This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=7 (213.160.144.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-04. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Нова рекламна кампанія ТМ «Біла лінія» – Якість та безпеку підтверджено «Добрим знаком»
19 червня 2015
З 20 червня на телеканалах СТБ, ICTV, Новий Канал, М1, М2, QTV стартує нова рекламна кампанія ТМ «Біла лінія» в рамках підтримки національної кампанії якості та харчової безпеки «Добрий знак». Відомі телеведучі Ігор Кондратюк та шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво власним прикладом показують, як обирати якісні та безпечні продукти, і чому варто робити свій вибір на користь продуктів з «Добрим знаком». ТМ «Біла лінія» розповість телеглядачам про те, що однією із перших отримала право використовувати знак якості та безпеки. Весь асортимент ТМ «Біла лінія» у січні 2015 року, пройшовши ретельні перевіркі в європейських лабораторіях, отримав відзнаку «Добрий знак».
Дізнатися більше...
Відео
«ТЕРРА ФУД» презентував нові експортні категорії на міжнародній виставці Jordan FOOD Exhibition 2015
12 червня 2015
9-13 червня 2015 року компанія «ТЕРРА ФУД», лідер з виробництва молочної продукції в Україні, бере участь у головній продовольчій виставці Йорданії – «Jordan Food Exhibition 2015». На виставці «ТЕРРА ФУД» представляє офіційний дистрибутор в Йорданії – Al-Farah International For Food Security Co.
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» підтримала маленьких вінничанок на фестивалі «Міні міс Вінниця 2015» та «Міні модель Вінниця 2015»
05 червня 2015
2 червня у Вінниці, в театрі ім. М.К. Садовського, втретє відбувся щорічний фестиваль талантів та краси «Міні міс Вінниця 2015» та «Міні модель Вінниця 2015». Цього року ТМ «Ферма» підтримала юних вінничанок та стала генеральним спонсором фестивалю. Додатково ТМ «Ферма» запровадила власну номінацію «Міс чарівність» та нагородила найчарівнішу вінничанку цінним подарунком та дипломом.
Дізнатися більше...
Якість та безпеку продукції «ТЕРРА ФУД» підтверджено міжнародною сертифікацією Халяль (HALAL)
04 червня 2015
Центр Досліджень та Сертифікації Халяль «Альраід» підтвердив відповідність молочної продукції «ТЕРРА ФУД» ісламським канонічним нормам (продукція не містить заборонених в Ісламі речовин). Тепер мусульмани у всьому світі можуть з упевненістю споживати молочну продукцію, вироблену на підприємствах Групи компаній «ТЕРРА ФУД». Міжнародну сертифікацію Халяль (HALAL) отримали виробничі майданчики «ТЕРРА ФУД»: «Білоцерківський молочний комбінат», «Решетилівський маслозавод», «Тульчинський маслосирзавод», які виробляють продукцію в категоріях: UHT milk, UHT cream, Soft cheese, UHT yogurts, Blended butter.
Дізнатися більше...
Плавлені сири за ДСТУ – ідеї для сніданку від ТМ «Ферма» знову на телеканалах України
03 червня 2015
ТМ «Ферма» продовжує рекламну підтримку асортименту плавлених сирів, виготовлених за Державним стандартом України. Вже вдруге цього року бренд розповість українцям про смачну ідею для сніданку з натуральними та якісними плавленими сирами. Рекламна кампанія розпочнеться 6 червня на провідних телеканалах України.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» розширює кордони експорту на міжнародній виставці Africa`s Big Seven
29 травня 2015
«ТЕРРА ФУД», лідер з виробництва молочної продукції в Україні, продовжує розширювати географію експорту. У червні компанія прямує до Африки на щорічну масштабну продовольчу виставку «Africa’s Big Seven», яка відбудеться 21-23 червня 2015 р. в Йоганнесбурзі, Південно-Африканська республіка. Запрошуємо до стенду компанії у виставковий центр Gallagher Convention Centre, павільйон Hall 2, український сектор, місце А20.
Дізнатися більше...
ТМ «Тульчинка» – партнер фестивалю «Журналістська весна – 2015. З надією на мир»
26 травня 2015
26-30 травня 2015 року, за підтримки ТМ «Тульчинка», відбудеться традиційний щорічний фестиваль Інституту журналістики Київського національного університету ім Т.Г. Шевченка «Журналістська весна - 2015. З надією на мир».
Дізнатися більше...
Понад 12 тисяч людей провели солодкий вихідний з ТМ «Тульчинка»!
18 травня 2015
17 травня відбулася найсолодша подія цієї весни – п’ятий щорічний благодійний фестиваль випічки «Благофест». Фестиваль проходив у Києві, у парку ім. Т.Г. Шевченка, та зібрав понад 12 тисяч відвідувачів. ТМ «Тульчинка», генеральний партнер заходу, влаштувала справжнє кулінарне свято для кожного гостя!
Дізнатися більше...
ТМ «Тульчинка» запрошує в неділю на солодкий вихідний – 17 травня з 12:00, парк ім. Т.Г. Шевченка (Київ)
14 травня 2015
У неділю, 17 травня, з 12:00 до 20:00 у парку ім. Т.Г. Шевченка (Київ, вул. Володимирська, 60) відбудеться найсолодша подія цієї весни – п'ятий щорічний сімейний благодійний life-style фестиваль України «Благофест». Генеральним партнером фестивалю стала торговельна марка «Тульчинка».
Дізнатися більше...
Співробітник «ТЕРРА ФУД» Анна Розум підкорила напівмарафон Kyiv Half Marathon
28 квітня 2015
26 квітня в Києві відбувся 5-ий щорічний Київський напівмарафон Kyiv Half Marathon – масштабний спортивний захід світового рівня. Найдовшу дистанцію напівмарафону в 21 км підкорила співробітниця департаменту маркетингу «ТЕРРА ФУД» – Анна Розум. Анна вже вдруге бере участь у Kyiv Half Marathon, здолавши цього року дистанцію 21 км за 2 години 26 хвилин.
Дізнатися більше...