This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-23. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

У "Старому парку" хлопці напали та пограбували 21-річного тернополянина

Матір, яка до півсмерті побила дворічного сина, зараз із молодшим у райлікарні

Нагадаємо, про побиття дворічного хлопчика із села Криволуки Чортківського району, правоохоронцям повідомили медики, які...

Увага! Шахраї знову атакують ПриватБанк: клієнтів попередили про нову схему

Фахівці кібербезпеки ПриватБанку повідомили про появу в Україні нової шахрайської схеми з використанням підроблених листів...

У чоловіка в парку тернополянин викрав телефон

В одному із парків Тернополя чоловік виявив відсутність засобу зв’язку, який зберігав в легкодоступному місці. У крадіжці він...

На Тернопільщині працювала нелегальна заправка. Ціни були нижчі, ніж на легальних АЗС

Поліцейські Збаражчини припинили діяльність нелегальної заправки. Не маючи ні свідоцтва підприємця, ні ліцензії на здійснення...

У Тернополі жінка мала отримати рейсовим автобусом посилку і втратила 25000 грн

У Тернополі жертвою шахраїв стала жителька Збаразького району. Жінці 18 липня з Бучача через кермувальника рейсового автобуса передали медичний прилад вартістю 25 тисяч гривень.

Чоловік поцупив з кіоску цигарки на 800 гривень

22-річний хлопець у Борщові вкрав 27 пачок з місцевого МАФу. Свій вчинок він виправдав бажанням закурити.

На території піщаного кар’єру у Кременці знайшли тіло 26-річного чоловіка

У поліції кажуть – слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. За попередньою версією слідства, це було самогубство

Тернопільський таксист був посередником у шахрайській схемі

На лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки Почаєва про те, що вона передала гроші невідомій особі. Молода жінка почала наздоганяти той автомобіль, але їй це не вдалося. За допомогою звернулися до поліцейських.

На Тернопільщині мати передавала синові у в’язницю наркотики

Нарковмісний препарат намагалися передати ув’язненому, який перебуває в слідчому ізоляторі Чорткова. Таблетки білого кольору з надписом В8 виявили працівники ізолятора.

На Тернопільщині мати трьох дітей, захищаючись, вбила співмешканця

Розпивання алкогольних напоїв закінчилось вбивством.  Нещастя трапилось на Бережанщині.

На «Бамі» вночі розібрали машину

Зловмисники вкрали з машини бампер, передню решітку та фари. Про ситуацію, яка трапилась близько опівночі у вівторок, 17 липня, редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ольга.

Дворічний Михайлик, якого побила мати, у важкому стані. Ще одна дитина горе-матері у райлікарні

Дворічний Михайлик із села Криволука Чортківського району, зараз у реанімації обласної дитячої лікарні. Хлопчик у важкому стані.  У селі, де проживає мати, розповіли, що жінка побила ще одну свою дитину, хлопчика Федора, якому нещодавно виповнився рік. Він зараз у районній лікарні. Всього у жінки п’ятеро дітей.

У Тернополі хитрі злодії викрали у водія 35000 грн

14000 гривень, 760 доларів, паспорт громадянина України, водійське посвідчення, техпаспорт на автомобіль та банківські картки – усе це втратив через власну безпечність та неуважність житель Тернополя. Гроші та документи у чоловіка витягнули з автомобіля.

На Тернопільщині "поліцейський" вимагав 8000 доларів

Вісім тисяч доларів вимагали невідомі від мешканки села Старий Почаїв Кременецького району.

Свіжий випуск

№ 29 від 16 липня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up