This version of the page http://uatm.ua/ua/ (62.149.25.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-22. The original page over time could change.
Реєстрація торгової марки

486-6468
486-3813
486-4381

Реєстрація торговельних марок

rus eng
Мобільні телефони офісу: 099 433-01-33 098 773-33-53 063 942-55-33 info@uatm.ua igor.v.ko

Новини

20.07.2018 18:21:32

Лицензии и социальные сети

Детальніше...
25.05.2018 10:00:28

Повторная регистрация торговой марки

Детальніше...
05.05.2018 12:04:43

Регистрация торговой марки: где надежнее и дешевле?

Детальніше...
25.04.2018 12:43:18

Торговая марка ФОРЕС – хорошо известная?

Детальніше...
01.04.2018 11:45:35

Как правильно купить домен .UA

Детальніше...

Останні статті

Торговельна марка

Кондратюк Ігор
Вікторович
Патентний повірений України

Що  таке торговельна (торгова) марка і яка вона повинна бути?

  • По-перше, це - позначення.  Саме той символ (логотип, знак, бренд), який Ви будете використовувати для  Ваших товарів чи послуг. Таким символом можуть бути як слова, так і окремі літери, символи. Можуть бути і цифри. А можуть бути і кольори та їх комбінації. А можуть бути і комбінації всього вже раніш перерахованого.
  • По-друге, обираючи собі позначення для реєстрації, Ви повинні подумати про те, щоб воно було красиве, легко сприймалось та подобалось Вашим споживачам. Пам’ятайте, що Ви робите те, що повинно подобатись людям! Робіть позначення таким, щоб його помітили та запам’ятали. 
  • По-третє, важливо і те, щоб і Закон "Про охорону прав на знаки для товарів і послуг" дозволяв Вам зареєструвати це позначення як торговельну марку (торгову марку, ТМ).  Так як правову, тобто юридичну охорону Законом та необхідні права Ваш знак отримає тільки після його державної реєстрації. Грубо кажучи: є у Вас Свідоцтво - є і торгова марка і зафіксовані права на неї. Нема Свідоцтва? Немає у Вас і прав... Таке життя.... Такий - Закон!

Вартість оформлення нами Вашої заявки до Укрпатенту -  700 грн

Замовити реєстрацію торговельної марки

ТЕРМІНИ ОТРИМАННЯ ТОРГОВЕЛЬНОЇ МАРКИ

Є три терміни: СТАНДАРТНО, ПРИСКОРЕНО і ТЕРМІНОВО.

  • СТАНДАРТНО. Термін отримання Свідоцтва становить трохи більше 1-го року. Така реєстрація ТМ має мінімальну вартість! Але є і недоліки. Наприклад, якщо потрібно захистити права та звернутися до суду, то повинно бути видано Свідоцтво. Інакше - суд не прийме Позовну заяву. Неможливо і отримати домен ЮА, або продати чи передати по ліцензії Ваш знак. Палка завжди має два кінця: або дешевше та є ризики, або дорожче, скоріше та й ризиків менше. Обирати - Вам на власний розсуд. Але, на нашу думку, є випадки, коли треба діяти швидко. Наприклад, починаючи багатотисячний проект - буде дивним не отримати Свідоцтво на бренд цього проекту як найшвидше. Також поспішати має рацію для отримання красивого домену UA. Інакше хтось інший його перехопить. 
  • ПРИСКОРЕНО. Вона триває 8-8,5 місяців. Переваги: отримати Свідоцтво на торговельну марку - завжди краще заявки. Недоліки - трохи вища вартість.
  • ТЕРМІНОВО. Всього 4-4,5 місяці - і торгова марка Ваша. До речі, і домен UA - також. Така реєстрація потрібна тим, хто воліє отримати все, та як можна швидше. Зрозуміло, що і буде дорожче. 
Замовити реєстрацію торговельної марки

ЯК ОТРИМАТИ ДОМЕН UA?

Яна Кондратюк
Провідний юрист агентства

Якщо Ви маєте намір отримати адресу у UA, то Вам потрібна зареєстрована торговельна марка.  І, скоріш за все, і термінова реєстрація ТМ. А для цього Вам потрібно обрати, з ким працювати. Чому ми? Тому, що:

  • Ми маємо 13-річний досвід та кращі у цьому! Ніхто в Україні не зміг зареєструвати стільки ТМ та отримати для Клієнтів стільки найкращих доменних імен у UA. Тому, якщо Ви хочете отримати адресу у ЮА швидко і надійно - ми зробимо це для Вас! 
  • У нас Ви отримаєте практично будь-який домен UA. Адже більше половини українських однобуквеному доменів - наша робота. Всі наші Клієнти отримали те, що хотіли. Наприклад, ТМ для домену I.UA - наша робота, і для O.UA - теж, і для N.UA - знову наша робота. Але, як відомо, кількість ХОРОШИХ імен в Інтернеті обмежена. Починайте придумувати собі хорошу адресу вже сьогодні, тому що завтра - буде або вже пізно, або набагато складніше. 
  • Ми шануємо кожного Клієнта! Нам  подобається наша робота і ми виконуємо її з бажанням, повагою до кожного Замовника та радістю від отримання кожного Свідоцтва. Ми будемо із задоволенням працювати для Вас!
Зареєструвати домен UA

ЧИ ПОТРІБНА ПЕРЕВІРКА ТОРГОВОЇ МАРКИ?

