This version of the page http://te.20minut.ua/Vystavky (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-28. The original page over time could change.
Виставки у Тернополі - куди пійти у Тернополі на вихідних - 20 хвилин Тернопіль

Виставки

Експерименти з формою та матеріалами покажуть у «Бункермузі»

Космічні полотна від художниці-рокера

Зазирнути в «Очі Всесвіту», побувати «Під покровом ночі», побачити «Галактики» та помандрувати космосом дозволить виставка...

Сапфірове весілля Ганна і Богдан Ткачики відзначили родинною виставкою

Виставку живопису знаних тернопільських митців Ганни та Богдана Ткачиків, а також їхньої доньки Соломії Ткачик-Паланіцької...

У 16 років – дві персональні виставки

Творчість юної тернопільської художниці Христини Ковальчук вважають четвертим виміром, а про дівчину кажуть, що вона бачить...

«Українська душа» надчутливої художниці Олесі Гудими

Її картини – на обкладинках престижних журналів, у приватних колекціях в різних куточках світу. Мати 4 дітей Олеся Гудима...

У Тернопіль привезли котів навіть з-за кордону. Ціна одного - 500 Євро

Міжнародна виставка котів «Цвіт папороті» стартувала сьогодні, 16 червня в ПК «Березіль». Люди з усіх куточків України та навіть інших країн демонструють своїх чотирилапих улюбленців.   Тернополяни можуть придбати собі породистих тварин, або отримати рекомендації з питань, які їх цікавлять. Учасники виставки також надають консультації по догляду за котами.

Фрагменти відшитих борщівських сорочок показали юні моделі

Помилуватися досхочу красою автентичних і сучасних борщівських сорочок, поспілкуватися з майстринями, послухати пісні, насолодитись особливим танцем сьогодні мали змогу усі, хто завітав в Український Дім «Перемога» на презентацію Всеукраїнського  вишивального проекту «Відродження борщівської сорочки». Найочікуванішим моментом заходу став перформанс від колективу модельного агенства Katrin models management, коли юні моделі вийшли на сцену із відшитими фрагментами автентичних борщівок. 

Її картини на обкладинках відомих журналів та у приватних колекціях. У Тернополі відкрили виставку робіт Олесі Гудими

Музика Моцарта у виконанні струнного квартету у поєднанні з особливою енергетикою картин молодої тернопільської художниці Олесі Гудими створювали богемну атмосферу у день відкриття персональної виставки «Українська душа». Побачити результат восьмирічної праці мисткині у Тернопільський обласний художній музей завітало чимало шанувальників її таланту.

Тернопіль стане центром борщівської вишивки

Презентація Всеукраїнського вишивального проекту «Відродження борщівської сорочки» відбудеться 2 червня о 12.00 в Українському Домі «Перемога»

Він був авторитетом навіть для атеїстів. У Тернополі відкрили виставку в пам'ять про Любомира Гузара

Виставку, присвячену світлій пам’яті покійного глави Української Греко-Католицької Церкви Любомира Гузара, відкрили в обласному державному архіві 30 травня. Відвідати виставку можна буде упродовж червня. 

«Мережана весна» від майстринь-берегинь

Понад 70 витинанок та чимала колекцію ляльок-мотанок представлені в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї на виставці Галини Дудар та Алли Шушкевич.

Ностальгія за тернопільським фарфором

У домівках тернополян і досі зберігається посуд з клеймом Тернопільського фарфорового заводу, при чому практично кожна річ має свою цікаву історію.

Сірникові орнаменти представив тернополянин у Торонто

Виставка Мар'яна Вархоліка "Сірникова Магія Вишиванки" відкрилась у музеї Шевченка в Торонто. Тернополянин представив 21 сірникову роботу. 

Тернополянам покажуть, який вигляд має несвідоме

Відкриття виставки львівського митця Ростислава Гарбара «ФІКсаЦІЯ» відбудеться у тернопільській галереї «Бункермуз» 18 травня о 19.00.

Возвеличує історію України на полотні

81-річний художник-філософ Юрій Чумак представив у Тернопільській бібліотеці №4 для дорослих «Етно-центр» персональну виставку картин «Чумацький шлях».

Свіжий випуск

№ 30 від 23 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up