Обрати країну 

Menu

Негарантійні випадки:

Навмисні пошкодження шини (акти вандалізму з боку споживача або третіх осіб); пошкодження, які сталися з порушенням Правил експлуатації шин; пошкодження, які сталися під час експлуатації шин на мікроавтобусах; пошкодження, які сталися під час експлуатації шин на іншому автомобілі, аніж зазначено в Гарантійному талоні; пошкодження, які сталися внаслідок заклинювання колеса чи експлуатації автомобіля в екстремальному режимі: спорт, дрифтинг, слалом та ін. (нерівномірний знос протектора по окружності шини тощо).

Правила експлуатації шин:

Шини мають використовуватися виключно відповідно до сезону: зимові - у період не раніше 1 вересня, але не пізніше 30 квітня; літні - у період не раніше 1 березня, але не пізніше 31 жовтня. Заміна літніх та зимових шин проводиться у відповідності до періоду, вказаного вище. В шинах має підтримуватися тиск не нижче визначеного виробником автомобіля, на якому шини встановлені (але не вище ніж +0,3 Бар).

При дотриманні цих Умов Розширеної гарантії, компанія Nokian Tyres зобов'язується забезпечити безкоштовне усунення недоліків, тобто гарантійний ремонт або заміну шини, якщо в межах гарантійного строку в процесі експлуатації шини трапиться будь-яке її пошкодження, за винятком Негарантійних випадків, що зазначені нижче. Розширена гарантія поширюється на шини, залишкова глибина протектора яких становить не менше 4 (чотирьох) міліметрів. Розширена гарантія не поширюється на шипи. Кількість замін шин не може перевищувати кількість придбаних шин.

Розширена гарантія діє протягом 1 (одного) року від дати продажу та розповсюджується на шини, придбані споживачем в Шинному Центрі VIANOR на території України (далі - «Шинний Центр»). Під час продажу шин Шинний Центр видає споживачу належним чином заповнений Гарантійний талон, з присвоєним під час заповнення унікальним номером, та заносить інформацію про талон у єдиний електронний реєстр. Гарантійний талон має бути заповнений на матричному принтері. Шинний Центр має право відмовити споживачу в наданні Гарантійного талону, якщо монтаж придбанних у такому Шинному Центрі шин на автомобіль споживача виконується не в Шинному Центрі.

* Під безкоштовним усуненням недоліків розуміється, що вартість послуг Розширеної гарантії включена до ціни кожної одиниці товару на який поширюється Розширена гарантія

 

Персонал Шинного Центру перевіряє наявність інформації щодо талону в єдиному електронному реєстрі та перевіряє дані, вказані в Гарантійному талоні, на відповідність дійсності. Після цього проводиться огляд пошкодженої шини та робиться висновок щодо віднесення недоліку до гарантійних випадків та можливості ремонту шини або заміни на шину аналогічної моделі і розміру. Ремонт шини виконується у випадках проколу протектора діаметром не більше 5 (п'яти) міліметрів; в інших випадках виконується заміна шини. Жодна оплата за Гарантійне обслуговування зі споживача не стягується. Персонал Шинного Центру має право відмовити споживачу у наданні Гарантійного обслуговування у випадку: відсутності чи невідповідності даних щодо Гарантійного талону в єдиному електронному реєстрі; фактичної невідповідності особи споживача, пред'явленої шини чи даних про авто інформації в Гарантійному талоні; здійснення ремонту шини не в Шинному Центрі; встановлення Негарантійного випадку; будь-якого іншого порушення Умов Розширеної гарантії.

Після ремонту або заміни шини споживачу надаються копії Акту огляду, Замовлення-наряду та дублікат Гарантійного талону з відміткою щодо наданого Гарантійного обслуговування. Гарантійний талон дає право замінити ту кількість шин, яка вказана в цьому Гарантійному талоні в полі "Кількість шин".

Негарантійні випадки:

навмисні пошкодження шини (акти вандалізму з боку споживача або третіх осіб); пошкодження, які сталися з порушенням Правил експлуатації шин; пошкодження, які сталися під час експлуатації шин на мікроавтобусах; пошкодження, які сталися під час експлуатації на автомобілі шин такого типорозміру, який не відповідає типорозміру, рекомендованому виробником автомобіля; на іншому автомобілі, аніж зазначено в Гарантійному талоні; пошкодження, які сталися внаслідок екстреного гальмування чи експлуатації автомобіля в екстремальному режимі: спорт, дріфтинг, слалом та ін. (нерівномірний знос протектора по окружності шини тощо).

Правила експлуатації шин:

Шини мають використовуватися виключно відповідно до сезону: зимові - у період не раніше 1 вересня, але не пізніше 30 квітня; літні - у період не раніше 1 березня, але не пізніше 31 жовтня. В шинах має підтримуватися тиск не нижче визначеного виробником автомобіля, на якому шини встановлені.