This version of the page http://te.20minut.ua/rubric_active_competitions_2 (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-04. The original page over time could change.
Фотоконкурс - 20 хвилин Тернопіль

Фотоконкурс

Завантажте фото зі своєю другою половинкою і виграйте масаж

Перемога в один голос - відомі результати фотоконкурсу "Моє особливе весілля"

Редакція газети «RIA плюс» завершила проект «Моє особливе весілля». Голосування відбувалося на сайті «20 хвилин» із 4 по...

На весіллі у тернополян був парад офіціантів та ретро-автомобіль Maybach

Ось і добіг завершення цікавий проект газети «RIA плюс» та сайту «20 хвилин», де тернополяни розповідали про свої особливі...

Конкурс "Особливе весілля": на всіх гостей –дві пляшки горілки і три – вина

Ми продовжуємо цикл публікацій фотоконкурсу «Моє особливе весілля». Герої чергової розповіді – Оленка та Микола Галай.

Конкурс "Моє особливе весілля": на весілля – борщівський стрій та вінок на голову

Редакція газети «RIA плюс» продовжує проект «Моє особливе весілля». Присилайте свої розповіді з фотографіями. Ми їх опублікуємо...

Конкурс "Моє особливе весілля": святкування у фортеці тернополяни готували за місяць

Редакція газети «RIA плюс» започатковує проект «Моє особливе весілля». Присилайте свої розповіді з фотографіями. Ми їх опублікуємо в газеті та на сайті «20 хвилин». Згодом читачі проголосують за кращу історію, а переможці отримають подарунки.

Конкурс "Моє особливе весілля": як тернополянка тричі "заміж виходила"

Редакція газети «RIA плюс» започатковує проект «Моє незвичне весілля». Присилайте свої розповіді з фотографіями. Ми їх опублікуємо в газеті та на сайті «20 хвилин». Згодом читачі проголосують за кращу історію, а переможці отримають подарунки.

Починається фотоконкурс "Королева випускного 2017"

Випускниці 2017 зможуть позмагатися у битві за "корону" з 29 червня до 13 липня.

Починається голосування за найкрасивішу матусю Тернополя

Проголосувати за найчарівнішу матусю Тернополя можна буде на сайті 20minut.ua від суботи, 1 серпня. Голосування триватиме до 10 серпня.

Свіжий випуск

№ 35 від 27 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up