This version of the page http://pravda.if.ua/news-138524.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-24. The original page over time could change.
Правда.if.ua — «Секс і нічого особистого»: актор з Івано-Франківська зіграє головну роль у фільмі за сценарієм Сергія Притули (фото)

«Секс і нічого особистого»: актор з Івано-Франківська зіграє головну роль у фільмі за сценарієм Сергія Притули (фото)

Tweet

Актор Івано-Франківського обласного драматичного театру імені Івана Франка Роман Луцький отримав головну роль у романтичній комедії.

 

Не так давно Роман виконав роль богатиря Олешко в першому Українки фентезі «Сторожова застава». Наступний проект Романа — романтична комедія «Секс і нічого особистого».

Це проект компанії Star Media і створюється за підтримки Держкіно (переміг в десятому конкурсі кінопроектів агентства і отримає фінансування в розмірі 13 млн грн), це адаптація канадського формату My Awkward Sexual Adventure. В написанні сценарію якої брав безпосередню участь Сергій Притула. Продюсирують картину Влад Ряшин та Юрій Мінзянов, режисер – Ольга Ряшина, знімати планують у Львові та Празі, — йдеться на сайті Медіаняня.

Прем’єра фільму «Секс і нічого особистого» відбудеться 14 лютого 2019 року.

Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківську відбувся кастинг акторів на ролі у нових українських фільмах — відома кастинг-директорка Алла Самойленко шукала тут акторів для ліричної комедії “Секс і нічого особистого”.

Фільм апробований впродовж кількох років, пройшов експертну комісію. Це блискучий матеріал, з добре написаними діалогами. На мій погляд, це стовідсотково кіно-театральний хіт, який в потенціалі може зібрати дуже велику аудиторію, — зазначила Алла Самойленко

 


14 грудня 2017, 19:57  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Фоторепортаж:
“Шекспір проти Шиллера”: в Івано-Франківському театрі відбувся двобій персонажів з різних епох (фото+відео)
15 грудня 2017, 8:02
Матері дітей-інвалідів хочуть, щоб влада Франківська збільшила їм допомогу
15 грудня 2017, 6:39
Юній прикарпатці необхідна допомога у боротьбі з раком
15 грудня 2017, 2:25
Вони врятували світ: у Франківську вшанували пам’ять героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС (фоторепортаж)
15 грудня 2017, 1:09
У Франківську урочисто відсвяткували шосту річницю проголошення Митрополії (фото)
15 грудня 2017, 0:15