This version of the page http://www.uba.ua/ukr/news/ (185.86.79.160) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-27. The original page over time could change.
UBA

Новини

  • Вітаємо з Днем Незалежності України!

    Асоціація правників України вітає усіх громадян зі святом гідності та волі до єдності і свободи – зі святом Незалежності України.

  • Булінг та харасмент у юридичному середовищі. Опитування ІВА

    Міжнародна Асоціація Юристів (ІВА) проводить опитування серед українських колег, щоб визначити рівень булінгу та сексуальних домагань в юридичному середовищі.

  • Бажаєте долучитися до організації Регіонального корпоративного форуму?

    Відділення АПУ в Одеській області розпочинає формування організаційного комітету для підготовки Регіонального корпоративного форуму, який запланований на 14 грудня 2018 року.

  • Готуємось до плідної осені спільно з Проетом ЄС «Право-Justice

    Роман Чумак, Голова Відділення АПУ в Харківській області та Максим Шевердін, член Правління АПУ разом з експертами Проекту ЄС «Право-Justice» провели низку зустрічей в Харкові з  суддями, науковцями, адвокатами, юристами та представниками органів місцевого самоврядування. 

  • IX Літній табір з навчання громадської діяльності для майбутніх правників

    У Києві відбувся IX Літній табір з навчання громадської діяльності. Захід традиційно зібрав активістів з усієї України, аби удосконалити їхні знання та вміння, ознайомити з тонкощами діяльності у громадському секторі, зарядити мотивацією і дати поштовх до особистісного та професійного розвитку.

  • Практичні аспекти захисту за статтею 130 КУпАП обговорювали у Дніпрі

    Відділення Асоціації правників спільно з програмою «Адвокат Майбутнього» та Радою адвокатів Дніпропетровської області провели семінар «Практичні аспекти захисту за статтею 130 КУпАП» та експертну дискусію з питань захисту прав адвокатів за участі членів Комітету захисту професійних прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Дніпропетровської області.

  • Бажаєте долучитися до організації Регіонального форуму з розвитку юридичного ринку?

    Відділення АПУ у Харківській області розпочинає формування організаційного комітету для підготовки Регіонального форуму з розвитку юридичного ринку, який запланований на 30 жовтня 2018 року.

  • Конкурс до ВАС: заключна дискусія в Одесі

    Асоціація правників України спільно з українським представництвом міжнародної антикорупційної мережі Transparency International (ТІ) провели заключну експертну дискусію щодо проведення конкурсу на зайняття посад суддів Вищого антикорупційного суду в Україні.

  • Взаємодія в роботі слідчого та адвоката: реалії та перспективи

    Відділення Асоціації правників спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Дніпропетровській області провели засідання круглого столу на тему: «Взаємодія в роботі слідчого та адвоката: реалії та перспективи».

  • Нові правила ОКУ: переваги та недоліки

    Комітет з інтелектуальної власності АПУ зібрав правників обговорити новий Закон «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав», який набрав чинності 21 липня 2018 року.

Завантажити ще 10 новин

Важливі новини

  • Не втратьте нагоди стати суддею Верховного Суду або Вищого антикорупційного суду!

  • Початок конкурсу до Вищого антикорупційного суду: перше обговорення

  • Сергія Верланова призначено заступником Міністра фінансів України!

НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Я пам’ятаю пароль