This version of the page http://marketplace.1c-bitrix.ua/for-dev/ (46.137.123.236) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-31. The original page over time could change.
Для розробників
  • Клієнтам
  • Маркетплейс
  • Партнерам
  • Бітрікс24
  • Інтеграція з 1С
Кошик 0
  • Автори
  • Про Маркетплейс
  • Для розробників
Каталог рішень

Для розробників

Маєте рішення для продуктів компанії «Бітрікс24», яке ви хочете розповсюджувати безкоштовно або продавати за гроші?

Для цього вам потрібно зробити кілька нескладних кроків: 

Реєстрація:

  1. Зареєструйтеся/авторизуйтеся на нашому сайті.
  2. Заповніть анкету партнера нашої компанії, щоб ми отримали трохи інформації про вас. Не забудьте вказати за мету партнерства «розміщення рішень у маркетплейсі».
  3. Після перевірки вашої анкети ви отримаєте доступ до партнерського сайту та одразу ж зможете додати ваше рішення. Якщо ви вже є нашим партнером – починайте з наступного кроку.
  4. Зайдіть на сайт partners.bitrix.ua до розділу «Кабінет партнера» — «Картка партнера». На цій сторінці у вкладці «Службове» заведіть «код партнера» — слово (код) латинськими літерами, яке буде використовуватися як префікс у ваших рішеннях (звичайно це назва компанії; наприклад, «bitrix»).
  5. У розділі «Кабінет партнера» — «Маркетплейс» — додайте своє рішення.

Додавання та модерація рішення:

  1. При додаванні рішення необхідно вказати його код (за аналогією з кодом партнера, наприклад: «store»)
  2. Вказати — платним або безкоштовним буде це рішення. Якщо платне, то ви можете встановити термін демоперіоду, протягом якого клієнти зможуть встановити та тестувати його безкоштовно. Крім цього, ви можете дати можливість українським партнерам компанії «Бітрікс24» купувати ваше рішення відповідно до їх знижки (від 40 від 50%).
  3. Завантажити архів з рішенням, додати опис українською, скріншоти та інші дані (див. Документацію зі створення модуля з рішенням).
  4. Протестувати самостійно встановлення свого рішення, пройти «Монітор якості».
  5. Після успішного тестування рішення спрямовується на модерацію. Термін перевірки — від 2 до 7 робочих днів. Якщо у фахівців компанії «Бітрікс24» виникнуть питання або побажання щодо вашого рішення, то вони зв'яжуться з вами у вкладці «Обговорення», яка є в картці кожного модуля. Повідомлення прийде вам на контактний e-mail.
  6. До завершення модерації ви можете самостійно тестувати своє рішення, виписувати на нього купони, встановлювати своїм клієнтам, оновлювати та інше. Зверніть увагу, що модерація впливає тільки на публікацію рішення в каталозі на сайті «Бітрікс24: Маркетплейс» та в панелі управління «Бітрікс: Управління сайтом».
  7. Після модерації ви зможете оприлюднити своє рішення.

Публікація платних рішень:

  1. Якщо ваше рішення платне — необхідно укласти ліцензійний договір з ТОВ «Бітрікс24». Без цього публікація рішення в каталозі неможлива.
  2. У розділі «Кабінет партнера» — «Картка партнера» у вкладці «Службове» введіть ваші реквізити у полі «Договір». Зверніть увагу, що вони розрізняються в залежность від форми власності вашої організації (ФОП чи ТОВ). Продаж рішень в Маркетплейсе фізичними особами неможлива.
  3. Після заповнення всіх обов'язкових полів натисніть «Зберегти». Всі поля в цьому договорі заповнюються автоматично введеними даними — потрібно тільки роздрукувати, підписати та надіслати нам документ за адресою: 01004, м. Київ, вул. Шовковична, буд. 42-44, офіс 13а.