Перш ніж почати реєструвати торговельну марку, бажано провести її попередню перевірку та пошук. Чому? Тому що нема ніякого сенсу ризикувати втратити вся кошти, якщо Ваша ТМ не пройде експертизу та отримає відмову у реєстрації. У чому полягає перевірка:

  • У тому, щоб переконатися, чи не порушує позначення громадський порядок, принципи гуманності та моралі;
  • Відбувається перевірка знаку на тотожність і схожість з раніше заявленими знаками. 
  • Перевірка проводиться або до подачі заявки на реєстрацію, або відразу після подання заявки. Іноді краще - як найшвидше подати заявку на реєстрацію. І тоді Ваші права на позначення підуть від дати подання заявки. А вже потім (!), через тиждень-другий,  провести перевірку та пошук.
Варіанти пошуку. Є наступні види торгових марок: словесні, зображувальні і комбіновані. Тому і пошук може проводитися як відносно словесних, так і щодо зображувальних або комбінованих позначень. Більшості наших Клієнтів достатньо перевірити тільки словесну частину знаку. Така перевірка та пошук дешевше в два рази, ніж пошук комбінованого позначення.

Вартість перевірки та пошуку залежить від кількості класів реєстрації і від виду позначення. Вартість пошуку словесного позначення по одному класу становить 720 грн.
Замовити реєстрацію торговельної марки для домену UA

ШТРИХ-КОД. ОТРИМАННЯ ШТРИХ-КОДУ

Штрих-коди для Ваших товарів! 

  • Отримати штрих-код з нами: все абсолютно просто! Ми з Вами підписуємо Договір на послуги з отримання штрихового коду. Ви видаєте нам Довіреність на дії по його отриманню. Проходять потрібні платежі. Ми готуємо і подаємо всі необхідні документи в Асоціацію Товарної Нумерації України "ДжіЕс1 Україна" (GS1). Якщо ви не в Києві, то документи для отримання штрих коду можна надіслати і рекомендованим листом або службами кур'єрської доставки.
  • Вартість отримання штрих-коду. Вона залежить від розмірів (виду) підприємства: чи це - Велике підприємство, або Мале підприємство або це - Суб'єкт підприємницької діяльності. Розміри платежів в Асоціація Товарної Нумерації України "ДжіЕс1 Україна" (раніше - "ЄАН-УКРАЇНА") по отриманню штрих-коду - єдині для всієї України. Тому за штрихкод доведеться платити однаково: що в Києві, що в Харкові чи Донецьку..
  • Терміни отримання штрих-коду. У середньому після підписання Договору, отримання документів та проходження платежів проходить два тижні. Термін реєстрації штрих-коду можна і зменшити. Але це зажадає і невеликий додаткової оплати. Отримані документи Вашого за штрих-кодами після отримання ми відправимо Вам рекомендованим листом або службами кур'єрської доставки в будь-який регіон України. Детальніше отримання штрих-коду для Вашого підприємства.
  • .
Замовити отримання штрих-коду

ЯК ПРОДАТИ ТОРГОВУ МАРКУ чи КУПИТИ ДОМЕН UA?

Підготовка Договорів з продажу ТМ та Ліцензійних договорів.

  • Продаж ТМ. Відбувається за Договором передачі прав. Якщо юридично правильно говорити - то треба вживати не термін "продаж", а " передання прав ". Адже за Цивільним кодексом України така процедура має назву - передання прав.
  • Ліцензійний договір та ліцензія. Ваш бренд живе своїм життям. Дуже часто реєстрація торговельних марок йде тільки для того, щоб тут же або передати їх взагалі, або передати на час за Ліцензійним договором. Особливо це часто використовують для виведення прибутку за кордон шляхом укладення Ліцензійного договору та отримання роялті нерезидентом. Але в такому разі треба пам'ятати, що той бренд краще реєструвати на нерезидента. І за законом в Україні це може для Вас зробити тільки патентний повірений. Який і очолює наше Агентство. Починаючи процедуру отримання ТМ, не забувайте про всі ті завдання, які бажаєте вирішити такою процедурою.
  • Продати або купити домен ЮА. Мовою закону це також - передання прав на те Свідоцтво, по якому зараз зареєстрований цей домен УА. Відповідно Правил українського доменної зони передача домену можлива тільки після передачі самої ТМ. Номер Свідоцтва зазначено в інформації про це доменне ім’я. Він вказується в полі "license".
  • Продаж домену UA  - це складний процес. І небезпечний насамперед для покупця. Особлива складність у тому, що термінологія Правил нашої доменної зони не має чіткого юридичного тлумачення. Але ми вже неодноразово супроводжували продаж і купівлю імен і Свідоцтв, зробимо це на вищому рівні і для Вас! Доречи, у нас на сайті є МАГАЗИН ДОМЕНІВ  ЮА, де Ви можете купити домен ua.
  • Ліцензійний договір (ліцензія). Як і Договір передання прав, Ліцензійний договір - це документ про розпорядження майновими правами інтелектуальної власності. За Ліцензійним договором (Ліцензією) одна сторона, Ліцензіат, передає іншій стороні, Ліцензіату, ті чи інші майнові права на цю ТМ Така передача прав на часто обмежується обсягом переданих прав або строком передачі прав, або територією використання. 
Купити домен UA