ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

ЧОМУ САМЕ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ?

Вся потужність бензинового двигуна органічно поєднується з ефективністю електродвигуна.

БЕЗКОМПРОМІСНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Неперевершено простий Гібрид Lexus надає можливість економії пального і зниження рівня викидів, не впливаючи на продуктивність. Дізнайтеся про ці переваги та знайдіть відповіді на будь-які запитання, що можуть у Вас виникнути. Незабаром Ви зрозумієте, чому багато водіїв обирають гібридний автомобіль Lexus.

ПЕРЕВАГИ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ

САМОЗАРЯДНА СИСТЕМА: ЗАРЯДЖАТИ ЧЕРЕЗ РОЗЕТКУ НЕ ПОТРІБНО

На відміну від електромобілів або гібридних авто, які потрібно заряджати через розетку, Вам ніколи не доведеться цього робити – ці моделі заряджаються самостійно і завжди готові до роботи.

Не важливо, чи полюбляєте Ви кататися з друзями по місту, виїжджати за його межі із сім'єю або ж віддаєте перевагу тривалим поїздкам на великі відстані, ми впевнені, що знайдеться модель гібридного автомобіля Lexus, що відповідає Вашим потребам.

ЩО ОЗНАЧАЄ "ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ"?

  • ЯК ПРАЦЮЄ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS?

    Гібридні автомобілі Lexus розумно комбінують бензинові двигуни з електродвигунами. Наші вбудовані в автомобіль технології самостійно вибирають джерело потужності залежно від манери керування, не створюючи при цьому побічних ефектів. Гібридні технології підвищують ефективність використання пального і дозволяють досягти нульового рівня викидів при використанні електродвигуна.

  • ЧИ ПОТРІБНО МЕНІ ЗАРЯДЖАТИ ГІБРИДНУ БАТАРЕЮ ЧЕРЕЗ РОЗЕТКУ?

    Ні. Наші гібридні двигуни самі заряджають акумулятори електродвигуна за допомогою інноваційного методу перетворення енергії та рекуперативного гальмування.

  • ЧИ ЗБІЛЬШИТЬ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ВАШІ ВИТРАТИ?

    Гібридний автомобіль Lexus не збільшить ні експлуатаційні витрати, ні обсяг обслуговування. Фактично, в довгостроковій перспективі, Вам вдасться навіть заощадити кошти за рахунок скорочення витрат на пальне у випадках, коли гібридна модель Lexus буде використовувати електродвигун.

  • ЧИ НАДІЙНІ ДВИГУНИ АВТОМОБІЛЯ?

    Наші гібридні моделі надійні так само, як і стандартні автомобілі з бензиновим або дизельним двигуном. Конструкція наших моделей винятково міцна, а електродвигуни та генератори не вимагають жодного обслуговування. Для додаткової зручності Ви завжди можете замовити позачергову діагностику гібридної системи.

  • ЧИ ВПЛИВАЄ ГІБРИДНА ТЕХНОЛОГІЯ НА ХОДОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ?

    Ні. Фактично наші моделі функціонують краще за стандартні автомобілі, особливо тоді, коли водій починає рух в режимі електромобіля і при потребі переключається на бензиновий двигун.

  • ЯК МЕНІ ОБСЛУГОВУВАТИ СВІЙ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ?

    Щорічна діагностика гібридного автомобіля (Hybrid Health Check) – це найкращий спосіб переконатися в тому, що Ви використовуєте всі можливості гібридного авто Lexus. Діагностика виконується безкоштовно і проводиться в процесі проходження сервісного обслуговування.

КЕРУВАННЯ БЕЗ ЗУСИЛЬ

Дізнайтеся з власного досвіду, наскільки чутливо гібридні автомобілі реагують на умови поїздки й автоматично переключаються між двома джерелами потужності, надаючи Вам додаткові можливості керування.

  • ПЕРЕВАГИ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ

    СВІДОМИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

    Вибір гібридного автомобіля Lexus, що відповідає вашому стилю життя, не повинен бути складним рішенням.

