This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-21. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

Радянський Тернопіль: чи пам'ятаєте ви, як називалися вулиці до перейменування? (тест)

10 міфів про куріння: чи знаєте ви правду? (тест)

"20 хвилин" підготували для вас тест про найпопулярніші хибні та правдиві думки щодо куріння. Перевірте, чи знаєте ви...

Чи добре ви знаєте Конституцію України? (тест)

Зі скількох років можна балотуватись в президенти? Україна республіка чи імперія? Скільки депутатів у Верховні Раді? Перевірте...

Дощ чи сонце: як добре ви знаєте найпопулярніші народні прикмети про погоду (тест)

Певне чули від бабусі та дідуся, як вони за народними прикметами можуть визначити – якою буде погода наступного дня. Адже...

Що треба знати під час відпочинку на воді (ІНФОГРАФІКА)

Уже розпочався купальний сезон. Плавання надзвичайно корисне для нашого організму. Але навіть людина, яка гарно плаває та...

Вгадай бізнесмена з дитячої фотографії (ТЕСТ)

Як виглядали люди, які змінюють світ, в дитинстві? Пройди тест і перевір, впізнаєш їх ти?

Невеличкий тест: перевір свою кмітливість

Пройди тест та дізнайся, чи змошеш з першого разу дати правильну відповідь на хитрі та логічні загадки.

Вишиванка сьогодні: тренд чи патріотизм? (опитування)

День вишиванки в Україні у 2018 році припадає на 17 травня. У це свято українці одягаються у вишиванки та прогулюються своїми містами. Редакція "20 хвилин" вирішила запитати, що для вас значить вишиванка?

Села Тернопільщини, які варто відвідати туристу (ІНФОГРАФІКА)

Чи не кожне село має свої дивовижі. Та ми на основі відгуків наших читачів у соцмережах та порад Вікіпедії склали свій перелік колоритних сіл Тернопільщини, які варто побачити цього сезону подорожей. 

photo_camera Що ви знаєте про Другу світову? (тест)

8 травня Україна відзначає День пам’яті і примирення, а 9 – 73-ю річницю завершення боїв Другої світової війни на території Європи. 20minut.ua пропонує перевірити, як добре ви знаєте історію.  

photo_camera Впізнай місто Тернопільської області по фото (ТЕСТ)

Ви добре знаєте Тернопільщину та легко можете впізнати головні визначні місця його населених пунктів? Тоді пройдіть тест від "20 хвилин" та перевірте себе.

Чи підтримуєте ви перехід на монети замість паперових купюр? (опитування)

Нові монети номіналом в 1 та 2 гривні ввели в обіг 27 квітня 2018 року, 5 та 10 гривень з'являться у 2019-2020 роках. Водночас монети 1, 2, 5 та 25 копійок вийдуть з обігу. Як ви ставитеся до таких нововведень?

photo_camera Наскільки ви небезпечні за кермом? (тест)

За статистикою, у кожного п’ятого українця є авто. Якщо також маєте машину, "20 хвилин" пропонує перевірити, наскільки ви їздите дотримуючись ПДР. Якщо лише плануєте здавати на права - перевірте чи достатні ваші знання.

photo_camera Чи справді тернополяни найкраще знають рідну мову з-поміж українців? (тест)

У Тернополі українською мовою розмовляють 97% мешканців. Це найвищий показник в Україні "20 хвилин" вирішили перевірити, на скільки тернополяни справді знають правильну вимову українських слів. Пройдіть тест. Наголошуйте правильно!

Що ви знаєте про пожежі та як від них рятуватися (тест)

Пожежа в квартирах і будинках - поширена причина загибелі тисяч і тисяч людей. Стара електропроводка, паління і включені електроприлади - найголовніші союзники вогню. Якщо пожежа сталася, слід діяти без зволікання.

Свіжий випуск

№ 33 від 13 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up