This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-19. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

З 1 січня збільшують мінімальну зарплату. На скільки вам вистачить її? (опитування)

Довгождані "пакунки малюка" уже на Тернопільщині. Як виглядає "бейбі-бокс"

247 пакунків малюка передадуть новонародженим малюкам Тернопільщини.

Як збагатіти під час кризи

Криза може стати сприятливим моментом для заснування власної справи, тому що криза очищає мозок людей від стереотипів та...

У Тернополі холодна вода подорожчає на 15% (оновлене)

“Тернопільводоканал” заборгував “Обленерго” більше ніж 15 мільйонів гривень. Через це тернополянам доведеться платити...

"Тернопільводоканал" оштрафували на 136000 грн за завищення тарифів

КП "Тернопільводоканал" заплатить 136000 гривень штрафу та укладе нові договори з мешканцями сіл Тернопільського району, які...

Долар і євро - курс валют на 19 вересня

Національний банк України встановив офіційні курси валют на середу, 19 вересня.

Долар та євро подешевшали - курс валют на 18 вересня

Національний банк України встановив офіційні курси валют на вівторок, 18 вересня.

photo_camera Рейд шкільними їдальнями: що у тарілці тернопільських школярів

Журналісти "RIA плюс" відвідали їдальні тернопільських шкіл, перевірили, які страви готують, скільки вони коштують та з’ясували, чи подобається школярам снідати та обідати в шкільних їдальнях  

Долар і євро подорожчали - курс валют на 17 вересня

Національний банк України встановив офіційні курси валют на понеділок, 17 вересня.

Іногородніх дітей братимуть у садки, якщо батьки підпишуть договір

До міської електронної черги включатимуть лише тих незареєстрованих у Тернополі дошкільнят, за яких батьки  погоджуються оплачувати освітні послуги. Ці малюки автоматично потраплять в кінець черги, пріоритетом для садків є тернопільські дітлахи.

Будинку потрібен розумний власник, інакше – комуналка буде високою

Постійний ріст цін на енергоносії та врізання субсидій в найближчому часі «вдарить» по кишенях тернополян, адже на носі опалювальний сезон. Крім того, введення абонплати на газ, опалення та воду суттєво підвищить платіжки за комунпослуги. Саме тому, тернополянам необхідно навчитись енергоефективності.

Коли тернополянам звертатися по субсидію на комуналку

Субсидії на новий опалювальний сезон почнуть оформляти 1 жовтня

Гривня вперше за тиждень подешевшала - курс валют на 14 вересня

Курс долара на міжбанку в продажу піднявся на вісім з половиною копійок - до 28,17 грн/дол, курс купівлі зріс на цей же рівень - до 28,14 грн/дол.

"Нас не можуть змусити платити за групи продовженого дня". Мами ходили на прийом до влади

Мами учнів 20-ї школи у четвер, 13 вересня, прийшли на прийом до заступника міського голови Леоніда Бицюри, щоб з'ясувати, чому вони мають платити за групи продовженого дня (ГПД).  Після розмови дійшли висновку, що писатимуть колективне звернення у різні Міністерства. 

Гривня зміцнилась - курс валют на 13 вересня

Національний банк України на 13 вересня 2018 року у порівнянні зпопереднім банківським днем, зміцнив курс гривні до 28,03 грн за долар.

Свіжий випуск

№ 37 від 10 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up