    Наш асортимент гібридних автомобілів підібрано з урахуванням зручності й потреб людини. Автомобілі проектуються таким чином, щоб відповідати способу життя покупця. Які б не були потреби: пересування по місту, відвідування магазинів, розважальні або сімейні поїздки – ми впевнені, що у нас є необхідна для Вас модель.

    Інноваційні та елегантно оформлені силові агрегати Lexus дозволяють водієві повною мірою насолодитися зручністю комфортабельних салонів і місткими багажними відділеннями.

    ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
  • ПЕРЕВАГИ ГІБРИДНИОГО АВТОМОБІЛЯ

    МАЙБУТНЄ З ЧИСТИМ ДОВКІЛЛЯМ

    Як відомо, викиди дизельних і бензинових двигунів завдають серйозної шкоди довкіллю як на глобальному, так і на локальному рівнях. Як з точки зору вирішення проблеми зміни клімату, так і з точки зору поліпшення якості повітря в наших містах, автомобіль Lexus безкомпромісний у своєму інтелектуальному і прогресивному прагненні зменшити шкідливий вплив на довкілля.

    І при створенні екологічно безпечної технології, і при забезпеченні зниження викидів під час виробництва, і при підвищенні рівня повторного використання ресурсів у нашому офісі ми застосовуємо комплексний підхід з метою створення більш екологічно сталого майбутнього.

    Гібридні автомобілі Lexus допомагають водіям зменшити обсяг викидів і сформувати відповідальне ставлення до довкілля. Фактично наші гібридні системи знижують шкідливі газові викиди до рівня однієї десятої, встановленого у 2014 році у стандарті для дизельних двигунів Euro 6. Ми допомагаємо зберегти довкілля, не погіршуючи відомі ходові характеристики, якість, майстерність і дизайн автомобілів Lexus.

    ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО НАШІ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ ЩОДО ДОВКІЛЛЯ
  • ПЕРЕВАГИ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ

    РОЗУМНА ЕКОНОМІЧНІСТЬ

    Гібридна технологія дозволяє зменшити вплив на довкілля і знизити ваші фінансові витрати. Оптимальна ефективність використання пального і зменшення рівня викидів дозволяють знизити витрати.

    Заміна деталей гібридної системи, обслуговування та сервіс виконуються нашими висококваліфікованими спеціалістами, відповідно до Ваших очікувань про сервісні послуги Lexus. Також частиною нашого сервісного обслуговування є виконання діагностики гібридної системи (Hybrid Health Check), що дозволяє забезпечити безперебійну роботу Вашого гібридного автомобіля.

    ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ LEXUS

ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ ЩОДО ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛІВ

Наша компанія – піонер у сфері гібридних технологій. Займаючи з 2004 року провідну позицію на ринку, вона швидко стала першою у світі компанією, що пропонує вибір автомобілів класу люкс. Якщо у вас є якісь зауваження, ознайомтеся нижче з запитаннями, які нам задають найчастіше, або зверніться до Вашого місцевого авторизованого дилера Lexus.

  • ЩО ТАКЕ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ?

    Гібридний автомобіль використовує два джерела потужності: бензиновий двигун і електродвигун. У повністю гібридній системі (наприклад, в гібридному приводі Lexus Hybrid Drive) обидва двигуни можуть використовуватися незалежно або спільно. Гібридна система контролює характеристики водіння й органічно керує розподілом потужності. Результатом цього є підвищення ефективності, зниження викидів і оптимізація продуктивності.

  • ЯК ПРАЦЮЄ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ?

    Бензинові двигуни оптимальні для постійних швидкостей, тоді як електродвигуни ідеальні для прискорення і режиму пересування на низьких швидкостях. Гібридні автомобілі використовують переваги обох двигунів.

