This version of the page http://eba.com.ua/pres-reliz-asotsiatsiyi/ (144.76.114.103) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-29. The original page over time could change.
Прес-реліз Асоціації - European Business Association
  • Місто:
  • 044 496 06 01

Прес-реліз Асоціації

Прес-реліз

ЧИ ЗБЕРЕЖЕ ЧЛЕНСТВО В PIC/S ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ?

Набуте 1 січня 2011 року Державною службою України з лікарських засобів (Держлікслужба України) повноправне членство в PIC/S1 стало важливим надбанням нашої держави у фармацевтичному секторі, сприяло підвищенню іміджу Держлікслужби України на міжнародній фармацевтичній арені. Наразі членство Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держслужби України) в PIC/S, як правонаступника Держлікслужби України2 у зв’язку з проведеною реорганізацією, може бути втрачене.

18 жовтня 2016 року Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) звернулась до Міністерства охорони здоров’я з цим питанням. Основна проблема пов’язана із сплатою щорічного членського внеску. Згідно з листом Держлікслужби України до Асоціації, кошторисом на 2016 рік за бюджетною програмою3 не передбачені видатки для сплати членського внеску до PIC/S. Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) вважає, що це питання має важливе загальнодержавне значення.

Завдяки членству Держслужби в PIC/S держава може мати впевненість у тому, що інспектори Держслужби мають необхідні інструменти для отримання міжнародного досвіду щодо контролю якості лікарських засобів. До інших переваг членства в PIC/S Асоціація відносить також більш ефективний обмін інформацією між Держслужбою та іншими органами-членами PIC/S, поглиблення розуміння спеціалістів державного органу України щодо вимог, які застосовують інші органи-члени PIC/S при проведенні інспектування виробничих дільниць.

Повну версія релізу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальни мережами.
0 Шейрів

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам:

Надіслати Скасувати