This version of the page http://www.karta.ua/ukr/index.html (213.186.119.58) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-18. The original page over time could change.
USG Holding – група компаній - USG Holding
рус укр eng
empty:general/phones_bottom
Компанії
Кліника CitiDoctor
Офтальмологічний центр АЙЛАЗ
SkyFoodServices
Ресторани Києва
Мережа ресторанів Сушия®
il Molino
Buddha-bar Київ
CITY•ZEN cafe&bar
Мережа Tbiliso
Аптеки "City-Pharm"
Гостиница "КРЕЩАТИК"
Аеропорт Бориспіль. Ресторани.
Новини
Піклуємося про майбутнє разом! Приблизно половина дітей до моменту закінчення навчання у школі страждають на короткозорість. Це пов’язано з багатьма різними причинами, серед яких головна – сучасний спосіб життя наших дітей та...
Сучасний український медичний центр CitiDoctor
Кліника CitiDoctor
Допомога та турбота про здоров'я пацієнтів представлена в медичному центрі CitiDoctor більш ніж у 12-ти напрямках медицини, среди яких:
Цього року Buddha-Bar Kyiv виповниться 10 років
Buddha-bar Київ
Ми щасливі, що десять років тому Раймон Візан та його команда довірили українській столиці відкриття чергового закладу культової мережі Buddha-bar.
Нові технології, здатні зупинити прогресію короткозорості
Офтальмологічний центр АЙЛАЗ
Збільшення кількості дітей з короткозорістю та її прогресуючий характер турбує офтальмологів усього світу. Які є шляхи вирішення цієї проблеми?
Оновлене сезонне меню!
il Molino
Чекаємо на вас у Сім’ї ресторанів il Molino! Відзначимо літо по-італійськи смачно!
Наш новий партнер – Авіакомпанія «Роза Вітрів».
SkyFoodServices
Кейтеринговая компания «SKY FOOD SERVICES» розпочинає співпрацю з Авіакомпанією «Роза Вітрів» (Windrose Airlines) та буде забезпечувати послугу харчування на рейсах за напрямом польотів:
Сушия ввела літнє меню з фокусом на ЗСЖ і збільшила продажі
Мережа ресторанів Сушия®
Акцент зроблений на правильне харчування для здорового способу життя
Консультація спеціаліста та ендоскопія в одній пакетній пропозиції
Кліника CitiDoctor
Цього літа ми вводимо оновлені пакетні послуги на ендоскопію:
Всі новини
Вітаємо вас на сайті USG Holding!

USG Holding - велика українська група компаній, яка ось уже понад 20 років об'єднує і розвиває послуги в сфері ресторанного, готельного та медичного бізнесу. USG означає Uncle Sam's Group. Uncle Sam's Group була створена американською компанією USU Inc у 1995 році. Розвиток в Україні почався в 1996 році з відкриття першого ресторану Uncle Sam. Далі під брендом «Мировая Карта» компанія стала одним із засновників ресторанного бізнесу на території України, паралельно розвиваючи додаткові види діяльності в сфері послуг. У 2018 році стало можливим об'єднати всі напрямки бізнесу в єдиний USG Holding. Структура холдингу включає в себе бізнес-компанії il Molino і «Сушия», окремі ресторанні проекти Tbiliso, City-Zen, Tequila House, Sam's Steak House, Golden Gate Pub. Холдинг володіє міжнародною ліцензією та керує Buddha bar Kyiv. USG Holding належить частина акцій готелю «Хрещатик». В управлінському портфелі холдингу - сервіс бортового харчування Sky Food Services та ведення ресторанних проектів на території аеропорту «Бориспіль» (Cup Coffee Bar, Elephant Pub). Окремий напрямок діяльності - медичні проекти: Citi-Doctor - нова клініка повного циклу, і Айлаз - офтальмологічний центр. Нашими цінностями є результативність та лідерство, порядність, чесність і стабільність, партнерство, відповідальність і командний дух, прогрес і інноваційність.