This version of the page http://pravda.if.ua/news-138500.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-25. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Держдеп США висунув українській владі вимоги для отримання фінансової допомоги МВФ

Держдеп США висунув українській владі вимоги для отримання фінансової допомоги МВФ

Tweet

Державний секретар США Рекс Тіллерсон закликає український уряд виконати свої обіцянки щодо створення антикорупційного суду і продовжити інші реформи, у тому числі в енергетичній сфері.

Про це заявили під час слухання в сенатському комітеті посадові особи Державного департаменту з питань міжнародних відносин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Провести реформи не тільки в більш легких галузях, але впровадити більш складні структурні реформи. І це особливо стосується створення антикорупційного суду і проведення енергетичної реформи, зокрема в питанні газових тарифів. Обидва ці кроки критично важливі для продовження надходження допомоги МВФ. Я неодноразово піднімав ці питання з Порошенком, з Гройсманом, Клімкіним, Парубієм і іншими. Ми також координуємо нашу співпрацю з МВФ, щоб наші позиції були узгоджені", – розповів помічник державного секретаря Весс Мітчелл.

При цьому він зазначив, що в США піднімалося питання щодо блокування в Україні реформ у енергетичній сфері, боротьбі з корупцією, зокрема, переслідування НАБУ і Антикорупційного комітету Верховної Ради .


14 грудня 2017, 14:37  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
, 14 грудня 2017, 17:23
Хахахахаха!вымогы дебилами майданным высунули!дебилами майданным вообще нихера давать ненадо!просрут как на майдане!
Відповісти

, 14 грудня 2017, 18:37
Який антикорупційний суд! Вони краще піднімуть тарифи на все! Терпіли будуть платити,а то знову будуть лякати Путіним а ще обіцяти щасливе майбутнє.
Відповісти

, 15 грудня 2017, 0:02
рагуль...не коси...землю отдай...
Відповісти

, 02 липня, 2:46
доречі....росія вносить гроші к мвф......які україна приймае під проценти
Відповісти

, 12 серпня, 3:37
Есть такая книга — «Исповедь экономического убийцы». Написал ее американский экономист Джон Перкинс. В ней очень наглядно показано, как с помощью разных международных финансовых институтов, в том числе, — и с помощью МВФ, страны «сажают» на кредитную «иглу». Предоставляют различные транши, субсидии — под определенные политические и социально-экономические обязательства. Естественно, которые включают в себя приватизацию, установление прозрачности, борьбу с коррупцией и т. д. При этом «доноры» требуют отказаться от патерналистского отношения государства к населению. То есть, заставляют сокращать социальные обязательства. В принципе, все это мы видим на примере Украины. При этом те, кто делают эти финансовые вливания, прекрасно понимают, что никакие реформы подобного рода не приведут к оздоровлению экономики. А приведут к еще большему ухудшению ситуации. Как экономической, так и, в общем-то, общественно-политической.
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Політика:
Американські винищувачі обстріляли російські бойові літаки у Сирії
15 грудня 2017, 8:24
Турчинов: РФ може розпочати широкомасштабні бойові дії у будь-який момент
15 грудня 2017, 5:40
У Бурштині відбувся форум «Бурштин – 2025: Перспективи та виклики»
14 грудня 2017, 20:18
Саакашвілі зробив гучну заяву щодо балотування у президенти України
14 грудня 2017, 11:34
Борис Колесніков: Вибори в парламент повинні пройти за пропорційною системою з відкритими списками
14 грудня 2017, 11:27