NX

ДИВОВИЖНИЙ МІСЬКИЙ КРОСОВЕР

Створений спеціально для міста, цей сміливий кросовер поєднує сміливий дизайн з сучасними технологіями, гарантуючи неповторні враження від керування.

ВІДЧУЙТЕ NX

Представляючи найновіші тенденції дизайну від Lexus, NX має сміливу комірчасту решітку радіатора зі стильними матованими хромованими деталями та спортивними світлодіодними ліхтарями. Відчуйте максимальну мобільність у місті, обираючи моделі з самозарядним гібридним двигуном або бензиновим турбодвигуном.

  • Вибір між бензиновим двигуном та гібридом

    Такі моделі, як новаторський самозарядний гібрид NX 300h або динамічний NX 300 з бензиновим турбодвигуном, є зразками удосконалених кросоверів, ідеальних для пересування містом.

  • Гібридний привод

    Бездоганно комбінуючи потужність бензинового двигуна та електромоторів, NX 300h гарантує суцільне задоволення від керування автомобілем. При цьому він максимально екологічний та дуже ощадливий у витратах пального.

  • Бензиновий двигун

    Кросовер NX 300 укомплектовано дволітровим бензиновим турбодвигуном з системою безпосереднього впорскування пального, завдяки чому Ви отримаєте незабутні враження від динаміки руху. Швидкий розгін, висока курсова стійкість на прямих та чудова керованість — це характерні риси NX 300.

  • Вишуканий салон автомобіля

    Залишаючись вірними філософії постійного вдосконалення Кайзен, ми створили для NX найвишуканіший салон. Відразу впадає в око 10,3-дюймовий навігаційний дисплей Lexus, а такі деталі, як оббивка з комбінованої шкіри з надточними швами та металеві елементи оздоблення, забезпечують особливі відчуття за кермом.

  • Удосконалена підвіска

    Розроблену із врахуванням найменших деталей і ретельно випробовуну нашими водії-випробувальники Такумі, підвіску було вдосконалено, а адаптивна регульована підвіска (AVS) тепер має до 650 різних режимів роботи.

  • Допомога та підтримка при керуванні автомобілем

    Система безпеки Lexus Safety System + підтримує Вас під час керування автомобілем. Вона допомагає Вам залишатися у смузі руху завдяки системі Lane Keep Assist, безпечно рухатися у потоці автомобілів завляки адаптивному круїз-контролю та передбачати небезпечні ситуації з іншими учасниками дорожнього руху завдяки системі передаварійної безпеки PCS. За потреби система безпеки навіть самостійно може вжити потрібних заходів.

  • Комплектація F SPORT

    Для іще більш яскравих вражень від керування, Ви можете обрати новий NX у комплектаці F SPORT, яка має ексклюзивною радіаторною решіткою з чорним покриттям, удосконалену підвіску,оздоблення салону F SPORT та виразні легкосплавні колісні диски.

ДОСТУПНІ КОЛЬОРИ

Перегляньте як Lexus NX виглядатиме в певному кольорі кузова.

Configure your car

Натисніть машину, щоб повернути

Executive+ / Чорний лак

СТВОРІТЬ СВІЙ NX

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ NX

Як заворожливо виливається із тигля розплавлений метал, так NX гармонійно пливе міським ландшафтом. Оснащений інтуїтивними технологіями для максимально комфортного керування автомобілем, він несе красу у кожній деталі: від оздоблених шкірою сидінь до акустичної системи преміум-класу.

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ NX

Модель, що представлена на фотографії, не завжди збігається з моделями, які є в наявності у дилерів в Україні.

СТВОРІТЬ СВІЙ NX

Next steps

ОФІЦІЙНІ ДИЛЕРИ LEXUS

ВІДЧУЙТЕ СЕБЕ ЗА КЕРМОМ

СТВОРІТЬ СВІЙ NX

ІНШІ МОДЕЛІ НАШОГО РЯДУ

  • RX

    ВИШУКАНИЙ КРОСОВЕР БІЗНЕС-КЛАСУ

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою
  • IS

    СПОРТИВНИЙ СЕДАН ПРЕМІУМ-КЛАСУ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • GS

    МІСТКИЙ СЕДАН З ХАРАКТЕРОМ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • ES

    ВИТОНЧЕНИЙ CЕДАН БІЗНЕС-КЛАСУ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • LS

    НОВИЙ ФЛАГМАНСЬКИЙ СЕДАН

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою
  • GX

    ПОЗАШЛЯХОВИК КЛАСУ «ЛЮКС»

    Доступний з бензиновим двигуном
  • LX

    ЛЕГЕНДАРНИЙ ФЛАГМАН ПОЗЯШЛЯХОВИКІВ

    Доступний з бензиновим або дизельним двигуном
  • RC

    ЕЛЕГАНТНЕ СПОРТИВНЕ КУПЕ

    Доступний з бензиновим двигуном
  • LC

    ФЛАГМАНСЬКЕ КУПЕ

    Доступний з бензиновим двигуном або гібридною силовою установкою