This version of the page http://www.marykay.ua/uk-ua/about-mary-kay (23.59.120.72) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-25. The original page over time could change.
Про компанію «Мері Кей»

Чим живе компанія "Мері Кей" в Україні та світі

Святкуючи 55-річчя, компанія «Мері Кей» входить в Топ-3 Найбільш респектабельних компаній США за версією Reputation Institute. Компанія також потрапила в топ-10 найкращих брендів з догляду за шкірою і топ-15 найкращих брендів з декоративної косметики в світі (Euromonitor International).
Компанія Mary Kay® посіла ТОП-5 місце у світовому рейтингу компаній з прямих продажів, піднявшись з минулорічної 6-ї сходинки завдяки своїм продажам.
Продукція компанії «Мері Кей» представлена у майже 40 країнах світу. 

Ця унікальна історія успіху почалася 55 років тому, коли Мері Кей Еш створила свою компанію Mary Kay Cosmetics. Компанія «Мері Кей» і сьогодні наслідує головним заповітам Мері Кей Еш - надихати, допомагати і надавати жінкам можливості для досягнення найбільших успіхів.

Мері Кей Еш створила свою Компанію на основі Золотого Правила і надавала особливого значення можливості віддавати. Саме тому кожного дня компанія «Мері Кей» реалізує свою місію - Покращувати життя жінок і дітей в усьому світі.


Відео про бізнес з Mary Kay®

Останні новини

Отримувати стрічку новин
Компанія Mary Kay Inc. увійшла в список Forbes як кращий роботодавець!

Forbes в партнерстві з маркетинговою компанією Statista провели опитування серед 30 000 американців, що працюють на підприємствах з не менш ніж 1000 співробітниками.

Mary Kay® отримала нагороду від американської Асоціації прямих продажів

Чудові новини! Цього року Компанія «Мері Кей» отримала нагороду «Інноваційний продукт» від Асоціації прямих продажів в США за Розчинні смужки для покращення текстури шкіри з вітаміном С TimeWise® Vitamin C Activating Squares.

Подивитися всі