38-(044) 200-38-24, 200-38-25 info@eef.org.ua
Обрати сторінку

Місцевий соціальний розвиток

Програма «Місцевий соціальний розвиток» допомагає покращити якість життя соціально незахищених груп населення, зокрема, людей з особливими потребами, вразливої молоді, літніх людей, за допомогою забезпечення доступу до якісних послуг та захисту їхніх прав.

Ефективне управління та громадянське суспільство

Програма “Ефективне управління та громадянське суспільство” сприяє підвищенню ефективності роботи місцевих органів влади задля кращого забезпечення потреб громадян та сталого розвитку громад. ФСЄ та партнери фонду проводять тренінги, консультації, організовують громадські обговорення, допомагають у розробці стратегічних планів розвитку громад.

Програма USAID "Лідерство в економічному врядуванні" (2014-2017)

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ) має на меті покращити діловий клімат шляхом втілення вагомих та сталих реформ у секторі МСБ на центральному і на регіональному рівнях.

Місцевий економічний розвиток

Програма “Місцевий економічний розвиток” спрямована на впровадження інноваційних рішень, які покращують потенціал громад та допомагають їх економічному зростанню, зміцнюючи партнерства між громадським сектором, бізнесом та місцевою владою.

Енергоефективність та екологія

Програма «Екологія та навколишнє середовище» допомагає впроваджувати в українських громадах енергоефективні технології, встановлюючи сучасне обладнання, поширюючи інноваційні рішення та інформуючи про дружні до довкілля практики.

Проект USAID UKAID «Прозорість та підзвітність в публічному управлінні та послугах»

Загальною метою програми «Прозорість та підзвітність в публічному управлінні та послугах» (далі – TAPAS) є фінансова підтримка громадян України та українського уряду у боротьбі з корупцією у ключових послугах та службах державного управління, а також утворення довіри українців до уряду на основі продемонстрованих прозорості, підзвітності та покращеної якості послуг.