This version of the page http://avellum.com/ua/company/news (89.184.67.44) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-21. The original page over time could change.
Новини компанії
  • УКР
  • РУС
  • EN

Про компанію Про компанію

AVELLUM консультувала ЄБРР з питань забезпеченого кредиту з вищим пріоритетом, наданого Київському картонно-паперовому комбінату

Кредит буде частково фінансуватись Глобальним Екологічним Фондом та буде використаний ККПК для підвищення енергоефективності і зменшення викидів CO2.

25 липня 2018

AVELLUM отримала визнання рейтингу Ukrainian Law Firms 2018 у 16 практиках

Після нещодавно оголошеного злиття AVELLUM та A.G.A. Partners 16 практик та 7 юристів об’єднаної фірми були відзначені у дослідженні.

17 липня 2018

AVELLUM та A.G.A. Partners оголошують про об’єднання

Це стратегічне об’єднання дозволить консолідувати визнану на ринку трансакційну практику AVELLUM та досвідчену практику вирішення спорів A.G.A. Partners. Нова фірма працюватиме під брендом AVELLUM. Наша об’єднана команда включатиме 6 партнерів і 42 юристи в цілому. 

9 липня 2018

AVELLUM отримала першу в історії нагороду CEE Deal of the Year за роботу над випуском Україною єврооблігацій у 2017 році

Ці нагороди свідчать про відданість та найвищий професіоналізм кожного учасника команд-виконавців.

14 червня 2018

AVELLUM консультувала Nordcurrent щодо придбання Blam! Games Studios

AVELLUM консультувала Nordcurrent щодо структурування трансакції та підготовки документів для придбання, а також щодо підготовки трудового контракту з генеральним директором в Україні. 

12 червня 2018
більше новин