрафували 268 пасажирів, які не мали квитка

За «зайцями» щодня  «полюють» десять контролерів. Безбілетних пасажирів штрафують і в тролейбусах, і у маршрутках. Аргументи «я платив, але не взяв квитка» або «водій нічого не давав» - не діють. Нема проїзного документу і попались – заплатите штраф.

На Корольова аварія за участю маршрутки та ще двох авто. Є постраждалі (оновлене)

Про ДТП редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ольга. Аварія трапилась близько 11.30 на вул. Корольова, 10 За словами читачки автомобіль Daewoo Lanos розбитий поміж маршрутним таксі №3 та бусом. 

photo_camera play_circle_filled Чому в "Подолянах" б'ються та танцюють

Щорічний "Ярмарок спорту" в концерт-холі "Подоляни" у неділю, 16 вересня, триватиме до 18.00. Батьки можуть туди привести своїх дітей, щоб обрати для них якесь заняття. 

photo_camera Рейд шкільними їдальнями: що у тарілці тернопільських школярів

Журналісти "RIA плюс" відвідали їдальні тернопільських шкіл, перевірили, які страви готують, скільки вони коштують та з’ясували, чи подобається школярам снідати та обідати в шкільних їдальнях  

Фейкові новини від Росії про «Боїнг» і теребовлянський «БУК»

Новини про заяву російського Міністерства оборони переповнюють інтернет-простір. Нібито «український слід» у справі МН17… Нібито ракета, яка збила «Боїнг-777» належить Збройним силам України… Нібито навіть перебувала вона на озброєнні Теребовлянської військової частини… То ж треба, щоб яка слава й без того славному містечку!

"Замість того, щоб винагородити, прирекли на смерть". У Тернополі під прокуратурою мітингували проти екстрадиції добровольця до Росії

Зустрічі з прокурором вимагали у понеділок, 17 вересня ветерани АТО під стінами обласної прокуратури. Організатор акції протесту - обласна спілка учасників АТО.

Новий вхід в парк Топільче - без пандуса

Роботи із реконструкції входу в парк Топільче із вулиці Миру вже розпочали. Але в проекті нового входу ні пандуса, ні аналогової системи спуску для інвалідів та матерів із візками не передбачили.  

Біля стадіону зіткнулися мотоцикл і легківка. Мотоцикліст у лікарні (оновлено)

Аварія сталася після обіду у понеділок вул. Степана Бандери 34. За попередніми даними, винуватець - мотоцикліст.

Тернополянин подорожував Азією 9 місяців

Тернопільський мандрівник Вадим Явич поділився враженнями після своєї тривалої мандрівки. Його маршрут проліг через Непал-Індію-Шрі-Ланку-Камбоджу-В’єтнам-Лаос-Тайланд.

Осінній призов триватиме три місяці. Підбиратимуть на службу тільки "якісних"

Осінній призов триватиме три місяці. Йому підлягає 23 тис. осіб. З них 550 розподілять по військових частинах. Це на 2,5% більше, ніж навесні.

play_circle_filled У Тернополі посеред білого дня в автомобілі вибили вікно

Розбили лобове скло та викрали домкрат з авто на Гайовій 16 вересня, близько 17.00. "Допоможіть знайти зловмисників", -  у редакцію “20 хвилин” звернувся читач Микола.

Незрячий тернополянин дякує незнайомці, яка допомогла йому у лікарні

"Мені допомогла дівчина, і я хочу їй подякувати", - з таким повідомленням зателефонував у редакцію "20 хвилин" читач.  68-річний Григорій Пішко - незрячий. Щодня йому доводиться зіштовхуватись з труднощами, на які зрячі люди навіть не зважають. 

Свіжий випуск

№ 37 від 10 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up