This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-18. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

У жителів Тернопільщини вилучили пістолети, гвинтівки, вогнепальні саморобні пристрої та обрізи

У Тернополі спіймали чоловіка, який крав металеві решітки з-під під’їздів

У вчиненні крадіжок поліція підозрює 44-річного тернополянина. Чоловік крав металеві решітки з-під під’їздів, а також незаконно...

Жителька Тернопільщини працювала у Києві сутенеркою

У Києві викрили злочинну групу, яка тривалий час займалася сутенерством. Організаторами нелегального бізнесу виявилася...

У Бережанах студент "замінував" важливий об'єкт

Невдалий жарт 18-річного жителя Бережани завершився відкриттям кримінального провадження. Юнак повідомив поліцейським,...

На Тернопільщині 20-річний хлопець обікрав будинок

Заява про крадіжку надійшла до співробітників Чортківського відділу поліції від 47-річної жительки одного із сіл району. Жінка...

На Тернопільщині, щоб швидше отримати закордонний паспорт, спеціаліст вимагав у людей 1000 грн

Прокуратура задокументувала факт одержання неправомірної вигоди у сумі 1000 грн головним спеціалістом Зборівського районного сектору Управління державної міграційної служби України в Тернопільській області.

На Тернопільщині чоловік розбив вікно і обікрав церкву

Невідомий проник до церкви та обікрав її. Про злочин у Збаразьке відділення поліції повідомив священик. Чоловік заявив, що в ніч з 14 на 15 вересня в приміщення церкви Казанської ікони Божої Матері, що в селі Малий Кунець Збаразького району, проник невідомий.

У тернополянина у закладі відпочинку викрали 700 доларів

40-річного тернополянина обікрали в одному із закладів відпочинку. Про крадіжку чоловік повідомив правоохоронців.

На Тернопільщині дуб-кругляк везли як дрова

Майже п'ять кубів деревини, а саме 17 колод породи дуб, перевозив без будь-яких документів житель села Ковалівка. Автомобіль марки ЗІЛ-131 зупинили правоохоронці Монастириського відділення поліції в рамках проведення операції "Ліс" за межами населеного пункту, неподалік села Красіїв. 

У тернопільських лікарнях орудують злодії

У 55-річної тернополянки викрали гроші з лікарняної палати в онкодиспансері.

Молоду тернополянку обікрали в піцерії

20-річна тернополянка залишити без нагляду свій мобільний телефон і як наслідок - його викрали.

На Чортківщині спіймали чоловіка, який викрадав скутери

Впродовж двох тижнів до чортківських правоохоронців звернулися двоє жителів району із заявами про викрадення скутерів. В обох випадках власники залишали свої транспорті засоби у місцях із загальним доступом без нагляду звідки їх і було викрадено.

На Тернопільщині 17-річний хлопець обікрав односельчанинку

У вчиненні крадіжки з будинку Заліщицькі правоохоронці підозрюють 17-річного жителя одного із сіл району. Хлопець поцупив з чужого помешкання понад чотири тисячі гривень.

Тернополянка заплатила гроші за оренду неіснуючої квартири у Львові

Хотіла відправитися в подорож, натомість потрапила у шахрайську пастку мешканка обласного центру. Жінка втратила гроші.

Злодій у Тернополі з магазину зняв камеру відеоспостереження

На чергове кримінальне провадження розжився 29-річний мешканець Тернопільського району. В минулому судимий за крадіжки, чоловік нормального заробітку шукати не став, натомість продовжив незаконно привласнювати чуже.

Свіжий випуск

№ 37 від 10 вересня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up