This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-moratorij (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-21. The original page over time could change.
Мораторій — новини України та світу - Укрінформ

Мораторій

23 липня

Укртрансбезпека проситиме зняти мораторій на перевірки перевізників

Державна служба з безпеки на транспорті пропонуватиме скасувати мораторій на перевірки підприємств, які займаються перевезеннями пасажирів.

25 травня

Президент підтримує зняття мораторію на продаж сільгоспземлі

Мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення гальмує розвиток аграрного ринку, стримує прихід інвесторів і позбавляє громадян можливості реалізувати свої конституційні права.

17 травня

У Києві заборонили салюти і феєрверки

Київська міська рада подовжила заборону на проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на території столиці на час проведення операції Об'єднаних сил на Сході України.

Світовий банк підрахував, як скасування мораторію на землю підніме ВВП

У Світовому банку вважають, що у разі скасування мораторію на продаж землі відбудеться відчутне зростання економіки України - щорічно на $0,7-1,5 млрд, що еквівалентно щорічному додатковому зростанню ВВП на 0,6-1,6%.

16 травня

В Україні запустили програму прозорого управління земельними ресурсами

ЄС та Світовий банк оголосили про старт 5-річної програми підтримки прозорого управління земельними ресурсами в Україні. 

27 лютого

Уряд зняв мораторій на перевірку аптек

Держлікслужба у 2018 році вперше за 3 роки перевірятиме діяльність аптек та ліки, які вони реалізують.

7 лютого

Мораторій на торгівлю землею можна зняти після правового врегулювання

Близько 70% респондентів вважають, що передумовою зняття мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення має бути комплексне правове урегулювання цього питання.

30 грудня 2017

Порошенко продовжив мораторій на продаж землі

Президент України Петро Порошенко підписав зміни до Земельного кодексу, які ще на рік продовжують дію мораторію на продаж чи відчуження земель сільськогосподарського призначення.

22 грудня 2017

Оренда державних сільгоспземель у 2017 році принесла 102 мільйони - Держгеокадастр

Територіальні органи Держгеокадастру за неповний 2017 рік на земельних торгах реалізували 1 565 прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. 

Парубій підписав закон про продовження мораторію на продаж землі

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав Закон "Про внесення змін до розділу Х "Перехідні положення" Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель".

20 грудня 2017

Рада відмовилась скасувати продовження мораторію на продаж землі

ВРа відмовилась скасувати прийняття законопроекту № 7350, яким ще на рік продовжила мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення - до 1 січня 2019 року.

8 грудня 2017

Раді пропонують скасувати голоси за бюджет і мораторій на землю

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови щодо скасування голосування за ухвалення закону про Державний бюджет на 2018 рік.

7 грудня 2017

Рада продовжила мораторій на продаж землі

Верховна Рада ще на рік продовжила мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення - до 1 січня 2019 року.

5 грудня 2017

ВР може продовжити мораторій на продаж землі до 2019 року

Комітет Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин підтримав законопроект, яким пропонується продовжити мораторій на відчуження та купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2019 року.

4 грудня 2017

Мораторій на продаж землі: профільний комітет узгодить законопроекти завтра

Голова Верховної Ради Андрій Парубій запропонує у четвер включити до порядку денного сесії узгоджений профільним парламентським комітетом законопроект про мораторій на продаж землі. 

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-