• Галузеві рішення

    Ми підберемо найкращі AV&IT рішення та допоможемо створити систему комплексної безпеки для Вашого підприємства, що значно підвищать ефективність бізнес-процесів, поліпшить фінансові показники, створить безпечні умови для роботи.

    Всі Галузеві рішення

  • Системи безпеки

    Це інтеграція різних підсистем безпеки та IT інфраструктури, що дозволяє створювати єдину систему управління, контролю та моніторингу небезпек та загроз. Подібні системи мають максимальну функціональність та можливість взаємодії, що призводить до високого рівня захищеності.

    Всі Системи безпеки

  • AV&IT cистеми

    Ефективність роботи команд зростає, якщо використовувати сучасні AV&IT технології та системи. Лідери всіх типів організацій по всьому світу від шкіл до транснаціональних корпорацій все більше уваги приділяють ефективній спільній роботі та можливості зробити її більш продуктивною.

    Всі AV&IT cистеми

  • Сервіс та підтимка

    Консалтинг, проектування, сервісне обслуговування та ремонт - все це забезпечує єдину точку контакту з нашими кваліфікованими фахівцями AV&IT підтримки. Головним пріоритетом роботи сервісної команди є наші клієнти. Ми забезпечуємо повну підтримку на всіх етапах проектної, гарантійної, сервісної та ремонтної роботи.

    Всі Сервіс та підтимка