This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-26. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Флешмоб «Мистецтво єднає», Koza stand up-9,  OPEN AIR у парку ім. Т. Шевченка, а також  фільми і виставки чекають тернополян...

Тернополян кличуть в урочище Червоне біля Джуринського водоспаду на свято замку

Свято Замку  відбудеться 19 серпня в урочищі Червоне, поблизу села Нирків Заліщицького району. Організатори обіцяють...

Тернополян запрошують на безкоштовні творчі заняття

АРТ-студія «Смугастий кіт» займається творчим розвитком як дітей, так і дорослих. З 13 серпня у них стартує веселковий...

Тернополянка переклала бестселер, де авторка написала про себе від імені своєї коханки

Тернополянка Наталія Семенів переклала українською мовою бестселер Ґертруди Стайн «Автобіографія Еліс Б. Токлас», у якій письменниця описує богемне життя Парижа початку ХХ ст.

Читаю, бо мені це подобається

Літо - чудовий час для книг. Тернополяни розповіли, які книги прочитали нещодавно.  

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Концерт гурту Our Atlаntic , «Жіноча локація», допрем'єрний показ фільму «Гірська жінка: на війні»,  матч «Нива» - «Минай», OPEN AIR у парку ім. Т. Шевченка, а також  фільми, виставки і вистави чекають тернополян цими вихідними, 11-12 серпня.

У Тернополі покажуть фільм, музика до якого визнана кращою на Каннському кінофестивалі

11 серпня о 18.30 у Тернополі в “Сінема Сіті” відбудеться допрем’єрний показ української трагікомедії "Гірська жінка: на війні" режисера Бенедикта Ерлінгссона. 

photo_camera Як тернополяни штурмували середньовічну фортецю

Лицарські поєдинки, лазерне шоу на скелях, кінні турніри, середньовічні танці, пісні біля ватри – це все про “Ту Стань!”. Унікальний фестиваль середньовічної культури пройшов 3-5 серпня в підніжжі фортеці Тустань, що на Львівщині.

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Створила українського супергероя

Для журналістки і письменниці Лори Підгірної історія – то бренд, що може приносити гроші громаді. Завдання авторів – привабити читачів, аби ті і подорожували, і вивчали історію.

Тернополянам показали Україну з іншої сторони

Презентація проекту Ukraїner відбулась 4 серпня в Бункермузі. Ukraїner - це суспільно-культурний проект про людей, які творять країну кожного дня своїми ремеслами і вміннями, а також про місця, які частіше за все не входять до путівників.  Проект відкриває Україну для українців з різних регіонів та іноземців.  

Відкрили сезон на пернату дичину. Сьогодні пролунає перший постріл

Сезон полювання на пернату дичину, зокрема на качку, який триватиме чотири місяці, відкривається в суботу, 4 серпня о 16:00.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

XIX Всеукраїнський фестиваль лемківської культури «Дзвони Лемківщини 2018», презентація Ukraїner в Тернополі, Тернопільські нойзові вечори, тренінг «Тайм-менеджмент», майстер-клас із кераміки, OPEN AIR у парку ім. Т. Шевченка, а також  фільми, виставки і вистави чекають тернополян цими вихідними, 4-5 серпня.

Свіжий випуск

№ 33 від 13 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up