ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Екологічно безпечний, економічно ефективний, інноваційний автомобіль класу люкс. Службовий автомобіль, такий же високопродуктивний, як Ваш бізнес, що є найбільш розумною альтернативою дизельним автомобілям.

РОЗУМНИЙ ВИБІР

Насолоджуватися ефективністю використання пального, високотехнологічними системами допомоги водієві або дизайном та технікою майстрів Такумі можуть не лише приватні особи. Враховуючи продуктивність та інноваційність Lexus, придбання гібридного автомобіля Lexus є розумним вибором для будь-якого бізнесу.

  • ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ БІЗНЕСУ

    ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ ДО ЗНИЖЕННЯ ВИКИДІВ

    Гібридна серія Lexus Hybrid є розумним шляхом виконання зобов'язань Вашого бізнесу щодо зниження викидів вуглецю. Шляхом зниження шкідливих викидів наша прогресивна технологія вносить зміни до місцевого та глобального забруднення навколишнього середовища, і сприяє покращенню чистоти повітря Вашого міста.

  • ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ БІЗНЕСУ

    ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ ДО ФІНАНСОВОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ

    Інноваційна технологія гібридного автомобіля Lexus і перевірена ефективність використання пального сприяють мінімізації роботи та економії фінансів.

    Гібридний автомобіль Lexus нічим не відрізняється від автомобілів, які працюють на одному виді пального, крім того, що він надає додаткові переваги. Ви можете розраховувати на виняткову надійність Lexus без додаткових витрат на обслуговування і діагностику гібридної системи автомобіля, оскільки вони є частиною сервісних послуг.

    Гібридний автомобіль забезпечує не лише ефективність використання пального, він також може позитивно вплинути на підсумкові показники Вашого бізнесу. Протягом трьох років застосування гібридного автомобіля він може забезпечити економію коштів компанії на податки та заощадити персональні кошти й витратні матеріали.

    Перехід на гібридний автомобіль Lexus може стати для Вашої компанії чудовою інвестицією.

  • ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ БІЗНЕСУ

    ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ ДО БУДЬ-ЯКИХ ВИКЛИКІВ

    Отримайте вишуканий засіб пересування. Наше подвійне джерело потужності забезпечить оперативну і надійну потужність на дорозі та більш плавне переміщення на великі відстані.

    Наш ефективний спосіб використання пального, що застосовується у всій серії гібридних автомобілів Lexus, дозволяє досягти зниженого рівня шуму в салоні, комфортного для відпочинку та концентрації – усе це відповідає суворим стандартам техніки майстрів Такумі.

    Таким чином, забезпечивши собі найкращі умови для міркувань під час руху автомобіля, Ви прибудете на важливу зустріч сповнений новими силами та з готовністю до будь-яких викликів.

ПОЗНАЙОМТЕСЯ З СЕРІЄЮ ГІБРИДІВ

Відкрийте для себе всю серію гібридів Lexus для бізнесу, яка надає Вам можливість найбільшого вибору серед усіх виробників автомобілів класу люкс.

ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

ВИТОНЧЕНА РОЗКІШ

Найвища майстерність – це правило стосується не лише оздоблення, воно є основним принципом нашого ставлення до абсолютного якості. Наші майстри Такумі поєднують традиційні методи із сучасними технологіями на кожному етапі виготовлення, починаючи з формування витонченого, орієнтованого на ефективність шасі, і закінчуючи виконаним вручну внутрішнім оздобленням та інтер'єром, які в рівній мірі забезпечують бездоганну якість кінцевого продукту.

Наші інтелектуальні системи безпеки Lexus Safety System + і Lexus Safety System + A забезпечують інноваційну, за останнім словом техніки, підтримку водія, аналізуючи інформацію щодо стану дороги та намірів водія для гарантування максимального контролю, упевненості і комфорту під час керування.

Упевненість для будь-якої компанії або керівника автопарку.

ДІЗНАЙТЕСЯ БІЛЬШЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ LEXUS

Next steps

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ ПЕРЕВАГИ КЕРУВАННЯ ГІБРИДНИМ АВТОМОБІЛЕМ

ПЕРЕВАГИ У КЕРУВАННІ ГІБРИДНИМ АВТОМОБІЛЕМ

ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