This version of the page http://kbp.aero/pass/reg/ (31.28.162.187) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-07-19. The original page over time could change.
Реєстрація на рейс — Аеропорт Бориспіль
  • EN
  • RU

Для людей з вадами зору

Звичайна версія сайту

Реєстрація на рейс

Реєстрація на міжнародні рейси здійснюється на 3-му рівні терміналу D (стійки реєстрації 1-60).

Реєстрація на рейси по Україні здійснюється на 2-му рівні терміналу D (стійки реєстрації 62-76).

Тривалість реєстрації встановлюється авіакомпанією. Зазвичай реєстрація на рейси розпочинається за 2 години та закінчується за 40 хвилин до часу відправлення рейсу за розкладом.

Якщо Ви прибудете до місця реєстрації після закінчення реєстрації або з’явитесь без необхідних документів для подорожі, то перевізник може не допустити Вас до подорожі та анулювати бронювання, щоб не затримувати рейс.

Для проходження реєстрації при собі необхідно мати квиток, оформлений відповідним чином, та документ, що посвідчує особу пасажира (для громадян України — паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон; проїзний документ дитини; дипломатичний паспорт України; службовий паспорт України; посвідчення особи моряка; посвідчення члена екіпажу; паспортний документ іноземця, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання — для іноземця та особи без громадянства, які перебувають в Україні).

Відправляючись до аеропорту, будь-ласка, перевірте наявність у себе квитка та паспорта. А також, проїзний документ дитини, якщо ви подорожуєте з дітьми.

Під час реєстрації пасажиру надається посадковий талон, у якому зазначаються його прізвище та ім’я, назва авіакомпанії, номер рейсу, дата та час відправлення, час початку посадки у літак, номер виходу на посадку і номер місця (за наявності) на борту літака.

Он-лайн реєстрація

Зареєструватись на рейс он-лайн Ви можете на сайті авіакомпанії-перевізника при наявності електронного квитка та доступу до вказаної послуги.

Кіоски самореєстрації

У терміналі D аеропорту «Бориспіль» встановлені кіоски самореєстрації пасажирів CUSS, що дозволяють самостійно реєструватися на рейси авіакомпаній та обирати місце в літаку. Ця процедура звільняє від черг перед стійками реєстрації та зберігає Ваш час.

Кіоски самореєстрації розташовані на третьому рівні терміналу D.

Наразі, у кіосках самореєстрації, встановлених в аеропорту «Бориспіль», можуть швидко та зручно зареєструватися пасажири авіакомпаній: KLM, Air France, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Turkish Airlines та інші.

Кіоски самореєстрації CUSS обладнано сенсорним екраном, паспорт-рідером, зчитувачем 2D бар-кодів, зчитувачем пластикових карток з магнітною стрічкою та принтером посадкових талонів. Для реєстрації на рейс пасажир може обрати один з чотирьох варіантів ідентифікації.

Основні опції виводяться на дисплеї та дозволяють отримати посадковий талон, зокрема, за допомогою платіжної карти або карти часто подорожуючого пасажира. Для реєстрації пасажиру достатньо помістити в зчитувальний пристрій банківську карту та виконати нескладні маніпуляції, користуючись підкажчиком на екрані.

Якщо пасажир бажає зареєструватися за допомогою паспорта, він має прикласти його до сканера, після чого ввести номер рейсу, напрямок або код бронювання рейсу.

Boryspil,
Kyiv region