This version of the page http://univd.edu.ua/uk (194.28.84.228) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-27. The original page over time could change.
Харківський національний університет внутрішніх справ
"Знання. Закон. Честь."
Харківський національний університет внутрішніх справ
Україна, м. Харків, пр. Льва Ландау, 27    (057) 7398-181    odin.univd@gmail.com
Про ХНУВС Наглядова рада ХНУВС Розклад занять ХНУВС Доступ до публічної інформації та звернення громадян Підрозділи університету Державні закупівлі Наукова діяльність Спеціалізовані вчені ради Міжнародна діяльність Науковці та їх роботи Видавнича діяльність Запобігання корупції База відпочинку "Янтарна" Університет культури Дистанційне навчання у ХНУВС Рада ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону Ліцей "Правоохоронець" Корисні посилання Телефон довіри Фінансова звітність Громадська організація "Об`єднання ветеранів ОВС ХНУВС" Фотогалерея Діти про права людини Пам'ятні дати
Калейдоскоп

Сторінка пам`яті
Наше відео
Служимо Закону
Наукові фахові видання ХНУВС
Кримінологічна асоціація України
Кафедра військової підготовки
Я маю право
Інституціональний репозитарій ХНУВС
Бібліотечний портал університету
Підготовче відділення
Вийшов друком Академічний курс з кримінології

Вийшов друком підручник «Кримінологія. Академічний курс», підготовлений колективом авторів за загальною редакцією начальника кафедри кримінального права і кримінології Харківського національного університету внутрішніх справ доктора юридичних наук, професора, заслуженого працівника освіти Олексія Литвинова.

В академічному курсі на основі сучасних наукових підходів до структури та змісту кримінологічних знань розглядаються предмет, система, методологія та історія кримінології, а також завдання й перспективи її розвитку.

ОГОЛОШЕННЯ

Харківський національний університет внутрішніх справ відповідно до Законів України «Про освіту» та «Про вищу освіту» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.

 

 

 

Шановні курсанти-першокурсники!

У Харківському національному університеті внутрішніх справ з 16 по 30 серпня 2018 року буде проведено табірний збір. Для проходження табірного збору вам обов’язково необхідно прибути до університету 15 серпня 2018 року до 16.00.

 

До уваги! ХНУВС оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників по Сумській філії

Харківський національний університет внутрішніх справ відповідно до Законів України "Про освіту" та "Про вищу освіту" оголошує конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників по Сумській філії.

До уваги першокурсників!

Повідомляємо, що слідкувати за актуальними новинами та подіями, які відбуваються у Харківському національному університеті внутрішніх справ, можна не тільки на офіційному сайті навчального закладу, але й у соціальних мережах FacebookTwitterInstagramYouTube.

 

Ректор університету привітав молодь із вступом до вишу

Відбулася зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з ректором навчального закладу генералом поліції третього рангу, доктором юридичних наук, професором Валерієм Сокуренком з абітурієнтами, які успішно пройшли випробування і зараховані на перший курс університету.

Проректору університету Михайлу Бурдіну присвоєно спеціальне звання – полковник поліції

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко від імені колективу університету поздоровив проректора навчального закладу доктора юридичних наук, професора Михайла Бурдіна з присвоєнням чергового спеціального звання – полковник поліції та вручив погони. 

 

Ректор поздоровив випускників кафедри військової підготовки університету зі складанням Військової Присяги

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко поздоровив випускників кафедри військової підготовки із завершенням навчання та складанням Військової Присяги на вірність Українському народу.

 

На сайті Харківського національного університету внутрішніх справ оприлюднені рейтингові списки вступників

Увага!

На сайті Харківського національного університету внутрішніх справ оприлюднені рейтингові списки вступників.

Триває реєстрація вступників в електронних кабінетах

Триває прийом заяв через електронні кабінети від абітурієнтів для вступу на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб.

Оголошення

До уваги!

З 1 січня 2016 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ змінено реквізити.