    У гібридному автомобілі Lexus наш блок керування потужністю виконує інтелектуальний моніторинг умов руху і вибирає джерело потужності, яке повинно використовуватися в конкретний момент. Оптимальний вибір робиться у Ваших інтересах, щоб Ви змогли отримати задоволення від підвищення потужності, швидкого прискорення і динамічного управління.

    У поєднанні з точно заданими аеродинамічними характеристиками і полегшеними матеріалами наша гібридна технологія також демонструє виключно високу ефективність використання пального і низький рівень викидів. Якщо для руху використовується лише електродвигун, автомобіль не створює викидів взагалі.

  • НАСКІЛЬКИ НАДІЙНІ ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ LEXUS?

    Наші гібридні моделі надійні в такій же мірі, як і аналогічні автомобілі з бензиновим або дизельним двигуном. Конструкція наших моделей винятково міцна, а електродвигуни та генератори не вимагають жодного обслуговування.

  • ЧИ ВИМАГАЄ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ВЕЛИКИХ ВИДАТКІВ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ?

    Щорічна діагностична перевірка гібридного автомобіля (Hybrid Health Check) – це найкращий спосіб переконатися в тому, що Ви використовуєте всі можливості гібридного авто Lexus. Діагностична перевірка виконується безкоштовно як частина будь-якого сервісного обслуговування Lexus. Але якщо Ви не зверталися за сервісним обслуговуванням протягом тривалого часу, Ви можете задля власного спокою скористатися можливістю проведення позачергової діагностичної перевірки.

  • ЧИ БЕЗПЕЧНІ ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ?

    Гібридні автомобілі Lexus забезпечуються такими ж професійно розробленими і ретельно випробуваними засобами безпеки, як і автомобілі усього нашого асортименту. Гібридні автомобілі Lexus так само безпечні, як і звичайні, й поїздка на них буде для Вас максимально спокійною.

  • ЯКІ ПЕРЕВАГИ МАЄ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ?

    Гібридний автомобіль використовує пальне тільки в необхідних випадках. На низьких швидкостях автомобіль швидко переключається на електричне живлення. Це означає, що гібридний автомобіль ефективний, економічний і забезпечує низький рівень викидів навіть під час прискорення. Якщо для руху використовується тільки електродвигун, автомобіль взагалі не створює викидів. Також оптимізовано загальні експлуатаційні показники.

  • ЯКІ ПЕРЕВАГИ ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛІВ LEXUS ПЕРЕД ІНШИМИ ГІБРИДНИМИ СИСТЕМАМИ?

    Гібридна технологія Lexus – це оригінальна і найкраща технологія. Ми першими почали створювати повні гібриди, і з того часу постійно вдосконалюємо наші методи. У цілому в світі вже понад мільйон схожих на Вас водіїв проїхали мільйони кілометрів, використовуючи для цього наші передові технології.

    На відміну від інших систем, гібридний привід Lexus може працювати виключно на електричній енергії на низьких швидкостях. При цьому відсутні викиди шкідливих речовин, і автомобіль працює з високою ефективністю. Системи конкурентів дуже часто обладнані менш потужним електродвигуном, який працює тільки спільно з бензиновим, і не здатні забезпечити рух автомобіля без нього.

  • ЧИ МОЖЛИВЕ САМОСТІЙНЕ ПЕРЕКЛЮЧЕННЯ МІЖ ДЖЕРЕЛАМИ ЖИВЛЕННЯ?

    У цьому немає необхідності. Інтелектуальний блок керування потужністю виконує моніторинг умов руху, і швидко вибирає джерело потужності, що зменшує рівень викидів і підвищує продуктивність роботи двигуна під час руху. Оптимальний вибір робиться в Ваших інтересах, починаючи з пуску двигуна і до етапів прискорення, роботи в середині шляху і уповільнення.

    Заради повного усунення викидів і досягнення максимальної ефективності водій може переключитися на короткий період лише на електродвигун, якщо умови поїздки дозволяють це зробити.

