This version of the page http://k-z.com.ua/fotoreportazh (104.28.4.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-22. The original page over time could change.
Фоторепортаж - Конфликты и законы
  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Фоторепортаж

Уже понад 2 місяці нашого протесту влада замість того, щоб вислухати людей і виконати ці прості вимоги, займається дискредитацією, залякуванням, фальсифікацією кримінальних справ та арештами.

При цьому вони демонстративно ігнорують протести і намагаються подавати це як дрібний особистісний конфлікт між Петро Порошенко та Mikheil Saakashvili. - А насправді ж це конфлікт двох світоглядів, ідеологій і підходів до того, як має розвитися держава.

«Від Інститутської і аж до КМДА - це те, на що вистачило батареї мобільного на холоді. Люди ж тягнулися від Бесарабки», - повідомив на своїй сторінці ФБ Дмитро Наталуха. «Хлопці з Укрправди, ви про це говорили, що тут всього 3 тисячі людей?» - написав Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбук.

Влада, яка прийшла до влади на крові народу, сьогодні захищає себе від цього ж народу парканами – з металевих решіток, металошукачів, загонів поліції і Нацгвардії. Хтось очікував, що буде інакше? Це «життя по-новому»!? Це «життя за парканом»!

«Верховна Рада охоплена чи захоплена? Хоча зелений колір жилетів гарно вписується у вересневі барви парку... Пленарний день під охороною», - прокоментувала появу Нацгвардійців навколо парламенту керівник прес-службу ВРУ Iryna Karmeliuk.

«Співробітники бурштинської ТЕС перекрили дорогу і вимагають повернути державі підприємство друга Порошенка і попутника революції Луценко Ахметова», - пише на своїй сторінці Фейсбук нардеп Ігор Луценко з посиланням на сторінку Андрія Хартановича.

Гороскопи

Овен

Телец

Близнецы

Рак

Лев

Дева

Весы

Скорпион

Стрелец

Козерог

Водолей

Рыбы
Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

21.07.2018 22:32

​Крымо-военной базе не нужны ни стадионы, ни университеты

21.07.2018 21:13

​На столичній Оболоні правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у крадіжках з автомобілів

21.07.2018 21:03

​Минулої доби противник 29 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ

21.07.2018 20:16

​У тимчасових притулках в Ідлібі розміщено 1500 евакуйованих сирійців

21.07.2018 19:37

​США не підтримують організацію так званого референдуму в окупованій частині України

20.07.2018 20:18

​Протягом минулої доби в результаті обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав

20.07.2018 19:15

​Заява голови Комітету НМПУ щодо реакції міжнародних партнерів на заборону в’їзду в Україну очільнику СЖР

20.07.2018 17:04

​У Сенаті США пропонують автоматично вводити санкції проти росії у разі втручання у вибори

20.07.2018 16:50

​На хабарі у 130 тис грн викрито посадовця райдержадміністрації в Миколаївській області

Найбільш напруженою в районі ООС залишається ситуація навколо населеного пункту Мар’їнка, де противник активізував вогневий вплив та діяльність диверсійно-розвідувальних груп

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

Которому из силовых ведомств Украины Вы доверяете больше всего?

Результаты
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2018.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.