This version of the page http://pravda.if.ua/news-138542.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-25. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Турчинов: РФ може розпочати широкомасштабні бойові дії у будь-який момент

Турчинов: РФ може розпочати широкомасштабні бойові дії у будь-який момент

Tweet

Росія створює потужну військову інфраструктуру вздовж кордону з Україною і може розпочати широкомасштабні бойові дії проти нашої держави за наказом з Кремля у будь-який момент. 

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов на засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні послів країн-членів Альянсу, в якому взяв участь і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє прес-служба РНБО.

Турчинов виступив з розгорнутою доповіддю про безпекову ситуацію на Сході Європи і варіанти її розвитку, протидію гібридній агресії Російської Федерації, а також поінформував про першочергові заходи, спрямовані на зміцнення безпеки України.

"Росія створює потужну військову інфраструктуру вздовж кордону з Україною і може розпочати широкомасштабні бойові дії проти нашої держави за наказом з Кремля у будь-який момент. Причому рішення Путіна не залежатиме від дій України. Навпаки, набагато більш важливим чинником для започаткування зовнішньополітичних та військових авантюр РФ є розвиток внутрішньополітичної ситуації у Росії", - сказав Турчинов, додавши, що швидко зростає загроза і для держав-членів НАТО.

Секретар РНБО України назвав реваншистську політику Російської Федерації, спрямовану на відновлення свого регіонального і почасти глобального домінування, "головним чинником, що визначає дестабілізацію безпекової ситуації на Сході Європи і на континенті загалом".

У цьому контексті він акцентував на агресії Росії щодо України, зазначивши, що Росія методично перетворює Крим на потужну військову базу, а за час кровопролитної війни на Донбасі загинуло вже понад 10 300 осіб, з них понад 2 500 цивільних та понад 200 дітей.


Джерело
15 грудня 2017, 5:40  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
, 25 січня, 11:18
Да!!!!!!Сцыться в штаны Шаша от одной мысли,что Путин рано или поздно яйца оторвет!И кто тогда тебе Шаша молитвы пастерские прочитает?Вылезет тебе боком Шаша твой еб..й майдан скоро!Ох вылезет!
Відповісти

, 17 серпня, 1:20
Традиционное воинское приветствие советского образца на Украине будет заменено на лозунг украинских нацистов «Слава Украине!» — «Героям слава!». Об этом сегодня, 7 августа, заявил министр обороны Украины Степан Полторак. Впервые официально лозунг прозвучит 24 августа на параде в Киеве по случаю Дня независимости страны. Сегодня на репетиции парада, прошедшей на аэродроме завода «Антонов», Полторак уже кричал «Слава Украине!», а сама репетиция проходила под марш украинских националистов.,
Відповісти

, 02 липня, 4:26
Путин поздравил сборную России с выходом в ¼ ЧМ-2018 Президент смотрел матч с Испанией от начала и до конца.Путин обсудил с королем Испании Филиппом VI двусторонние отношения Испанский монарх поздравил президента РФ по телефону с победой российской команды
Відповісти

, 27 січня, 19:59
"Сейм только что проголосовал за наш законопроект, запрещающий пропаганду бандеризма и отрицание геноцида на Волыни, осуществленное отрядами украинских националистов из ОУН-УПА (запрещена в РФ). Мы сделали это! Передайте дальше!"-Передайте дальше.Польша ще не згнела,Україна ще не вмерла..Парень автор закона был активным участником майдана увидел огромную агрессию толпы, попросту обыкновенный бандитизм на "государственном" уровне.
Відповісти

, 27 січня, 21:07
З ким поведешся - того наберешся. Україна за свою історію так просмерділася монгольськими кізяками, московськими валянками і портянками, що вітер перемін ще не скоро видує з неї цей запах. Тому в нас така висока злочинність і корупція, така ненависть і неповага до людини.
Відповісти

, 15 червня, 18:14
Щось вуйко Ви шановний наплутали,Россия держава заможня та сучасна та дуже прибрана.Подвіться як гарно проходить чемпіанат Світу з футболу 1,5 мільйона уболівальників приїхало до Росії,фантастично файно!
Відповісти

, 29 січня, 0:01
Да!Бандерью и их прихвостням уже в этой жизни хер что поможет!вешайтесь!
Відповісти

, 10 червня, 5:58
Разыскивается Украина ! Возраст 26 лет. В феврале 2014 года вышла из дома, пошла в ЕС и не вернулась. Была одета в вышиванку, жёлто - голубые кружевные труселя, на голове - кастрюля. Страдает суицидальными наклонностями, галлюцинациями, манией величия и отсутствием памяти. Склонна к клептомании и попрошайничеству. Кто найдёт: шлите её нах...подальше и никуда не звоните! ....................Уставшие соседи.
Відповісти

, 25 червня, 15:50
25 июня 2018. За прошедшие сутки ВСУ почти вдвое увеличили интенсивность обстрелов территории ДНР, сосредотачивая огонь в основном на жилых кварталах населенных пунктов. На мариупольском направлении, по его словам, обстрелам подверглись пять населенных пунктов.Наиболее интенсивно украинские террористы из 36-й отдельной бригады морской пехоты, действующие в данном районе, обстреливали населенные пункты Саханка, Ленинское и Коминтерново. Каратели применяли артиллерию калибром 122 мм (12 снарядов), 120-мм минометы (35 мин) и танки (шесть выстрелов). Кроме того, активно применялось вооружение БМП, различные виды гранатометов и стрелковое оружие, в том числе крупнокалиберное», — сказал Безсонов. В результате прицельного минометного обстрела Саханки множественные осколочные ранения лица и верхних конечностей получил мирный житель 1968 года рождения.
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини по темі:
Американські винищувачі обстріляли російські бойові літаки у Сирії
15 грудня 2017, 8:24
В Україні з'явилось якісне кіно. 20 гідних українських фільмів 2017 року
12 грудня 2017, 9:48
Холодницький: Якщо конфлікт між антикорупціонерами і ГПУ не вирішиться, буде "війна"
11 грудня 2017, 9:48
Калушанка, яка служить в АТО, присвятила вірш полеглим побратимам
10 грудня 2017, 17:07
Прикарпатські авіатори підбили підсумки року: попередили 17 випадків порушення повітряного простору України (фоторепортаж)
09 грудня 2017, 16:25