This version of the page http://te.20minut.ua/Pogoda (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-04. The original page over time could change.
Погодні новини у Тернополі, погода на сьогодні, погода на тиждень - 20 хвилин Тернопіль

Погода

Погода у Тернополі: 4 вересня, ясно, +28°

Погода у Тернополі: 3 вересня, без опадів, +26°

У Тернополі ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +15° до +26°....

Погода у Тернополі: 2 вересня, ясно, +25°

  Увесь день у Тернополі утримається ясна погода. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +15° до +25°.

Погода у Тернополі на Перший Дзвоник: без опадів, +26°

  Ввечері погода у Тернополі проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Без опадів. Температура...

Погода у Тернополі: 31 серпня, ясно, +25°

  Вдень у Тернополі хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря...

Погода у Тернополі: 30 серпня, ясно, +24°

Від хмар, що з'являться до світанку, вже вранці не залишеться й згадки - до самого вечора у Тернополі буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +11° до +24°.

Погода у Тернополі: 29 серпня, похмуро, +21°

У Тернополі погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +10° до +21°.

Погода у Тернополі: 28 серпня, без опадів, +20°

З ранку до самого вечора небо у Тернополі буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +13° до +20°.

Погода у Тернополі: 27 серпня, дощ, +21°

У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі очікується дощ із грозою, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься від +16° до +21°.

Погода у Тернополі: 26 серпня, без опадів, +29°

Небо у Тернополі цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +17° до +29°.

Погода у Тернополі: 25 серпня, дощ, +28°

Незважаючи на ясний ранок, вдень та ввечері у Тернополі погода буде похмурою. Ввечері, можливо, пройде дощ із грозою. Температура повітря коливатиметься від +16° до +28°.

Погода у Тернополі: 24 серпня, ясно, +28°

Небо у Тернополі буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +15° до +28°.

Погода у Тернополі: 23 серпня, ясно, +25°

До вечора хмари, що панували в небі у Тернополі весь день, заберуться геть. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +16° до +25°.

Погода у Тернополі: 22 серпня, ясно, +24°

Вдень у Тернополі на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +14° до +24°.

Погода у Тернополі: 21 серпня, ясно, +27°

Ранок у Тернополі буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +16° до +27°.

Свіжий випуск

№ 35 від 27 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up