This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-28. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Чи повинні нардепи говорити винятково українською? (опитування)

Андрій Садовий: «Якщо об’єднати дві бідні громади, чи стануть вони багатими?»

Реформа децентралізації починає давати збій. Усе через те, що держава почала перекладати на міста фінансові навантаження.

На Тернопільщині надходять звернення про підкуп виборців ОТГ

Факт за статтею 160 ККУ – підкуп виборця розслідують правоохоронці Тернопільщини. Про ймовірне порушення виборчого законодавства...

Позиція «Самопомочі»: зберегти навчальну концепцію і приміщення за школою мистецтв

20 квітня на черговій сесії Тернопільської міської ради голосами більшості депутатського корпусу було прийнято рішення про...

На сесії розглянуть майже 200 земельних питань. А от мам обіцяють не чіпати

У п'ятницю, 16 березня, має відбутися чергова сесія міськради. Планують розглянути більше 211 питань. Конфліктних чи резонансних,...

Андрій Садовий: «Державна влада бачить у містах не партнерів, а структури, які повинні їй підпорядковуватись»

Поділитися власними кращими напрацюваннями та перейняти цікавий досвід інших міст – таке завдання проекту Ukraine Urban Talks, започаткованого Львівською міською радою.

Тернопільський нардеп хоче ввести відповідальність за публічний показ сексуальної орієнтації

Народний депутат Олег Барна вніс у Верховну Раду законопроект, що передбачає штраф за «публічний прояв сексуальної орієнтації».

Радикальний Півторак на сесії міськради підіграв свободівцям

Без політичних розбірок серед депутатів партії Олега Ляшка не обійшлося на сесії міськради 15 червня. Зокрема,  депутка Оксана Яциковська позбулась головування у постійній комісії з питань бюджету та піддалась публічному осуду зі сторони голови міськради та однопартійця. 

Навколишні села з Тернополем не об’єднуються

На останній сесії обласної ради вільних місць не було – ні на місцях, ні у проходах. Люди з навколишніх сіл прийшли відстояти своє право на добровільне об’єднання в громади. Об’єднатися з Тернопільською ОТГ захотіли села… Зборівського району.

play_circle_filled Радикал і свободівець на сесії Тернопільської облради не побилися, але люб’язностями обмінялися (відео)

ІІІ пленарне засідання 8-ї сесії Тернопільської обласної ради було б нудним і нецікавим без двох VIP-гостей, які, за столичною звичкою, не оминули нагоди обмінятися люб’язностями з трибуни облради. Радикал Ігор Мосійчук і свободівець Михайло Головко використали сесійну залу області для взаємних звинувачень.

photo_camera play_circle_filled Зміни до перспективного плану формування територіальних громад ухвалили (оновлено)

Реєстрація бажаючих потрапити на сесію обласної ради почалася сьогодні, 8 червня о 8.30. 

Андрій Грицишин: «Антикорупційний суд потрібен країні! Це питання не можна далі відкладати»

В Україні знову актуалізувалися розмови на рівні Президента про Антикорупційний суд. Минулого тижня Петро Порошенко висловив упевненість, що процес створення Антикорупційного суду буде завершено найближчим часом. Однак, це не перша подібна заява Президента, а віз і далі там.

Андрій Грицишин: депутати від Об’єднання «Самопоміч» найвідповідальніші у звітах перед виборцями

Депутати від Об’єднання «Самопоміч» показали найвищій результат у рейтингу звітування за власну діяльність перед виборцями. Такий результат був озвучений під час презентації результатів кампанії #Депутати_звітувати, яку ініціював рух «Чесно».

Андрій Грицишин: депутати від Об’єднання «Самопоміч» найвідповідальніші у звітах перед виборцями

Депутати від Об’єднання «Самопоміч» показали найвищій результат у рейтингу звітування за власну діяльність перед виборцями. Такий результат був озвучений під час презентації результатів кампанії #Депутати_звітувати, яку ініціював рух «Чесно».

За результатами сесії Тернопільської міськради: «Самопоміч» найактивніша

На сесії Тернопільської міської ради, що відбулася 20 квітня, фракція «Самопомочі» ініціювала і відстояла прийняття цілого ряду рішень щодо соціального захисту тернополян та збереження зелених зон міста.

Свіжий випуск

№ 30 від 23 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up