This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-28. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

Вища на три голови: як зріст впливає на любов

Обіймайтеся і цілуйтеся! Психолог розповіла, як зберегти кохання на роки

Аби стосунки були гармонійними та успішними, закоханим варто знати 5 мов любові. Говорити компліменти, проводити час разом,...

Які продукти їсти, аби секс був гарячим

Афродизіаками є всі продукти, багаті на білок, для чоловіків надзвичайно корисне м'ясо. Жінкам допоможе їжа рослинного походження....

Пляжний екстрім, або чому стають нудистами

Море, сонце, пляж…Годин із кращих варіантів провести літню відпустку. Найбільш сміливі поціновувавачі морського екстріму...

Рольові ігри допоможуть урізноманітнити секс та освіжити стосунки

Як і побут, інтимне життя подружніх пар з роками стає одноманітним та нерідко передбачуваним. Одним із методів внести в нього...

За інтимні сцени на людях можуть виписати штраф

Охочі проявляти надмірну сексуальну близькість привселюдно – потенційні праворушники. За такі дії передбачена відповідальність, щоправда поки що – лише адміністративна, говорить начальник відділу комунікації поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

Інтим на людях: чим це загрожує тернополянам

Обіймашки, поцілунки, дотики та непристойні жести сексуального характеру у громадських місцях. У кожної пари – своя межа дозволеного в інтимному плані. А дехто взагалі втрачає контроль…

Говерла підкаже, чи варто одружуватись з людиною

Подорожувати разом не тільки пізнавально, а й весело. Солодкі спогади надихають закоханих на нові пригоди. Такої думки організатор туристичних мандрівок Галина Бучок.

Він і вона: як не втратити себе після розлучення

Якщо позаду лишився невдалий шлюб, потрібно зібратись із силами і рухатись далі. Щоб не «зависати» в минулому, варто знайти хобі чи вподобання. Якщо ще не все втрачено, експерти радять поборотися за сво стосунки.

На сайтах знайомств "сидять" альфонси, збоченці і навіть педофіли

Фейкові фото, ліниві залицяльники та непристойні пропозиції – це те, що здебільшого чекає на тих, хто наважиться шукати собі пару в Інтернеті. Хоча деколи віртуальна любов переростає і у серйозні стосунки.

Бюст на всі 100: як зробити жіночі груди більш апетитними

Ідеального розміру бюсту немає, у кожного свій смак. Розмір грудей залежить від спадковості та гормонального фону жінки. А от креми, мазі та навіть активні заняття в залі не вирішать проблему малого бюсту, хіба зроблять форми більш апетитними.

Як вибрати ідеальний день для весілля: прикмети, числа та поради священиків

Якщо один із партнерів вперто дотримується ритуалів при виборі дня чи місяця весілля, іншому краще поступитися та не насміхатися, кажуть психологи. Священики радять орієнтуватись на церковний календар, адже є періоди, коли пару не повінчають.

Як через танці партнери посилають сексуальні сигнали

Мова танцю наскільки багатогранна, що здатна розповісти про людину майже все. Партнери, які танцюють разом, стають ближче один до одного, викликають довіру та симпатію. Зрештою, танці дозволяють розслабитися та підвищити сексуальне лібідо.

Любов - це не зефір у шоколаді. Чому розпадаються пари

Розрив стосунків часто стається через неправильне розуміння любові. Фаза “хімії кохання” чи “зефірно-шоколадного” періоду є лише на початку стосунків. Далі, крім солодкого смаку, з’являються всі інші.

Де на тілі розташовані "гарячі" точки і як отримати задоволення без сексу

Щоб зрозуміти, чого жінка чи чоловік хоче в ліжку, корисно буде вивчити її/його ерогенні зони. Мова не лише про фізичне збудження, а й психологічне задоволення, яке виникає після інтимної близькості з коханої людиною.

Свіжий випуск

№ 30 від 23 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up