This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-28. The original page over time could change.
Новини культури, культурний відпочинок у Тернополі, де і як відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Долі переселенців зібрали у «Валізу»

Найдраматичніші історії 10 переселенців, котрі успішно реалізували себе, переїхавши в інші міста, працівники 12 тернопільських...

Фестиваль у розпалі: тернополяни ліплять горщики і переймають гончарне мистецтво

 26 гончарів з усіх куточків України  та гості з Білорусії і Америки завітали на фестиваль «Не святі горшки ліплять», який...

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Фестиваль «Файне місто», ІІ фестиваль гончарів «Не святі горшки ліплять», індійський сніданок, OPEN AIR, а також  фільми,...

Байкер купив мотоцикл, щоб фестивалити

Владислав Стасюк купив мотоцикл півроку тому для того, щоб їздити на різноманітні фестивалі. А на “Файному місті” він буде жити в саморобній палатці, яку він зробить з чохла свого байка.

Тернополян вчили створювати птахів з паперу

Майстер-клас з модульного орігамі провели в неділю, 15 липня в Науковій бібліотеці.

Як тернополяни проводять літо (опитування)

Вже минула середина літа і хтось відпочив уже, а дехто тільки планує це робити. Журналістка «20 хвилин» поцікавилась в тернополян, як вони проводять своє літо.

Читаю, бо мені це подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

У "Перемозі" - виставка картин, які рятують від буденності

Виставка картин «Водограй кольору і світла» просвітителя і художника Шрі Чинмоя представлена в Українському домі «Перемога». Відвідати її можна ще до 29 липня. Вхід вільний. 

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Breeze Open Air, вечірка «Субота посеред літа», «Йога-сніданок», майстер-клас «Як позбутися негативного впливу дитячих образ на доросле життя», а також  фільми, виставки і вистави чекають тернополян цими вихідними, 14-15 липня.

Як стати успішними тут і зараз, тернополянам розкаже 23-річна Олександра Струмчинська

Як завжди бути впевненим у собі та своїх силах та як рости й розвиватися, розкажуть тернополянам 28 липня у «Koza Bar», початок о  5 ранку.

Ділових жінок у Тернополі запрошують на ранкову каву

За чашкою кави ділові жінки Тернопілля будуть обмінюватись досвідом, знайомитись та розмовляти про секрети успіху. Відбудеться захід 25 липня з 10.00 до 12.00 у ресторані «Тернопіль» на вул. Замковій, 14.

«Головне - мати горнятко, а решта знайдеться». Що брати з собою на фестиваль

Вже через тиждень стартує один з найвідоміших фестивалів України - "Файне місто". Що треба брати, а що буде зайвим у вашому наплічнику, розповіли «фестивальники» з досвідом та організатори.

Американці зняли фільм про подружжя з Тернополя

Презентація доброчинного соціального проекту «Де живе українська» відбувся в неділю, 8 липня, у ТРЦ «Атріум».

Свіжий випуск

№ 30 від 23 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up