This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-26. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

РАЦС переїхав у "Березіль" разом зі "співучими бабусями"

Фото дня: у Тернополі з'явилось "парасолькове небо"

"Парасолькове небо" облаштувати біля "китайської стіни" у Тернополі. 

Фото дня: у парку Шевченка готують банош та бограч, щоб зібрати гроші бійцям

Волонтерську кухню облаштували 24 серпня у парку ім. Т. Шевченка ліворуч від головної сцени.  Готують страви української...

Тернополяни не зможуть поїсти "Біг Маків" на День міста. McDonalds ще будують

Відкрити McDonalds у Тернополі на майдані Перемоги планували на День міста - 28 серпня. Проте 24 серпня приміщення майбутнього...

Фото дня: Набережну облаштовують до чемпіонату з водно-моторного спорту

Сьогодні, 23 серпня облаштовують пірс для змагань на Тернопільському ставі.

Фото дня: Пара з Тернопільщини одружилась під час "Шлюбу за добу"

Василь Зазуляк та Анжела Саченко скористались послугою “Шлюб за добу” у Українському Домі «Перемога» 22 серпня. Пара спонтанно прийняла рішення одружитися, хоча уже шість років разом.

Фото дня: очільник області Степан Барна показав своїх котів

Фотографію з двома котами розмістив на своїй сторінці у "Фейсбук" голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. 

Топ-10 "інстаграмних" дверей в центрі Тернополя, яких ви точно не помічали

Красиві місця поруч. От тільки чи завжди ми їх помічаємо? "20 хвилин" пропонує вам 10 старих дверей, які зможуть прикрасити ваш профіль у "Інстаграм". Адже на такому фоні можна зробити оригінальні фото. 

Фото дня: на Теребовлянщині вруге за рік розцвіла яблуня

Про природнє диво на ствоїй сторінці у "Фейсбук" розповіла Ольга Шимчик. Власниця саду каже, що яблуня зацвіла лише на кількох гілках, але навесні цього року цвіт був теж.

Тернополяни рятуються від спеки водою з бювету біля Катедри

До бювету, який облаштували в капличці біля Катедри ще у 2013-ому році, часто біжить помити руки дітвора. Тут можна й напитись води або набрати з собою. Особливо холодна водичка стає у пригоді в спеку.     

Фото дня: кременчанин упіймав гігантського коропа

Фото величезного улову розмістив на своїй сторінці у "Фейсбук" кременчанин Юрій Довгий. 

Фото дня: танцівниця показала трюки біля скульптури "Випадкова зустріч"

Фото своєї вихованки 10-річної Аліни Шамрай показала у соцмережі "Фейсбук" керівник студії Т.А.Н.Г.о dance company Любов Гриневич-Борисяк. На фотографіях дівчинка показує гімнастичні трюки біля пам'ятника "Випадкова зустріч" у Тернополі, - стійки на ліктях та плечах. 

photo_camera Фото дня: на Маковея продають маковійчики по 20 грн

Букети з квітів та маку продають на Медовий Спас, 14 серпня, біля церкви Різдва Христового, що на Руській. Букети, як каже продавчиня, освятив священик.

Фото дня: На Острозького "перерили" тротуар

Ремонтні роботи на тротуарі поблизу будівлі Адміністративного суду проводить "Тернопільміськтеплокомуненерго".

Відео дня: дикі качки рятуються від спеки на Тернопільському ставі

Дикі качки давно облюбували Тернопільський став. 10 серпня птахи плавали біля берега і рятувалися від спеки, пірнаючи у воду. За ними спостерігали перехожі, які гуляли Набережною. 

Свіжий випуск

№ 33 від 13 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up