  • ЧИ МОЖНА ЗАЛИШИТИ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ПЕРІОДУ БЕЗ ПІДЗАРЯДКИ?

    Гібридний автомобіль Lexus не потребує підзарядки, він завжди готовий до поїздки.

    Як і у випадку з традиційними автомобілями, акумулятор може розрядитися, якщо він не використовується протягом тривалого часу (що може трапитися, наприклад, під час відпустки). Але це малоймовірно. Якщо ж це сталося, автомобіль запуститься від бензинового двигуна.

    Удосконалений компактний акумулятор заряджається під час поїздки. Він також заряджається за рахунок наявності системи рекуперативного гальмування, обладнаної електронним управлінням. Цей інтелектуальний метод забезпечує надходження енергії під час гальмування, перетворюючи енергію в електрику для підзарядки акумулятора.

  • ЯКУ ВІДСТАНЬ МОЖЕ ПРОЇХАТИ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS, ВИКОРИСТОВУЮЧИ ЛИШЕ АКУМУЛЯТОР?

    Це залежить від рівня заряджання акумулятора, умов поїздки і завантаження автомобіля.

    Гібридний автомобіль Lexus може використовувати на низьких швидкостях лише акумулятор. Наша система виконує інтелектуальний моніторинг акумулятора і підтримує його заряд на мінімальному рівні. Під час поїздки на значні відстані або на високій швидкості включається бензиновий двигун.

  • ЧИ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS ПІД ЧАС ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ПОГОДНИХ УМОВ?

    Гібридні автомобілі Lexus мають такі ж можливості, як і традиційні автомобілі. Як і у випадку з будь-яким автомобілем, традиційно важливо звертати увагу на умови руху і при необхідності проявляти обережність. Завжди уникайте поїздок під час настання лютих погодних умов.

  • ЩО ВІДРІЗНЯЄ ГІБРИДНИЙ ПРИВІД LEXUS ВІД БЕНЗИНОВОГО ЕКВІВАЛЕНТУ?

    Всі гібридний модельний ряд Lexus використовує два джерела потужності: бензиновий двигун і електродвигун. Обидва двигуни можуть використовуватися незалежно або спільно. Найбільш сучасний у світі блок управління потужністю інтелектуально контролює характеристики водіння й органічно керує розподілом потужності. Результатом цього є підвищення ефективності, зниження викидів і оптимізація продуктивності.

    Наші гібридні автомобілі є найбільш досконалими моделями серед моделей свого ряду, тому Ви будете насолоджуватися перевагами, найвищими характеристиками та ідеальним керуванням. Незалежно від того, кому належить автомобіль – Вам чи компанії, Lexus заощадить Ваші гроші, зменшивши при цьому негативний вплив на довкілля.

  • ЧИ ПОВИНЕН ВЛАСНИК ПІДКЛЮЧАТИСЯ ДО ЗОВНІШНЬОГО ДЖЕРЕЛА З МЕТОЮ ПІДЗАРЯДКИ АКУМУЛЯТОРА ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ?

    Ні. Гібридні автомобілі Lexus ніколи не потребуватимуть підключення до розетки, вони заряджаються під час руху і за рахунок використання системи рекуперативного гальмування, обладнаної електронним управлінням (ECB-R), що спрацьовує під час гальмування.

  • ПРИ ЯКІЙ МАКСИМАЛЬНІЙ ШВИДКОСТІ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ LEXUS ВІДБУВАЄТЬСЯ ВКЛЮЧЕННЯ БЕНЗИНОВОГО ДВИГУНА?

    Гібридні автомобілі переключаються на бензиновий двигун після досягнення певної швидкості. В оптимальних умовах, використовуючи електродвигун, гібридний автомобіль може досягти швидкості 50 км/г (модель NX – 65 км/г), перш ніж відбудеться переключення на бензиновий двигун.

Next steps

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ПЕРЕВАГИ КЕРУВАННЯ ГІБРИДНИМ АВТОМОБІЛЕМ

ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ ДЛЯ КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ

ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