This version of the page http://domik.kontrakty.ua/uk/ (213.95.148.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-09. The original page over time could change.
DOM.RIA™ — вся нерухомість України. Продаж і оренда будь-якої нерухомості.
DOM.RIA на TV
Розширений пошук
(0)
Дякуємо! Ваша заявка прийнята. Координатор "Перевірених квартир" DOM.RIA зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Інспектор RIA перевірить Вашу нерухомість,
зробить панорамне фото 360° і додасть пропозицію на сайт
Викликати Інспектори RIA для перевірки нерухомості.
Натисніть кнопку «Викликати інспектора», протягом 5 хвилин вам зателефонує координатор і уточнить зручний час і деталі перевірки. Інспектор RIA перевірить Вашу нерухомість, зробить панорамне фото 360° і Ваше оголошення з'явиться на сайті зі статусом «Перевірене оголошення».
Перевірені квартири $ €
11:08
Купівля
Продаж
USD
27.16 
27.22 
EUR
31.46 
31.54 
За даними kurs.com.ua
Нерухомість України на мапі
DOM.RIA рекомендує:

Приєднуйтесь до затишної спільноти DOM.RIA

Запрошуємо

в офіційну спільноту
DOM.RIA у Facebook

Приєднатись
Facebook Twitter Google+ Instagram
DOM.RIA – сайт, де продається і здається в оренду перевірена нерухомість по всій Україні. Оголошення з продажу новобудов від будівельних компаній та вторинної нерухомості від агентств та приватних осіб.
Основним направленням розвитку є перевірений ринок нерухомості в Україні, саме тому, наші інспектори особисто фотографують кожну кімнату і види з вікон, роблять панорамні фото 360, перевіряють адресу, метраж і ціну квартир.
Позиція сайту досить проста - ми надаємо майданчик, а ви вже самі вирішуєте, як його використовувати, але можливості досить прості і зрозумілі. Для тих, хто вперше має діло з нерухомістю - ми створили каталог агентств нерухомості зі списком ріелторів - саме ці спеціалісти допоможуть вам з пошуком або продажем вашого майна. А якщо ви все ж таки вирішили самостійно знайти житло своєї мрії, то вам стане у нагоді інтерактивна карта з детальною інфраструктурою вулиць і будинків, що продаються або здаються в арену.
Ми створили розділ новини ринку нерухомості, щоб ви змогли завжди бути в курсі усіх останніх подій, а цікаві і корисні статті стануть вам у нагоді при купівлі/продажу квартир чи будь-якої іншої нерухомості.
×
вгору