Новини

СК «Країна» – учасник 19-го Київського міжнародного автосалону SIA’2011

25.05.2011

СК «Країна» візьме участь у 19-му Київському міжнародному автосалоні SIA’2011. Виставка пройде з 25 по 29 травня 2011 року в Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський пр-т, 15). Стенд СК «Країна» буде знаходитися у павільйоні № 2 МВЦ “Автоекспо”, номер стенду Ф03.

Відвідувачі стенду СК “Країна” зможуть отримати інформацію про оформлення страхового полісу на нові і старі автомобілі, а також дізнатися про інші аспекти страхування, що дозволяють убезпечити себе від ризиків, пов’язаних з володінням і експлуатацією автотранспорту.

Всім, хто вирішить придбати поліс, наші фахівці допоможуть визначити оптимальний набір послуг автострахування, зручний по всіх параметрах, включаючи вартість. Також компанія приготувала спеціальну 10%-ну знижку для гостей виставки на страхові поліси ОСЦПВВНТЗ з 0% франшизою. Спеціальна знижка буде дійсна тільки в дні проведення виставки.

Київський Міжнародний автосалон SIA’2011 – це національне Мотор Шоу України, яке отримало акредитацію головного всесвітнього об’єднання автомобільного співтовариства – міжнародної організації автовиробників OІCA. Такий рівень підтримки ставить Київський автосалон в один ряд з провідними Мотор Шоу планети. Автосалон SIA’2011 проводиться за підтримки Кабінету Міністрів України та під патронатом Президента України.

Запрошуємо відвідати стенд Страхової компанії «Країна» (2-й автомобільний павільйон, стенд Ф03) на виставці «SIA’2011», де наші фахівці познайомлять Вас c послугами компанії і пригостять ароматною кавою!

У РОЗДІЛІ:

Страхова компанія «Країна» у липні зібрала 27 мільйонів гривень платежів
Електронний поліс автоцивілки від СК «Країна» у сервісах ПриватБанку
У червні СК «Країна» виплатила більше 15 мільйонів гривень відшкодувань