Друк

Актуальна тема

07.09.2018

Залізничники сприяли поліції в затриманні 15 розкрадачів кам’яного вугілля на дільниці Розівка – Зачатівська

Працівники поліції Донецької області в ході спецоперації із залученням спецпідрозділу КОРД 4 вересня затримали групу осіб, яка систематично розкрадала вугілля із залізничних вагонів на станціях Розівка та Зачатівська. Зловити крадіїв на гарячому допомогла служба безпеки регіональної філії «Донецька залізниця».
06.09.2018

Укрзалізниця завершила електрифікацію та відкрила рух на дільниці Потоки – Золотнишине

Сьогодні, 6 вересня, зі станції Золотнишине відправився перший поїзд на електротязі. Це стало можливо завдяки електрифікації дільниці Потоки – Золотнишине. Відтепер Укрзалізниця зможе забезпечити напрямок Полтава – Кременчук – Користівка – Знам’янка електротягою. Рух новою електрифікованою дільницею урочисто відкрили Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон, в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов та наглядова рада на чолі з її головою Шевкі Аджунером.
06.09.2018

У серпні маємо нове досягнення: швидкісними поїздами перевезено 548 тисяч пасажирів, — Євген Кравцов

У серпні 2018 року швидкісним поїздами скористалося 548 тисяч пасажирів. Це нове досягнення з моменту впровадження в Україні швидкісного руху. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
06.09.2018

Вартість електрифікації Потоки – Золотнишине склала 204 млн грн, а загалом з початку року Укрзалізниця інвестувала в розвиток основних фондів майже 8,5 млрд грн, – Євген Кравцов

Усі роботи з електрифікації дільниці Потоки – Золотнишине Укрзалізниця виконала за власні кошти. Їх вартість склала понад 204 млн грн. Загалом за 8 місяців 2018 року Укрзалізниця інвестувала майже 8,5 млрд грн у розвиток своїх основних фондів. Про це під час відкриття дільниці повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
05.09.2018

Проблеми дефіциту зерновозів немає, є небажання дотримуватись ринкових правил гри, – Андрій Рязанцев

Сьогодні не існує проблеми дефіциту зерновозів – за останні півтора року їх парк у країні зріс із 12 до понад 19 тисяч вагонів. Є небажання грати за ринковими правилами. А вони передбачають рівні умови для всіх учасників ринку. Крім того, слід говорити відверто про факт субсидіювання неконкурентоспроможних підприємств агропромислового комплексу за рахунок збитків Укрзалізниці. Так прокоментував закиди аграріїв на адресу Укрзалізниці директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев.
  • [1]
  • 2
  • 3
  • ...
  • 693
Закрити