This version of the page http://rurik.com.ua/code-of-conduct.html (77.87.197.38) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-24. The original page over time could change.
Кодекс ділової етики
Головна
Кодекс ділової етики
Кодекс ділової етики НРА "РЮРІК"

 

Кодекс розроблений на основі Кодексу засад діяльності рейтингових агентств, затвердженого Технічним комітетом Міжнародної Організації Регуляторів Фондового ринку (IOSCO) у строгій відповідності до чинної української нормативно-правової бази в сфері рейтингування. Нова редакція Кодексу НРА «Рюрік» врахувала також вимоги Положення ЄС №1060/20 «Про кредитно-рейтингові агентства» щодо нагляду за діяльністю рейтингових агентств, які було запроваджено наприкінці 2009 року.

Кодекс визначає основні засади ділової етики НРА «Рюрік», що імплементовані в усі виробничі процеси та є підґрунтям для внутрішнього контролю і регулювання діяльності Агентства. Кодекс ділової етики носить рекомендаційний характер та регламентує діяльність співробітників Агентства, які зобов’язані дотримуватись вимог, що визначені у даному Кодексі. Агентство виконує вимоги Кодексу незалежно від особливостей співробітництва з конкретним Клієнтом, притримуючись єдиних стандартів для всіх об’єктів рейтингування.

Кодекс поєднує принципи, що стосуються трьох важливих складових діяльності Агентства, а саме: якість та чесність рейтингового процесу, незалежність та запобігання виникненню конфлікту інтересів, а також відповідальність перед емітентами та інвесторами.


Завантажити «Кодекс ділової етики Національного рейтингового агентства «Рюрік»

 

 


Про агенство

Кредитні рейтинги

Рейтингування

Дослідження